Feedback Temă de discuții - Event GG cu recompense bonus

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Althea, 17 Iun 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă așteptăm feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul Galaxy Gates cu recompense bonus. Vă rugăm să evitați off topic-ul.

  Perioada de desfășurare >>aici<<.
  FAQ-ul eventului >>aici<<.

  Mulțumim!
  Echipa voastră Darkorbit
   
 2. si daca ai una din nave sau toate trei?
  este vreo recompensa suplimentara ca la Kuiper?
   
  Veneficus și kB87 apreciază asta.
 3. Althea

  Althea Board Administrator Team Darkorbit

  Salut,

  Presupun că vrei să știi dacă primești altceva (uridium) în cazul în care deții deja una dintre nave, vom întreba și vom reveni cu un răspuns atunci când îl vom avea.
   
 4. Lipsteste un lucru in rest e ok acest event, la toate cele 3 portii aleatori sa fie reducere ca si in wekeend, de exemplu la delta epsilon zeta sa fie reuducere la GG. Cu siguranta se merita atunci sa faci portiile .
   
  »Vıc†oяaŞ»[ARΣS] apreciază asta.
 5. am facut 2 epsilon si nu am primit nimic din ce era afisat in galaxy gates , nici macar experienta , ea sa bifat ca si colectata dar in log nu ami apare , ce sanse sunt sa primesti ceva afisat in FAQ? 0,00000,1%???
  cred ca este doar un mod de a ne golii de resurse
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. Veneficus

  Veneficus User

  "presupun" ca la fel ca aici, si in situatia de fata (printre nenumarate alte cazuri) raspunsurile pe care le asteptam nu vor sub nici o form sa apara. dificila situatia asta a voastra, a moderatorilor... sa vreti, sa stiti, sa nu puteti... e nevoie de foarte putina imaginatie pentru a banui ce gandesc despre voi si BP, putinii utilizatori care mai au sperante la un raspuns din partea BP in cadrul acestui forum... avand curajul/naivitatea sa adreseze aici o intrebare!
  principii... cam multe... ar fi nevoie sa-mi incalc, pentru a reprezenta acest dezvoltator de jocuri in conditiile date..."presupun"...
   
  WIΖΛΓΔ, Cat_SPIRII, CapoHrx și alți 4 apreciază asta.
 7. Recompensa(in XP) de la 3psilon o primesti impreuna cu XP acordat pt terminarea portii(aduna cele 2 valori ca o singura recompensa,nu gasesti bonusul in log separat -ca in cazul bonusului de seprom de ex.)

  ,Iar după ce finalizezi o poartă Galaxy Gate care conține una dintre recompensele bonus, ai o șansă suplimentară de a primi o recompensă bonus extra, cum ar fi nava Cyborg, Hammerclaw sau Mimesis. .

  Cat despre bonusul extra-aceleasi sanse ca de obicei cand e vb de bp-sunt doar pt privilegiati-din 9(noua) porti cu bonus am primit 000000000(nouax0)extra bonus...
   
  Veneficus, WIΖΛΓΔ și CapoHrx apreciază asta.
 8. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu e mare lucru să înţelegem dedesubturile acestei noi acţiuni a bp care, chipurile, în imensa ei generozitate a decis să ne "ofere" o recompensă suplimentară la porţi doar, doar ne-om apuca să construim porţi ca să echilibrăm noi "strategia minune" a bp.
  ce se întîmplă de fapt ? în buna lui tradiţie cu care bp ne-a obişnuit de ceva ani încoace, strategii de elită ai bp au aplicat reţeta obişnuită adică "pune-o pe hărţi că vedem noi după aia ce iese" şi în felul ăsta ne-am trezit cu laserele prometheus scumpe ca naiba (să cheltuiască userul dacă vrea să joace). surpriză însă pentru strategi, userul nu doar joacă ci mai şi gîndeşte şi face şi calcule obligat de lăcomia bp iar calculele spun că decît să deschizi două zeta cu 3-4k de energii sau uridiumul echivalent mai bine cumperi cheile verzi direct din shop şi în general lasi porţile deoparte pînă te faci full prometheus.

  sfatul meu: lăsaţi deoparte porţile şi trageţi tare pentru un set de lasere prometheus pînă nu schimbă bp regulile cum a mai făcut-o de nenumărate ori atunci cînd a realizat că aşazisa lor strategie de a cîştiga bani mai mulţi de pe urma utilizatorilor, nu face nici cît o ceapă degerată.
   
  Veneficus și Зauцeb6274 apreciază asta.
 9. _basty13_

  _basty13_ User

  de ce nu se poate itra la event astept de la ora 18 sa intru si este 18 si 37 de minute si tot in asteptare sunt
  nu sunt jucatori care sa intre ?
   
 10. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  probabil că cei mai mulţi au realizat că în eventul respectiv, în afară de faima iluzorie de a te număra printre invingători ori învinşi, nu te aşteaptă acolo nimic bun. de fapt, ca să-i dăm cezarului ce e al cezarului, trebuie să recunoaştem că prilej mai bun de a-ţi reîmprospăta conţinutul magaziei de muniţie nu ai să găseşti decît în eventul ăsta !
   
  ĄMŮИ-ŖĄ, Tibles și Veneficus apreciază asta.
 11. am facut doar acele porti care au dat munitie x4:)multumit:))
   
 12. Ziua laserelor LF4 îmbunătățite
  Astăzi a fost detectată o rezervă mare de lasere LF4 îmbunătățite, în anumite Porți galactice! Acum ai șansa să profiți de această oportunitate cosmică pentru a-ți consolida puterea de foc cu lasere HP-LF4, PD-LF4 și MD-LF4!

  Aceste event/oferta... care e treaba cu el de fapt??? Fac porti si am o mica sansa de 0.0001 % sa primesc si un lf 4 imbunatatit????

  Sau este asemanator cu eventu " Laserstom" si ar trebui sa primesc un lasar la terminarea unei porti precum Delta , Kapa, Zeta???
  Poate nu am cautat bine sau.... dar nu am gasit nimic pe aici desprea > Ziua laserelor LF4 imbunatatite< :(
   
 13. Serios 80k chromin pentru 1500 osmiu ? cate milioane de uridium trebuie sa bagi in porti sa obti 80k ? Este o bataie de joc...ultima data am facut 5,6 porti pentru 15k chromin , si asta cu dublicator si full protocoale la pet plus registru pilot
   
  kk12 apreciază asta.

Distribuie pagina asta