Programe ilegale - Unica tema de discutii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de _ΞNOLΛ-GΛY_, 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI


  1. Din perspectiva unui jucător, așa cum suntem mulți, daunele pe care le pot face boții sunt evidente, iar atmosfera se „strică” pe bună dreptate. Mai ales în jocuri precum DarkOrbit care se concentrează substanțial pe lupte PvP și clasamente, vedem clar că valoarea unei poziții bune în clasament sau a doborârii unor recorduri se diminuează atunci când nu e clar dacă recordul respectiv a fost atins în mod legitim.

   Același lucru este valabil și pentru echipa de dezvoltatori, fie că e vorba de Game Designer care petrece mult timp echilibrând economia jocului, de programatorii ale căror coduri cad pradă abuzurilor unor creatori de boți sau de numeroșii moderatori de chat și de forum care depun muncă serioasă pentru a răspunde întrebărilor și nevoilor comunității; toți se străduiesc să creeze o experiență de joc plăcută și pozitivă pentru jucătorii onești care compun majoritatea comunității noastre.

   De ceva vreme, pentru a aborda această problemă, am lucrat exclusiv în spatele scenei, fără a face anunțuri publice, astfel încât creatorii de boți să știe cât mai puțin despre măsurile și sistemele noastre de detecție. Deși am actualizat sistemele de criptare pentru a încerca să oprim boții, credem că e nevoie de o abordare unitară asupra acestei chestiuni, una ce necesită sprijinul și înțelegerea întregii comunități.

   În consecință, vrem să vă anunțăm că în prezent lucrăm la o actualizare majoră a sistemelor de detecție și penalizare a utilizatorilor de boți, mutare ce sperăm că va schimba drastic numărul și frecvența boților în joc. În acest timp în care anticipăm un pas mare în direcția bună, haideți să luăm cu toții o poziție publică împotriva boților, atât în joc cât și pe forumuri.

   În final: avem planuri mari pentru DarkOrbit dar știm că problema cu boții este una critică și lucrăm pe mai multe fronturi pentru a găsi soluții.

   Vă mulțumim pentru sprijinul vostru și pentru răbdarea acordată!

   Echipa voastră DarkOrbit​
   ©ØrrØsivΞ, 27 Noi 2013 Raportează
   #1
  2. [​IMG]
   ©ØrrØsivΞ Guest
   Salutări piloţi!

   După cum v-am anunţat pe data de 11 iunie, ne dublăm eforturile împotriva boţilor şi vrem să vă informăm care sunt următorii paşi în acest sens.

   După ce am reuşit să implementăm procese care complică viaţa dezvoltatorilor de boţi, problema cea mai arzătoare pentru noi toţi este, probabil, ce se va întâmpla cu boţii deja existenţi în joc.

   Înainte de a intra în detalii, aş vrea să vă explic pe ce se bazează planurile noastre actuale. Credem că există, în principiu, două tipuri de jucători care folosesc boţi; „cei maliţioşi” şi cei „oportunişti”. Pe cei maliţioşi nu-i interesează deloc jocul şi au o plăcere sadică de a-i călca pe nervi pe alţi jucători sau vând conturile cu boţi. Acest tip de jucători nu pot fi aduşi la sentimente mai bune şi vor fi scoşi din joc în curând.

   Oportuniştii, însă, sunt jucătorii care se simt oarecum forţaţi să folosească boţi, fie pentru că „toată lumea foloseşte”, fie pentru că ei cred că au nevoie de boţi pentru a putea ţine pasul cu ceilalţi membri ai clanului sau cu luptele PvP de nivel superior. Ne dorim ca aceşti jucători să înţeleagă faptul că folosirea boţilor afectează grav sănătatea jocului şi că nu mai putem tolera jucătorii care continuă să-i folosească. Pe scurt, folosind un bot, utilizatorii riscă să-şi piardă contul definitiv.

   Având în vedere cele de mai sus, am decis să aplicăm un sistem de penalităţi în două etape. Sistemele de detecţie a boţilor vor rula permanent şi vor selecta jucătorii necinstiţi, pregătindu-i pentru etapa următoare.

