Licitatia

Discuție în 'Probleme generale' creată de dark.killer1994, 2 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut am si eu o problema la licitatie de azi cind am intrat pe joc si am incercat sa licitez primesc mesajul:Mai întâi, introdu corect codul captcha înainte de a licita. intr-o fereastra si am doua optiuni sa dau click in stanga trimite si dreapta anuleaza, dupa ce dau clikc trimite primesc asta:
    Din păcate nu ai trecut controlul de securitate! Nu am vazut nici un spatiu ceva unde sa pun un cod captcha sau ceva de genul si am incercat de pe diferite calculatoare telfon etc.

246824682468 apreciază asta.
  2. Cel mai bine contacteaza Suportul , ei te vor lamuri mai bine !

3. Si eu am aceeasi problema. Nu pot licita deoarece trebuia sa introduc un cod captcha care refuza sa apara. Am schimbat browserele, curatat cache-ul si tot nu functioneaza. Devine frustrant, cunoaste cineva o metoda de rezolvare a acestei probleme?

4. Veneficus

Veneficus User

aceasi problema eg4

5. Încercați să re-downloadați Flash Player-ul

6. Am incercat si asta, chiar cu versiuni diferite de flash. Fara rezultat. Se implinesc aproape 24h de cand nu pot folosi licitatia.

7. Confirm existenţa problemei semnalate de dvs., aceasta fiind raportată către suportul tehnic. Mulţumesc!

8. Problema a fost rezolvata, cel putin pentru mine. Va multumesc pentru promptitudinea transmiterii si rezolvarii problemei.

9. la mine e de 3 zile asa.si sa nu se mai spuna sterge cache sau nu stiu c ca nu e nici o problema de brawser.totul e un bug enorm la joc de cativa ani.

10. Problema este cunoscută. Vezi AICI.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.