Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Vladut

Vladut User

Pe mine BP-ul ma opreste,risc sa fiu acuzat ca l am distrus de prea multe pe respectivul trisor si sanctionat . Ideea mea era sa intre ca odinioara frumoasele masini de politie ale adminilor,sa-i localizeze,sa-i vada ca sunt pe auto,sa-i bubuie pana raman fara drone. Stiu ca nu mai au voie sa verifice manual conturile,dar asta nu e verificare...ci doar o incercare de a ne ajuta pe noi,restul. Imi vine greu sa cred ca s-ar penaliza intre ei. Iar lasatul in baza scriptului...stiu si ei ca trec anii si aceeasi jucatori sunt in aceleasi harti,protejati de nu stiu cine,pt ca altfel nu-mi explic.

2. CapoHrx

CapoHrx User

La ce stil de exprimare si relationare aveti,>acu...revenind la oile noastre<, v ar sta mai bine cu
    Alba Neagra la targ. Iete drona nu e drona

Sa va raspunda altii, care nu mai pot de grija dumneavoastra, rezultata din incapacitatea de a raspunde la propria intrebare. Sigur se vor inghesui...

3. Ensw

Ensw User

...doare cand te dai cu coru de asfalt...NO? :D
    Nu ma impresioneaza...nici lacrimile de crocodil ;)

4. Cehn

Cehn User

Super tare!
    Atacam un jucător evident "dotat".
    Ei bine, cu orice tip de armament trageam se afișa "RATAT".
    Pt. mine asta e o șmecherie mai noua.
    Si la fel de frustranta.
    Cunosc textul cu apelarea celor de la suport... acolo sa se adreseze naivii.
    Măcar aici pe forum sper ca putem semnala "IN REM" niște chestii:oops:

Modificat ultima dată: 18 Mar 2016
    Veneficus apreciază asta.
  5. Veneficus

Veneficus User

...hmm...la subiect...ca si ultimele...tarziu...

p.s. tarziu,foarte tarziu...

6. kk12

kk12 User

Cei care folosesc programe de colectat pot repara din cate am observat la infinit pe portal.Ii aperi degeaba ori nu ai cunostinte si vorbesti ca sa te afli in treaba, ori ii aperi.Nu am voie sa copy/paste aici dupa jurnalul de bord cu numele inculpatilor si chiar nu inteleg de ce forumul nu permite acest lucru , practic protejandu-i pe cei care triseaza in acest fel.Intre timp trisorii au jumatate de miliard onoare , stau bine mersi in clasamente , joaca ca si cum ar fi intangibili , iti rad in nas.Tu ori o faci pe naivul, ori...

Veneficus și ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
  7. nu stiu in ce context va contraziceti voi.dar cand esti premium te poti repara in portal de cate ori esti pocnit.daca nu esti te costa dar tot o poti face.cat despre de ce nu poti pune nume pe forum tine de confidentialitate si de faptu ca noi nu avem toate informatiile si deci suntem subiectivi.de folosit se folosesc tot felul de programe de la cel de cules pe auto si pana la cel care te ajuta sa nu scada hp intr-o lupta.sincer e usor de inteles de ce nu sunt banati dar nu vreti sa intelegeti.bafta si cand dati de astfel de jucatori ocolitii si pana la urma vor renunta ei la joc

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și VΔζΔĦЦζ apreciază asta.
  8. Astfel de acţiuni nu au nicio legătură cu confidenţialitatea ci ţin de un comportament civilizat în spaţiul virtual chiar şi atunci când există suficiente motive a se crede despre cineva, ceva.

Util a se reuşi înţelegerea conceptelor de "bullying", "flaming", "trolling" etc. etc. etc. şi a se realiza faptul că trăim în sec. XXI iar dreptatea nu se face cu pietre în piaţa centrală sau cu datul prin catran şi tăvălitul prin pene.

wader, Ensw, motanu_1990 şi o altă persoană apreciază asta.
  9. kk12

kk12 User

Da traim in secolul 21 in care exista si dreptul la libera exprimare fara a fi cenzurati.Daca prezinti o copie dupa jurnalul de bord nu inseamna ca arunci cu pietre.Inseamna sa prezinti adevarul.Adevarul e cam cenzurat pe aici.

Veneficus și LASERSMART apreciază asta.
  10. Dreptul dvs., oricare ar fi acest drept pretins, se întinde fix până acolo unde începe dreptul celuilalt!

Încercaţi să înţelegeţi acest lucru ....nu despre adevăr discutam ci despre cu totul altceva!