   În prima etapă, se aplică o suspendare de 72 de ore pentru toate conturile acelor utilizatori (pe toate serverele), ei urmând a fi informaţi că au primit un avertisment final pentru utilizarea de boţi, precizându-se care sunt consecinţele. După expirarea suspendării, jucătorii pot continua să joace în mod regulat. În cazul în care vor mai fi detectaţi o singură dată, vor fi trecuţi prin etapa a 2-a. Ca să nu lungim povestea, în etapa a doua conturile de pe toate serverele sunt excluse (banned) – fără nicio discuţie, s-a terminat. Avem încredere 100% în metodele noastre de detecţie şi, dat fiind că etapa întâi constituie un avertisment final, din acest moment nu mai pot exista discuţii.

   Folosind această metodă, avem ca scop declarat să eliminăm cât mai mulţi jucători din joc, dar să asigurăm integritatea şi fair-play-ul jocului, să promovăm o experienţă pozitivă pentru toţi jucătorii care respectă standardele.

   Din nou, aşteptăm părerile voastre în privinţa acestor planuri şi vrem să vă mulţumim pentru sprijin. Noul sistem de detectare va fi activat în următoarele câteva zile.

   Echipa voastră DarkOrbit​
   ©ØrrØsivΞ, 27 Noi 2013 Raportează
   #2
  3. [​IMG]
   ©ØrrØsivΞ Guest
   Salutare Piloți,

   În ultimele câteva zile, am procedat la mutarea tuturor utilizatorilor de boţi în etapa 1 a sistemului de pedeapsă. În ce constă etapa 1? E vorba de interdicţie de participare la joc timp de 72 de ore, îndepărtarea tuturor nivelelor de upgrade de la laserele LF4 şi generatoarele SG3N-B02, precum şi ştergerea tuturor punctelor din registrul de pilot (0 puncte). Dacă utilizatorul de boţi are conturi şi pe alte servere, etapa 1 a pedepsei se extinde şi asupra acestora.

   Utilizatorii care continuă să folosească boţi sau alte avantaje de tipul Autolock, vor trece curând din etapa 1 în etapa a 2-a. Această ultimă etapă înseamnă eliminarea definitivă din joc, indiferent de statutul utilizatorului respectiv.

   În altă ordine de idei, lucrăm din greu în momentul de faţă la update-uri foarte mari şi palpitante, pe care sper să vi le pot prezenta pe calea unui Podcast video în viitorul apropiat.

   Atât am avut de spus!

   Echipa voastră Darkorbit​
   ©ØrrØsivΞ, 27 Noi 2013 Raportează
   #3
  4. [​IMG]
   ©ØrrØsivΞ Guest
   Salutări Piloți,

   O scurtă informție pentru voi: cu câteva minute în urmă, o parte importantă a utilizatorilor de programe neloiale (care în ciuda avertismentului primit săptămâna trecută au continuat să folosească astfel de practici incorecte de joc) a fost sancționată conform stadiului 2 al sistemului de penalizări. Acest lucru înseamnă că mii de utilizatori "bot" tocmai au fost suspendați permanent din cadrul jocului. Acești utilizatori vor dispărea din clasamente.

   Echipa voastră Darkorbit

   Informație preluată de //AICI//.​
   ©ØrrØsivΞ, 27 Noi 2013 Raportează
   #4
  5. [​IMG]
   ©ØrrØsivΞ Guest

  iata ce vorbea corosive in 2013

  si ce se face azi
   
  Veneficus apreciază asta.
 1. Care e smecheria ca eu nu inteleg . Mai admini , moderatori sau ce sunteti imi explica si mie careva sa inteleg cum e posibil ca la poarta 'black light etern' cu 2 minute inainte de expirarea timpului eram pe locul 45 si acum de dimineata cand intru primesc vestea ca am terminat pe locul 52 . In 2 minute 7 locuri chiar asa se triseaza ? Timp pierdut , de la valul 98 sau 100 nu stiu exact uridium 0 . Se investeste mai mult decat esti recompensat . Automatii astia chiar aduna toata spuma ?
   
