Superbowl - Cod de Bon

Discuție în 'Probleme generale' creată de -M4fyotu-, 3 Feb 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bataie de joc -.-

2. rattyionut

rattyionut User

nici la mine nu merge codul ca de obicei bp o da in bara.

3. miki121212

miki121212 User

NU FUCTONEAZA CODUL reCAPTHCHA
    REZOLVATI PROBLEMA

4. LaBleSe

LaBleSe User

Se rezolva ceva cu codul asta?

5. ... nu merge si acum nu e vorba de cateva artifici ca si data trecuta

6. Eroare: Captcha code invalid:oops:

7. *N!NO*

*N!NO* User

Salut,

Bineinteles ca nu merge codul... nu stiu de ce as fi asteptat sa mearga?!
    Vineri noaptea nu am putut licita deloc la din cauza controlului captcha, care dadea numai eroare... invalid... nu ai trecut controlul de securitate!!!
    Mai bine jucăm table :mad:

8. voi nu observati ceva aici,,de 2 zile intrebari despre acel cod capcha in licitatie ,,pe forum nimeni nu da nici un raspuns ,, dovada ca nu suntem luati in seama :D oare unde or fii acesti [ admini ] cu raspunsurile............si app poate ne luam si ban pe forum ca nu ne vedem de treaba,zic si eu...

9. ALEXANDRU1

ALEXANDRU1 User

Acești "admini" au liber duminica. Departamentul lor lucrează, am impresia, de luni până vineri, poate și sâmbătă.

10. cradu78

cradu78 User

Tocmai din aceasta cauza au pierdut milioane de jucatori, implicit milioane de dolari iar Adobe si-a retras licenta pt Flash Player. Va sfatuiesc sa nu mai bagati bani pt ca-i ve-ti baga degeaba!!! Au facut ceva sa nu mai pot scrie pe Facebook pt c-am publicat motivele retragerii de licenta din contractul cu Adobe :)... insa voi puteti sa scrieti pe FBK si sa le transmiteti civilizat parerile voastre!!!

11. Pai si daca nu au linceta Adobe, cum le merge jocu? :p

12. sa speram ca maine o sa mearga, codul e valid pe 4 si 5 februarie adica azi si maine, poate maine o sa rezolve baietii treaba..

13. codul este valid:Începând cu data de 04.02.2018, pe parcursul a 24 de ore asa ca pe data de 5 nu mai este valid.doar daca cei de la do vor , poate da un pachetel celor care nu au putut folosi codul ,dar de obicei cei care au luat e ok iar pentru cei carora nu , le sunt prezentate pareri de rau si o explicatie

*^*NEMESIS*^*RO*^*! apreciază asta.
  14. Este valid doar pe serverele de America

15. cradu78

cradu78 User

Doar anul acesta mai merge Flash Playerul lui Adobe iar BP cauta soltutii :)))... va rezolva la fel de bine cum a rezolvat cu trisorii: mai multi boti decat npc-uri :))

16. SELF

SELF User

daca e asa cum spui,inseamna ca cineva:rolleyes:"acolo sus" sa inodat in notiunea cuvintelor;)

17. Dovadă că doar încercaţi să păreţi mai interesant decât este necesar, poate că dacă chiar v-ar fi interesat ce se întâmplă, aţi fi citit AICI ceea ce s-a zis despre problemele legate de "captcha".

Nimic mai fals decât ceea ce afirmaţi!

@ all:

Problemele legate de codul "captcha", în general, se pare că au afectat şi buna funcţionare a codului de bon.

Din păcate, fiind sfârşit de săptămână, nu s-a putut găsi o rezolvare în timp util a problemei.

În cursul zilei de azi se va analiza şi decide dacă problema poate fi rezolvată, dacă se va exitinde valabilitatea codului etc.

Ne cerem scuze pt. inconvenientele create!

18. Da clar deci ciu ciu bon.

19. Supreem*RO

Supreem*RO User

Multumim mult de tot pentru scuze... ne vor ajuta foarte mult in joc !!!