Feedback "Îmbunătățire LF-4" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 22 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. lf4 libere se refera,daca le ai pe nava nu cred ca se pun,scoate un lf4 de pe nava si vezi daca apare acolo!
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  trebuie să modifici (să dezechipezi) ambele configuraţii ale navei pe care ai laserul respectiv ! pentru a realiza asamblarea încearcă să dezechipezi un lf4 care nu a fost upgradat ca să nu pierzi uridium.

  ps: sfatul ăsta trebuia dat după verificarea contului şi ar fi prins bine şi altor jucători dar de, e mai "interesant" să subliniezi nepriceperea unuia decît să-l ajuţi cu atît mai mult cu cît nici nu se adresează "cu respect şi umilinţă" staff-ului !
   
  Modificat ultima dată: 18 Sep 2017
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Asta pt. că:
  ...intervenţie corectă, mulţumesc!

  Cu siguranţă colegii de la suport au intrat, ca să-mi poată transmite informaţia solicitată, lucru care este normal atunci când o problemă impune astfel de verificări şi mai ales când solicitaţi acest lucru.

  Şi în cazul dvs., pentru atunci când credeţi că aveţi dreptate...şi doar atât: vezi AICI! Astfel de detalii sunt precizate, bineînţeles, nu şi băgate în traistă! :rolleyes:

  ...dacă veţi sparge geamul cuiva ca să îi cereţi să vă împrumute o sapă, cu siguranţă veţi primi sapa, dar nu în împrumut.... nefiind vorba de "umilinţă", atunci când solicitaţi ajutorul cuiva. :rolleyes:

  Nu e obligat nimeni să te ajute, cu atât mai mult atunci când ţi-e indiferent modul în care soliciţi acest lucru!
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  domnule , îmi vine greu să cred că ”înțelegerea” dumneavoastră s-a limitat doar la partea cu lf4 ne upgradat (despre care ați putut furniza dovada că eu greșesc). de fapt ps-ul meu se referea la prima parte a postării, parte care elimina greșeala utilizatorului care a deschis tema, parte care dacă ar fi fost explicată de la început ne-ar fi scutit de o grămadă de ”încordări” inutile.
  sigur că da, mai ales că astă prevedere e menționată în ”Atributiile moderatorilor si administratorilor”, atribuții publicate pe forum însă tot în aceste atribuții se precizează că vor face trimiteri spre explicațiile existente deja pe forum :
  deci, îndrumare lipsă dar nepriceperea jucătorului, subtil subliniată !
   
  Veneficus, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și *N!NO* apreciază asta.
 5. Bismut

  Bismut User

  Posibil sa nu scoti acelasi LF-4 de pe ambele configuratii, scoatele pe toate si tine cont ca trebuie sa fie de nivel 1.
   
  dark~ro și Sтєρнαη apreciază asta.
 6. INVICTUS

  INVICTUS User

  Asa am patit si eu ca tine: intai de toate trebuie sa dai logout , dai hangar ,echipament si scoti toate laserele de pe ambele configuratii ,si de pe PET inclusiv:apoi te loghezi pe joc si vezi ca o sa ai acel LF 4 in asamblare: (e posibil daca scoti 1 sau 2 doar LF4 sa nu iti arate nimic in asamblare
   
 7. Dacă în inventar am un lf4 la 16 si unul normal pe care îl ia pentru noile lf4

  Dmg de 5% la noile tunuri numai in hărțile pvp adica 4 1 4 2 44 4 3 ?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 25 Sep 2017
 8. CapoHrx

  CapoHrx User

  Pentru noile lasere din asamblare se va folosi un lf4 neupgradat, disponibil in inventar si neechipat pe vreo nava. Atentie la 5 - ul acela. Nu este vorba de 5%, ci de pur si simplu 5, si se aplica in orice harta. PvP inseamna ''player versus player''.
   
  Veneficus și ^^jax20^^ apreciază asta.
 9. Tibles

  Tibles User

  Salutare,
  intr-o lupta 1:1 aceiasi nava si aceleasi dotari, doar ca unul are lasere magmadril si celalalt hyperplasmoid. Cine castiga batalia?!
   
