Feedback "Eclozarea" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 21 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ms de informatie, as fi vrut sa il citesc dar nu il gase-am. Cand se implementeaza noile nave in joc ?
   
 2. Urăște

  Urăște User

  cand apar iar navele in craft ? ca vad ca Mimesis a aparut intr-un sfarsit in hangar
   
 3. Ai primit 500 credite.
  Ai primit 2 uridium.
  Ai primit 1 Plasmidă.
  Ai primit 756 credite.
  Ai primit 756 credite.
  În afara razei de acţiune
  Lupta continuă.
  Ai primit 13 puncte de experienţă.
  Ai primit 1 puncte de onoare.
  Ai primit 500 credite.
  Ai primit 2 uridium.
  Ai primit 1 Plasmidă.

  Felicitari domnilor ati stricat si ce ati facut bine la acest event..am dublicator cutii bonus si pana mai de o ora luam x4 scrap si x2 plasmida x2 ulei acum vad ca e gata..prea mult faceam nu`i asa?

  Ai primit 1 Scrap.

  Daca cu dublicator cutii iau 1 scrap atunci cat scrap e in cutie? 0,5 scrap si cu dublicator iau 1 scrap :)) vai si amar de el joc ce a ajuns si ce a fost
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 28 Mar 2017
 4. _basty13_

  _basty13_ User

  domnilor admin si creatori de joc va rog din tot sufletul scoateti eventul asta cat mai iute ca mai merge nimic bine
   
  špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
 5. da domnilor chiar va bateti joc de noi,va rog sa-mi spuneti de ce sa mai cumparam dublicatoare daca nu avem nici un avantaj fata de ceilalti jucatori pana ieri (duminica primeam 4 scrap 2plasmida si 2 log file de aji numai iau numai 2 scrap 1 plasmida si 1 log file atunci fara dublicator cat iau ?? sunteti de toata jena
   
 6. nu inteleg de ce vrea toata lumea navele in asamblare , oricum nu are nimeni suficiente materiale pt ele , le vor baga la un momentdat pana atunci colecta-ti in continuare ulei ;)
   
 7. Domne, nu scrie nicaieri ca trebuie pocnit dintr-o singura salva ca sa genereze un gygerthrall, e bug sau asa a fost gandit?
   
 8. nu trebuie pocnit dintro singurs salva, mi-e imi da in prostie gygerthrall, problema e ca intr-o ora jumatate de crepat oua cu tot cu duplicator am reusit sa strang 2 unitati de ulei....imi trebuie tot anul sa fac 490 unitati,asa ca pot sa-si pastreze navele, de cand a inceput eventul am facut 29 unitati,noroc cu misiunile alea
   

 9. Cu ce munitie dai in oua si ce dmg ai?
  Eu trag cu x1 in oua si nu-mi apare niciun gygerthrall, trebuie sa trag cu x3 sau x4 sa-i pocnesc dintr-o salva ca sa-mi genereze gygerthrallu, dar la lvl 15 nu-mi permit sa trag toata ziua cu x3 si x4.
   
 10. nu mai da decat 1 ulei cu tot cu dublicator..ieri si azi pana intr-o vreme dadeau si 2 si 4 scrap acum mai iau 2 scrap si 1 ulei si 1 scrap..pacat ca am inceput sa stau sa strang..stiam ca se aduna ce e drept incet dar se aduna..acum nu mai sunt sanse sa faci 450 de ulei decat cu slujbe :)
   
 11. Nu va mai stresati sa stoarceti jocul de ulei... pana la urma navele vor fi introduse la shop ;)
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 12. Dark_Night

  Dark_Night User

  Cei care au ramas cu grafica 2D,o sa culeaga oua de pasti,de craciun ??? Sau noi nu avem voie sa participam la asa ceva?
   
 13. Chiar crezi? surgeonul e la shop cumva si nu stim noi ?

  Tin sa iti amintesc ca g-cyborg are 10% dmg , laser in plus fata de surgeon , iar surgeon are 6% dmg deci taci si stoarce ulei
   
 14. stoarcem ulei dar macar ceva misiuni sa mai bage sa avem spor mai mare la stors,astazi in 2 ore am facut 2 unitati ulei?!?!?!? cum crezi ca strang 490????
   
 15. strangeai cu dublicator daca nu modificau recompensele din oua crede-ma..am adunat in 2 zile 150 ulei.si trebuie 450 nu 490
   
 16. probabil ca strangeam,dar au modificat si suntem pusi in fata faptului implinit...490/450 tot un drac deja
   
 17. crod

  crod User

  Cutia pe care o lasa oul sau gigel ala, dece nu o colecteaza petul?


  le:
  o solutie pentru a gasi mai repede oo :))
  30% z

  [​IMG]
  ps: in trei d nu merge/e aiurea :p
   
  Modificat ultima dată: 28 Mar 2017
 18. stai linistit ca nu vor lasa ei nava asta cu 10% dmg, tin sa iti spun ca nava Hammerclaw a avut initial 15 sloturi pt lasere a fost scoasa de pe joc si redus nr de sloturi pt arme la 12, ai rabdare sa fie ajustata forma finala a navei si vei vedea atunci cat dmg o sa mai ai pe nava. De curiozitate intra pe You Tube si scrie Darkorbit - 3 New Ship si ai sa vezi cele relatate de mine ;)
   
  špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
 19. pai surgeon cum a lasat-o asa si are 6% dmg , xp , hon , plus generator in plus . Eu zic ca e ok cum e si nu o sa schimbe nimic
   
 20. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Din totalul de 13 intervenţii pe care le-aţi avut în cadrul acestui forum, 4 au fost în cadul temei Flash Sales. şi 2 în cadrul temei P.E.T 10 si Fasciul de tractor 2, ambele teme în cadrul secţiuni "Întrebări de început de joc" şi niciuna în luna ianuarie precum susţineţi.

  La întrebările adresate de dvs. aţi primit răspunsuri, furnizate de la alţi membri ai comunităţii noastre.

  În schimb, pt. modul în care ați ales să vă etalați frustrarea ....”vacanță” plăcută! ...necunoașterea CCG Bigpoint nu vă scutește de consecințe. ;)


  Cine și unde anume v-a spus?

  Nu întâmpin o astfel de problemă, ceea ce mă face să cred că problema dvs. nu este din cauza jocului.

  Puteți verifica dacă problema se confirmă conectându-vă la un alt calculator, utilizând un alt furnizor de servicii de internet față de cel pe care îl aveți dvs.


  Logica îmi spune că atunci când vor fi rezolvate problemele actuale.

  Problema este cunoscută celor de la serviciul tehnic și se lucrează la eliminarea ei precum și a altor probleme ce au apărut o dată cu implementarea eventului aflat în derulare.
   
  Modificat ultima dată: 28 Mar 2017
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta