Feedback Discuţii despre "Halloween 2016"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Seth[RO], 16 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Misiunea la care faceţi referire nu promitea în descriere sa, vreo recompensă sau vreo surpriză:

  pic2.jpg

  Chiar dacă descrierea este în engleză, se poate observa foarte clar că misiunea nu "promite" nicio surpriză, deci "motivaţia" dvs., la momentul respectiv, este una închipuită sau nu are legătură cu vreo surpriză.

  Trebuie remarcat un alt lucru, respectiv ceea ce am subliniat: "concurează contra cronometru pt. a vedea cine poate termina poarta cel mai repede".


  Aşa cum am precizat deja, faptul că misiunea nu oferea nicio recompensă, a fost raportată către suportul tehnic ca problemă.

  Astăzi am verificat dacă se va face ceva în acest sens. Răspunsul a fost că misiunea nu a fost destinată să ofere o recompensă imediată ci, conform FAQ Halloween, ea conta pt. recompensa ce constă într-un set de drone Epic Demon ce va fi creditată, la sfârşitul eventului, primilor 10 utilizatori cu timpul cel mai bun obţinut în finalizarea porţii "Tunelul Groazei".

  Creditarea recompensei se va face automat, cel mai probabil în cursul acestei săptămâni.


  Deşi am indicat deja, mai sus, unde anume scrie şi...

  ...deşi adaptarea traducerii în limba română lasă de dorit, este irefutabil faptul că designul Demon trebuia să fie primit doar din ultima hartă.

  Tot acolo scrie că se primeşte unul din design-uri, însă văd că plouă intens la dvs. şi nu macină neliniştea că cei de la BP v-au dat (nu doar dvs.) mai mult de un design.

  Veneficus...va vad
  mai stiutor in ale slovelor... doar nu o să-mi spuneţi acum că nu deţineţi capacitatea de a transcede nefericitei sintaxe şi morfologii a propoziţiei respective. :rolleyes:

  Fie şi un lup mâncat de oaie :rolleyes: ... era vorba de faptul că s-a discutat subiectul la vremea respectivă, aveaţi cunoştinţă de el şi, după cum s-a putut observa, nu s-a petrecut nici o altă schimbare în ceea ce priveşte prada lăsată de NPC-urile respective.

  Dvs., la aprox. 3 săptămâni de atunci, reluaţi un subiect care a fost tranşat de BP la vremea respectivă (indifernet că a fost sau nu pe placul utilizatorilor) doar în speranţa de a vede puţin fum ieşind de la un foc ce încercaţi a-l aţâţa?


  Uitaţi că fac parte dintr-o echipă (DO România) iar anumite lucruri le pot verifica.

  Dacă aţi tratat-o cu suportul jocului, fiindu-vă oferit şi un răspuns (pe care, se pare că nu îl puteţi accepta), ce rost avea menţionarea ei intenţionat maliţioasă, sub formă de problemă, în cadrul forumului?

  Denaturaţi voit realitatea pt. a vă putea "justifica", în continuarea intevenţie dvs., justeţea de a efectua un portal "Tunelul Groazei", în afara perioadei oficiale a eventului.

  Cei de la suport v-au precizat şi motivul pt. care nu vă pot credita o recompensă, câştigată în mod nemeritat faţă de restul utilizatorilor.

  Ca fapt divers şi cu titlu de anunţ: tocmai ce s-a încheiat mutarea automată a 9.000 de nave "parcate" incorect în "Tunelul Groazei". Cei cărora le bâzâie o astfel de muscă pe căciulă, îşi vor găsi navele în harta 4-4!

  Bineînţeles, când nu ni se dă "e ai d***ului ăia" iar când nu merităm, ni se cuvine! ...mai moralist decât lupul, nici că se putea! :rolleyes:

  Eventul s-a terminat pe data de 02.11.2017, pt. toată lumea!!! ...mai puţin pt. unii, cei aleşi, cei cărora li se cuvine, cei care trebuie să primească:


  CCG BIGPOINT
  "1.2.9 Este interzisă exploatarea bug-urilor (erorilor) și/sau a greșelilor de programare în scopuri proprii. Bug-urile sau greșelile detectate trebuie raportate cât mai curând posibil utilizând formularul de contact al departamentului de asistență."