  Veneficus apreciază asta.
 10. _Caput_

  _Caput_ User

  ala cu tactica mai buna :))
   
  špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
 11. Bismut

  Bismut User

  Ex: Goliath +10 drone - 35 Lasere

  Preferi 17,5% HP - Ai un bonus de 77.112 HP
  Sau preferi 2,3% DMG - Ai un bonus de 175 DMG

  Eu am ales sa merg pe hyperplasmoid :)
   
  dark~ro și Sтєρнαη apreciază asta.
 12. Tibles

  Tibles User

  Pare tentant ce spui tu, dar teoretic cu magmadrilul,din doua salve ti-am luat ''suplimentul'' de scut+hitpoint,iar cu alte 10 salve ar trebui sa fim cam egali scut+hitpoint(calculand babeste) iar daca am rezistat pina atunci,ar urma sa te fac. Nu sunt bun la matematica, haide sa asteptam raspunsul unui binevoitor admin. Oricum, problema care se pune este in ce sa investim sa fim mai profitabili...:rolleyes:
   
  Veneficus apreciază asta.
 13. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Lucru care nu o să se întâmple, ştiindu-se prea bine că astfel de poveţe nu vor fi date vreodată de vreun membru al echipei de moderare / administrare, motivul lesne de înţeles fiind acela că, mai apoi, utilizatorul degrabă dezamăgit de "performanţele" sale ulterioare va găsi, tot "degrabă", drept ţap ipăşitor pe "binevoitoru' admin".

  Direcţia în care vă alegeţi o strategie anume de dezvoltare a contului de joc, rămâne exclusiv la latitudinea şi în responsabilitatea dvs.!
   
  Bismut apreciază asta.
 14. Tibles

  Tibles User

  Nu am mai auzit un asemenea raspuns! Mai bine nu raspunde'ati nimic, cum face-ti la intrebarile importante din forumuri. Intrebarea era clara,nu asteptam povete ci lamuriri clare. Mai ales ca stiti cat e de greu a fi imbunatatite 35 LF4. Ori daca nu stiu directia clara, inspre ce ma indrept? Pune-ti'va in situatia mea. Ce ati face????! Pana una alta, o sa adresez aceeasi intrebare in toate limbile forumurilor. Sunte-ti din ce in ce mai de ajutor, in curand nu o sa va mai vad rostul postarilor in forum. Dezamagitor pana la lehamite. :(
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 15. eu cred ca are totusi mare dreptate ,deoarece nu are cum sa stie cum joci tu si nu are cum sa te sfatuiasca.in functie de felul cum joci,defensiv sau ofensiv ,faci ce lf4 doresti.parerile celor care sunt full deja de noile lf4 sunt impartite ,asa ca fa-ti ce lf4 crezi tu ca te ajuta pe tine mai mult in modul de a juca
   
  Bismut apreciază asta.
 16. Tibles

  Tibles User

  Stimate coleg,cred ca nu mai inteles. Sa zicem ca eu si cu tine suntem admini. Ce ne costa sa facem un test simplu, aceleasi nave si aceleasi dotari, doar ca unul are lasere magmadril si celalalt hyperplasmoid. Lasam navele sa se cafteasca si asteptam rezultatul. E greu? Fara strategii,fara chichite. Cine castiga batalia?!
   
  Veneficus, WIΖΛΓΔ și CapoHrx apreciază asta.
 17. Bismut

  Bismut User

  Daunele laserelor au variatii de pana la 25%, ar trebui sa lase navele "se se cafteasca" de cateva sute, mii de ori sa ajunga la o concluzie. In plus ce e atat de greu in ati da seama ca hyperplasmoidele sunt cele mai bune:D?
   
  dark~ro și Sтєρнαη apreciază asta.
 18. Tibles

  Tibles User

  Si eu care credeam ca magmadrilele... :oops: Acuma cum fac sa le dezasamblez... actualizari si idei ? :confused:
   
  Veneficus apreciază asta.
 19. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  în do nu prea mai ai cale de întors. tot ce mai poţi face de acum înainte este să munceşti pentru obţinerea altor resurse cu care să asamblezi hyperplasmoide.
   
  Veneficus și Tibles apreciază asta.

Distribuie pagina asta