Misiune - Furt cutii ocupate

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de destroysmoke, 6 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Am la o misiune gen sa fur cutii cago de la adversari , doar vreau sa inteleg ca nu voi fii depunctat la onoare ,asta e cea ce doresc eu si mai exact cum sa le fur cutia daca inamicul/aliatul are timp pentru a o culege ?
   
 2. Du-te la cubi, si asteapta sa vezi daca sunt jucatori care dau cu kamikaze. Aceia nu or sa steau sa culeaga cutiile cargo. Simplu si usor. Bafta! ;)
  Daca nu iti merge asa (si totusi ar trebui sa mearga), roaga un prieten din alta companie sa distruga NPC-uri (fara a fi in grup bineinteles), si gata misiunea. Spor la joc!
   
 3. CapoHrx

  CapoHrx User

  Intra pe pagina de joc la Setari/interfata, sectiunea ''Arata cutiile cargo ocupate'' sa NU fie bifata. Astfel in orice moment vezi o cutie cargo, o poti colecta fara riscul de a fi penalizat. Vei vedea doar cutiile cargo care nu mai apartin nimanui.
   

 4. Fiind vorba de un furt de cutii cargo de la adversari (adică de la utilizatori aparţinând uneia din cele două companii adversare), nu veţi fi depunctat în vreun fel.

  Ba chiar mai mult, pt. realizarea misunii se specifică că trebuie furate cutiile adversarilor, adică cât timp acestea aparţin încă acestora. Ca atare, va trebui să bifaţi opţiunea "Arată cutiile cargo ocupate" astfel încât să puteţi vedea cutiile cargo cât timp acestea aparţin adversarilor.

  Dacă nu aveţi bifată opţiunea "Arată cutiile cargo ocupate", veţi vedea cutiile cargo după ce acestea devin "publice", adică nu mai aparţin adversarilor şi nu vi se vor contoriza la misiune.

  Ulterior finalizării misiunii, aveţi grijă să debifaţi opţiunea "Arată cutiile cargo ocupate" pt. a evita furtul unei cutii de la utilizatorii aparţinând aceleiaşi companii ca dvs., în acest caz riscând o depunctare.
   
 5. Deci sa inteleg ca as putea sa pacalesc depunctarea prin colectarea unei cutii la fiecare 24+ de ore , mai exact cata onoare pierd sau este aseamanatoare cu navele aliate distruse .
   
 6. Aveți misiune cu furtul de cutii sau misiunea dvs. este furtul?! :eek: Ce anume vă este neclar din intervenția mea anterioară?
   
  Sunlight-Blade și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 7. Mai pe intelesul tau: bifeaza optiunea "arata cutii cargo ocupate" te duci in hartile companiilor adverse si colectezi cutiile cargo care ti le arata cu albastru ca sa ti se contorizeze la misiune fara sa fii depunctat.
   
 8. Daca ati fii facut misiuniile o sa observati in majoritatea din ele unele mai greu de inteles (cele epice) , in ceace spune misiunea este doar o parte deoarece trebuie finalizare pas cu pas .
   
 9. Chiar aşa... dacă?!:rolleyes:
   
 10. In legatura cu subiectul pe care m l-ati inchis unde gasesc ?
   
 11. AICI citiţi şi reţineţi! AICI vă documentaţi!