Nelamurire...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de justedy97, 18 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. justedy97

justedy97 User

Am primit de la mai multi playeri un mesaj de genu:
    Bigpoint company really appreciate their costumers! After you log in in your account, you have to copmplete a Bigpoint survey and you're able to get bonuses such as 3 months premium, 100.000 URI, 100.000 UCB-100 and so on.
    [16:40:30] Никита: Hello dear Pilots!
    The company Bigpoint, appreciates their customers!
    Also, Bigpoint will be glad all to please with the valuable prizes!
    With which you will begin to play with the great pleasure.
    Bonuses:
    •100.000 ammo UCB-100
    •100.000 URI
    •3 lasers of type LF-4
    •25.000 ammo RSB-75
    •150.000 ammo MCB-50
    •Premium for 3 months
    • Drone design “Havoc”
    • Drone design “Hercules”
    •Special design for Goliath "Surgeon"
    1 - Authorize on a portal:XXXXX MOD EDIT XXXXX
    2 - Complete Bigpoint survey and receive a bonus
    3 - Bonus code contains one of the subjects described in the list.

E adevarat sau e doar o inselatorie?

2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Nu este adevarat, sa nu faci click pe respectivul link sub nicio forma! De asemenea, daca nu ai sters mesajul din inbox te poti adresa suportului AICI, dansii vor lua masurile necesare impotriva acelui jucator.

justedy97 apreciază asta.
  3. crod

crod User

Am primit si eu la fel azi dar de la alt user ,am facut suport instant.
    le:la mine era in Rusa cred dar aceasi "oferta".

4. COZMIN

COZMIN User

Ce facem cu persoanele care au pierdut contul şi email-ul ?
    Din cate am observat persoana care a accesat link-ul , mesajul se transmite singur la toţi membri din clan. Aşadar soluţia de inchidere / penalizare a celui care a trimis mesajul nu este o soluţie.

5. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Cei care au pierdut contul sa contacteze suportul, pe forum nu ii putem ajuta cu nimic. Singura solutie este sa nu accesati astfel de linkuri, indiferent cate-n luna si-n stele va promite acel mesaj!

Va recomand sa cititi cu atentie tema

Siguranţa mai întâi! Cât de sigur eşti tu?

styv86 și bily_3211 apreciază asta.
  6. justedy97

justedy97 User

Deci cei care au pierdut conturile sunt pierdute definitiv? ... Am prieteni care au si 12.000 de ore si au pierdut contul... Cam nasol.

7. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Sa contacteze suportul.

8. Mesajele primite din partea Bigpoint în căsuţa de e-mail aferentă conturilor de joc sunt marcate distinct, atât prin imagine cât şi / sau scris specific (galben):

pic1.jpg

pic2.jpg

Mai mult decât atât, singurele link-uri transmise de Bigpoint, ce conţin diverse promoţii / oferte, sunt cele transmise prin newsletter, pe conturile de e-mail pe care sunt înregistrate conturile de joc cărora le sunt adresate. Aceste link-uri conţin domeniul bigpoint.com (sau, după caz .ro, în funţie de GeoIP-ul aferent contului de joc).

9. Maidanezu

Maidanezu User

Nare rost.Sunteti depisiti de situtiii din astea,eu am contactat suportu si nu ma ajuta cu nimic,ar trebui sa imi duc pc la un hacker sa il depisteze pe ala ca voi sunteti depisiti de situatie

10. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Te sfatuiesc sa-ti revizuiesti limbajul!

Singurul responsabil de situatia in care te afli esti tu, nimeni altcineva, tot ce poate face suportul este sa te ajute in incercarea de a-ti recupera contul.

11. _kira_

_kira_ User

asi vrea sa vorbesc si eu cu un admin daca se poate de pe eg 4 am si eu o problema mare am lag an truna am schimbat brosar am ancercat ori ce nu stiu ce sa mai fac si va rog sa ami raspundeti ca doara bag bani an jok luna de luna macar atat sa faceti va rog eu mult ??

12. Serpent

Serpent User

Si eu le-am cerut ajutorul la echipa Bigpoint. Mi-au cerut ID de jucator Username, Jocul si Serverul de Joc; le-am oferit. Au zis ca tot le pare rau si le pare rau dar nu ma ajuta cu nimic. Cu aceste informatii presupun ca ei ar putea sa-mi acceseze contul si sa-mi schimbe parola. Ieri am inceput un cont nou cu putina speranta ca acest hacker sau...player din spatele mesajului va fi prins sau pedepsit..

13. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Suportul te ajuta si te indruma in procesul de recuperare al contului, suportul nu constituie organ de urmarire si cercetare al infractiunilor informatice, exista autoritati abilitate sa faca asta.

In concluzie, pastreaza legatura cu suportul.

Nu exista admin desemnat doar unui singur server, deci oricine iti poate raspunde, si nu nu exista tratament preferential "ca doara bag bani an jok luna de luna".

Inainte sa te apuci sa postezi "la nimereala" pe forum, foloseste functia CAUTA (localizata in partea din dreapta sus, aici pe forum).

Referitor la problema ta cu lagul constant, fa o Stergere Cookies si Memoria Cache. De asemenea ajuta foarte mult sa inchizi alte aplicatii ce ruleaza pe calculatorul tau in timp ce te joci Dark Orbit. Mai multe explicatii referitoare la fenomenul de LAG, gasesti AICI.

Spor la joc!

Modificat ultima dată de către moderator: 20 Dec 2015
  14. mobob

mobob User

Fara gluma,dar poti incerca si la politie.Exista departament specializat in infractiuni informatice.
    DACA ai investit bani in acel cont,si daca poti dovedi asta (tranzactii bancare,sau sms-uri de pe un telefon cu abonament care iti apartine),ai sanse sa te poata ajuta ei.

15. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Nu este nicio gluma, din contra este un lucru absolut necesar in cadrul procesului de redobandire al unui cont furat. Insa asa cum am spus si mai sus celor aflati in aceasta situatie, sa contacteze suportul, pe forum nu ii putem ajuta. Dansii de la suport ii vor indruma cu pasii ce trebuiesc urmati in astfel de cazuri.

Acestea fiind spuse si nelamurirea de la inceput privind acele mesaje fiind clarificata,
    tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.