Ensw apreciază asta.
  11. LASERSMART

LASERSMART User

dreptul celuilalt...:rolleyes: oare este ceea ce făcea acest jucător aici acuzîndu-mă fără să aducă nici o dovadă !?
    se dovedește tot mai tare că dreptatea se socotește cu măsuri diferite căci deși am solicitat intervenția cuiva competent din echipă pentru a-l pune la locul lui pe individul mitoman nu s-a găsit nici un doritor și se pare că dumneavoastră erați în concediu la vremea aia domnule ©ØrrØsivΞ, doar așa se explică de ce ursul a rămas necivilizat și mormăind false acuzații la adresa mea spre satisfacția ieftină a unora. :D:p

Veneficus și Ensw apreciază asta.
  12. alex75

alex75 User

Nu stiu daca postez unde trebuie, dar am o nelamurire. De ce, atunci cand ma aflu pe hartile de joc si ma apropii sau se apropie de mine unele "nave", ( nu toate, doar cam aceiasi jucatori ), harta mini mi se umple de "purici" si jocul se ingreuneaza, scazandu-mi fps-urile?

13. LASERSMART

LASERSMART User

harta mini ”plină de purici” e semn că unul dintre jucătorii ce se află în apropierea navei tale a folosit un EMP-1 pentru a încerca să scape de atacatori / urmăritori.
    restul ”simptomelor” : pură imaginație, speculații induse de legendele:) care se povestesc ”pe la colțuri de ts ori chat” :D:p

Veneficus apreciază asta.
  14. Rezolvati odata problema cu hackerii/butatii, bagati un sistem ceva care sa nu mai permita astfel de programe. Nici nu mai putem juca macar 1 minut fara sa fim bubuiti?

Stau pe camumflaj pe Spearhead si cand vad inamic imd dau abilitate de inviz absolut, si naiba tot ma clicueaza si vin direct in mine. CRED CA TOTI NE_AM SATURAT DE ASTA!

Modificat ultima dată: 2 Apr 2016
  15. Sper ca am nimerit bine pt reclamarea programelor ilegale. Mai sus am citit ca nu ai voie sa dai nume si atunci ma intreb cum pot motiva ca am distrus un jucator care avea activ si transferul de energie si dupa cateva secunde dupa ce l-am distrus imi apar intai laserele pe mine si abia apoi nava, lupt cu el si ma crapa fara sa-i fac pagube nici la hp nici la scut. Daca s-ar pune aici si numele lor v-ar fi mai usor sa-i verificati in timp util daca folosesc programe ilegale sau nu. Sunt multe plangeri in acest sens cu programele ilegale dar cei ce administreaza jocul par indiferenti la ce scriem. La orice ora se vad navele care buteaza pe harti, navele care pun clic pe inamici de la mijlocul hartii, navele care distrug o baza sau inamici avand demage exagerat si fara sa incaseze pagube.
    Ce se face in acest sens? Se ia vreo masura sau ceilalti jucatori care joaca corect sunt nu incurajati, nevoiti sa faca la fel pentru a putea tine pasul cu ei?

16. Wunderbar

Wunderbar User

De ce nu m-ai ies admini pe harta cum o faceau altadata,asa poate ca ar vedea cu ochi lor ce se petrece cu programele pe caare le cred ei asa de sigure,cit de norocosi pot sa fi-e 4,5 jucatori sa puna toti clicul pe o nava clamufata ...foarte interesant acest lucru ...dar asta se vede numai pe harta ...poate antro zi au sa joace numai ce-i cu dotari speciale pe acest joc...ar fi ma-i bine?sa-u limitati posibilitatea sa traga in alte nave pe hartile cu npc,poate asa au sa se bata intre ai si ne lasa pe noi celalti care vrem sa jucam corect in pace.
    Sa aveti o zi ma-i buna decit a noastra celor care ne chinuim zilnic cu acesti dotatii

17. alinus

alinus User

In sase ani e prima si cred ca si ultima postare.Daca poate cineva va rog frumos clanul xxxxx de pe EG 4 de programe ilegale pe care le folosesc in lupte si peste tot,e o certitudine ca ei folosesc asa ceva nu-i doar o banuiala.Multumesc anticipat orice a-ti decide!

18. si raspunsul : Scriptul isi face treaba.....:(( desi pe harti nu se vede ascest lucru. Poate intr-o zi cu soare vom putea juca si noi cat de cat linistiti fara a fii luati in clik de la mijlocul hartii sau dintre protegiti chiar daca esti camuflat.

Veneficus și VΔζΔĦЦζ apreciază asta.
  19. cel mai bine ocolesti jucatorii respectivi. e cel mai bun sfat.

20. pe bune? cum poti sa zici asa ceva? aia vin , te pocnesc si gata ... tragi in ei si nimic , trebuiesc 10 pe unu