  BROSCOIUL și _basty13_ apreciază asta.
 2. Salutare piloți spațiali,

  În cursul zilei de azi echipa tehnică a rulat un alt val de suspendări împotriva utilizatorilor care încalcă condițiile comerciale generale.
  Au fost suspendate conturile de joc, identificate ca și bot pentru prima dată, pentru o perioadă de 3 zile. De asemenea le-au fost șterse acestora punctele de onoare și vor fi eliminate și din clasament.

  Vrem să subliniem că o astfel de interdicție temporară este un avertisment serios pentru acei jucători care acționează împotriva regulamentelor de joc. Dacă aceștia vor încalcă în continuare regulile, atunci riscă pierderea definitivă a contului de joc!

  Jucătorilor care vor fi detectați din nou după ce au fost avertizați în timpul unuia dintre ultimele valuri de interdicții le vor fi închise definitiv conturile. Uneori acest avertisment nu o să fie făcut atunci când îi detectăm pentru prima dată pe unii jucători care încalcă T&C în timpul perioadei de detectare. În astfel de cazuri, contul de joc va fi închis definitiv fără niciun avertisment.

  În cazul oricăror întrebări, vă rugăm să utilizați formularul nostru de suport.

  Echipa voastră Darkorbit


  cu tot respectul!!! care booti ati inchis? Pe eg 3 ... aceiasi si aceiasi fac behe in continuuu, acelasi player face stroke si daca tragi in el dai degeaba !!! zici ca e de fier.
  la event deabia prindeai un protegit ...... cat mai tine minciuna asta?
   
  LASER_1, Veneficus, BROSCOIUL și alți 2 apreciază asta.
 3. 11enforcer

  11enforcer User

  Amuzant ca in eventul acesta au fost 2 valuri de bannari (nu am mai vazut asa cv)in care majoritatea au folosit programe illegale mentalitatii voastre. De la primul val pana la al 2 lea val de bannari contrurile nu s-au speriat au ramas on incontinuu de atunci si scriptul vostru nu era indeajuns sa le banneze. Serios 98% din server (sa nu zic din joc) facea fara sa fie in fata calculaturului, dupa 2 valuri de bannari inca au ramas aproximativ 97%~. Avand in vedere aceste rezultate conturile acelea au ramas in SIGURANTA si au profitat la maxim. Se pare ca nu este impotriva termenilor si conditiilor voastre acest lucru si au castigat multe module . 1 motiv sa ne spuneti dc nu ar trebui sa fi folosit botul la maxim strict ptr protegiti daca scriptul nu detecteaza. 1 singur. nu incurajez folosirea lor evident :))
   
  Veneficus și -Anunaky- apreciază asta.
 4. Mai stiti altceva decat sa inchideti subiecte si sa stergeti ?
  Normal e sa primeasca fiecare jucator un raspuns de la voi , chiar daca raspunsul ar fi: nu cunosc , nu stiu .
  Am pus o intrebare si nu am primit nici un raspuns .
   
  Fllorrenn01 și -Anunaky- apreciază asta.
 5. MalconcioNew nu şi-a personalizat statusul!
  Talent natural
  [​IMG]
  [​IMG]
  Cererile de prietenie nu pot fi trimise altor servere
  STATISTICI JUCĂTOR
  RANG PILOT:Sergent
  POZIŢIA ÎN CLASAMENT:1.906
  NIVEL JUCĂTOR:21
  COMPANIE:VRU
  MEMBRU DIN:11-02-2024
  TIMP JUCAT:2,019 ore
  ACHIEVEMENT-URI:98
  PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:32
   
  -Anunaky- apreciază asta.
 6. nt10_Timbaland[HQ] nu şi-a personalizat statusul!
  Luciu transcendent
  [​IMG]
  STATISTICI JUCĂTOR
  RANG PILOT:Locotenent
  POZIŢIA ÎN CLASAMENT:1.281
  NIVEL JUCĂTOR:22
  COMPANIE:MMO
  MEMBRU DIN:24-02-2010
  TIMP JUCAT:3,846 ore
  ACHIEVEMENT-URI:146
  PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:47
   
  -Anunaky- apreciază asta.
 7. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Faceti si voi cum fac eu, nu bag bani, nu joc si nu ma mai enervez :) simplu. un raspuns mai bun nu exista!!
  va doresc spor la ..... gandit !
   
