Feedback sondaj

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 13 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Veneficus

Veneficus User

aici am deschis un sondaj respectând Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei" si Regulament Forum...

in regulile de postare ale sectiunii la punctul 8 spune asa:

”În cazul în care pe parcursul sondajului, în timpul celor 10 zile ale acestuia, nu vor exista 100 de voturi per total, din care majoritatea in favoarea ideii prezentate, atunci ideea se va considera ca fiind neagreata;”

totusi sondajul a fost inchis inainte de vreme...

dupa parerea mea rolul acestei sectiuni din forum e sa capteze ideile,dorintele,nemultumirile utilizatorilor pentru a fi trimise ulterior dezvoltatorului...
    ma intreb...Hermes...
    ai stiut tu sigur ca sondajul facut de mine nu va primi numarul minim de 100 de voturi?
    sau a stat dezvoltatorul cu ochii pe forumul romanesc la sectiunea respectiva chiar sambata fiind si ti-a comunicat ca ”nu se poate” ce am transmis eu in sondajul respectiv?

2. Hermes

Hermes Guest

Nu sunt obligat sa-ti dau explicatii pentru inchiderea unei teme . Data viitoare te voi penaliza in forum pentru redeschiderea unei teme deja inchise. Te invit sa citesti si regulile de functionare ale forumului. Nu-ti convin, esti liber sa nu mai postezi.
    Inainte sa deschizi sondajul trebuia sa mai cauti prin forum , astfel gaseai teme in care s-a mai discutat despre aceasta problema si in care s-au dat si explicatii detaliate de ce nu se poate.
    Ai impresia ca nu sunt trimise feedback-uri negative catre dezvoltator in ceea ce priveste jucatorii care folosesc programe interzise ? Daca da, atunci ai o impresie gresita, probabil nu este echipa de moderare care sa nu trimita saptamanal aceste feedback-uri. Insa modul de detectie, penalizarea sau suspendarea definitiva a conturilor este o actiune exclusiva a Dezvoltatorului si care se face sub jurisdictia legilor de pe teritoriul unde se afla compania mama (vezi CCG). Tocmai ca va respectam opiniile si incercam sa trimitem rapoarte obiective catre Dezvoltator , am deschis tema Programe ilegale - Unica tema de discutii.
    Sondajul tau nu ar fi facut altceva decat sa dubleze o tema existenta, numarul voturilor fiind nerelevante, e clar ca toti ne dorim un joc curat, iar cei care folosesc programe nu cred ca veneau in forumul DO sa combata sondajul tau sau sa dea vot negativ.
    Informatiile pe care le ceri nu au fost niciodata oferite de Dezvoltator si nici nu cred ca vor fi vreodata oferite.
    Cum consider acest subiect inchis si pentru a evita spam-ul,

Tema inchisa.

Veneficus apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.