  -Anunaky- apreciază asta.
 8. Nici eu nu bag bani stai linistit dar uita-te la ala sa joci 3 luni nonstop , mare performanta . :)
   
  -Anunaky- apreciază asta.
 9. Ragnaros

  Ragnaros User

  ar trebui schimbat numele temei, din ,,programe ilegale",in ,,programe legale",pentru ca , asa cum am observat, toti folosesc programe si nu se intimpla nimik cu ei, deci , programul este perfect legal.in cadrul acestei teme, se schimba pareri despre eficienta acestui program , cine si cat de mult il foloseste, asta ar fi o tema cu privire la viitorul jocului.aa, si sa nu uit, faceti un clasament si acestora, ca merita, ptr banii investiti in program
   
  BROSCOIUL, Fllorrenn01, -Anunaky- și alți 3 apreciază asta.
 10. Cum isi bat uni joc de credite si sfideaza ceilalti jucatori .
  Nume articolTipCumpărătorOfertă
  [​IMG]Amplificator de dauneAmplificatoare-»d1m0n=UA[Đ...1.200.010.001
   
  11enforcer apreciază asta.
 11. 11enforcer

  11enforcer User

  nu vad nimic special. ala e bot cu 2 sau 3 stele are credite. + ce problema aveti cu saracul ala ori are nava pe bot ori joaca DOAR cu autolock cateva minute. nu te teme, nu ia bann, nici scriptul nu il prinde nici vreun moderator
   
  Veneficus și BROSCOIUL apreciază asta.
 12. Salutare,am promis unui confrate ca o sa-i demonstrez ca buuteaza fara ca sa fie nevoie de exemplificare gen ce program foloseste si altele.
  Rationamentul meu se bazeaza pe datele furnizate de JOC!!! .
  Pe data de 08.06 ora 9 avea jucate 44.321 ore iar acum la 7 zile distanta are 44.464.Facem diferenta si impartim la 7 si aflam un nr mediu de ore, jucate de acest player,care spune el-NU BUTEAZA si anume 20 ore si 40 minute!
  Cine poate juca on line atatea ore si atatea zile continuu?
  Nu mai ramane decat sa devoalez identitatea celui la care fac referire si anume-Kriss de pe Globala 7.
  Sigur ca astept si opinia unui moderator!
  :eek::eek::eek::eek::eek:
   
  Modificat ultima dată: 15 Iun 2024 la 08:07
  Veneficus apreciază asta.
 13. Ragnaros

  Ragnaros User

  1.500.000.000 0 10.000
  Amplificator reparaţii Amplificator reparaţii Amplificatoare ǤĦØŞŦҜƗŁŁ€Ř 1.500.000.000 0 10.000
  Amplificator de onoare Amplificator de onoare Amplificatoare ǤĦØŞŦҜƗŁŁ€Ř1.500.000.000,cand faci credite cu programul agreat de BP, nu mai conteaza
   
 14. Stiu ca nu mai conteaza , dar tocmai asta era ideia sa vada si moderatorii programatii care isi permit sa liciteze la misto .
   
 15. 21enforcer

  21enforcer User

  Am 45 de miliarde de credite,licitez pe ce vreau usor .is ceva standarde de licitatie cat sa licitezi? e aiurea .Fiecare da cat vrea .Sau poate fac troll 45 de miliarde pe spearhead simplu.
   
  Modificat ultima dată: 17 Iun 2024 la 20:41
 16. Te simti cu musca pe caciula de ai raspuns ? . Eu in 14 ani nu am avut niciodata mai mult de 7 miliarde ce credite pentru ca nu am folosit programe si nici nu am stat nonstop cum or fi stat altii care pretind ca sunt curati .
  Oare cine o fi facut programele ?
  Azi am facut delta si ce sa vezi cristalinii din poarta aveau aceasi miscare de balans stanga - dreapta identica cu a programatilor .
   
  Modificat ultima dată: 16 Iun 2024 la 20:27