  ...iar în preocuparea dvs. despre corectitudinea altora, aţi uitat să raportaţi, doar aţi "folosit la maxim"!:rolleyes:

  Aspectele mai sus menţionate au mai fost discutate iar pt. faptul că, în unele cazuri, nu este după pofta inimii dvs., n-am să reiau acelaşi discuţii ori de câte ori cineva încercă să (re)deschidă un proces de conştiinţă.
   
  *N!NO* și Viorel_77 apreciază asta.
 2. Veneficus

  Veneficus User

  de ce nu etalezi printscreen-ul in romana (doar suntem pe forumul romanesc)?
  oricum o misiune care are la baza întrecerea intre mai multi concurenti prin definitie are si un premiu dar...poate tu vezi altfel lucrurile...


  cateva postari mai sus spui despre aceasi misiune:  iar dupa o discutie cu mine :


  ce ma nedumereste e unde in FAQ Halloween scrie ceva despre caracteristicile acestei misiuni...aveti un FAQ Halloween pentru voi moderatorii??? ca in asta al tuturor nu am gasit ce noutati ne spui tu acum...


  probabil ca din citatul decupat din indicatiile tale :

  ”Cu excepția primei hărți, pe fiecare poți găsi o cutie Demon cu unul dintre noile designuri.”

  tu intelegi ca drona in discutie nu face parte din categoria celor noi expuse in tabelul pe care il gasesti tot in sursa citatului decupat...
  paie pe foc a pus BP când ,intr-un mod marsav ,a redus recompensele de munitie din portalul eventului...

  de ce ma intrebi daca am discutat deja cu suportul si am primit un raspuns de acolo,care e motivul pentru care mai postez problema in forum?
  cumva din anumite motive domniei sale BP nu-i place publicitatea iar tu esti filtrul imparatiei?
  hai sa le luam pe rand...
  1.puteam sa termin ultima poarta de event la aceasi data in alt mod decat cel incriminat de tine...
  intram in poarta cu 5 minute inainte de ora zero trimiteam toate npc-urile in colturi si i-mi lasam nava acolo pana ploua cu biscuiti procedeu care il pot aplica cu orice poarta in do....ma costa consumarea amplificatoarelor active in acel moment...in acest caz eram indreptatit sa primesc recomensele totale din poarta?
  2.mi-ai citat art.1.2.9 din CCG acuzator binenteles...
  mai sus te caracterizai ”autodidact, interesat, curios şi raţional”...de ce nu ai in situatia data nici una din caracteristicile expuse?

  aici nu scrie in nici un fel ca functia warp poate sau nu fi folosita in porti...de unde pana unde bug eroare si/sau gresala de programare???
  joc corect acest joc si nu trebuia sa-mi dai acel citat ...sunt destui activi in topurile clasamentelor care si-au batut efectiv joc de regulamentele BP ...arata-le lor citate nu mie...rusinica...


  da...au mai fost discutate...si atat...rezolvarea??? pe când???

  e grea ©ØrrØsivΞ ...las-o jos...e grea...
   
  Modificat ultima dată: 9 Noi 2016
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Pentru că nu deţin unul, singurul pe care l-am putut obţine fiind cel în limba engleză, acesta fiind preluat din raportul prin care s-a transmis "problema" către suportul tehnic ...evident, cu cei de la suportul tehnic se corespondează în limba engleză.

  Dacă cumva nu înţelegeţi descrierea în limba engleză, vă garantez că nu scrie nimic de vreo surpriză.

  De ce nu aţi "etalat" dvs. captura ecran, efectuată de dvs., cu descrierea incriminată a misiunii respective? În definitiv, sarcina probei revine reclamantului şi nu "pârâtului"! ;) ...altfel putem mâna la cai verzi pe pereţi întreaga zi, iar la asta sunteţi imbatabil!

  N-am pretins vreun moment că aş fi ştiut până ieri care este scopul misiunii, fiind contrariat ca oricare alt utilizator că misiunea nu a oferit o recompensă imediată.

  În cazul problemelor majore raportate de către reprezentanţii echipelor de moderare / administrare, atunci când acestea sunt rezolvate ni se aduce la cunoaştinţă acest fapt. Nu la fel se întâmplă şi în cazul problemelor mai puţin importante, acestea chiar dacă sunt rezolvate nu ni se comunică direct acest lucru, rezolvarea lor urmând a fi observată direct de către utilizatori în cadrul jocului.

  Fiind vorba de o misiune a unui event ce se încheiase de 1 săptămână, în intervenţia amintită de dvs. am menţionat faptul că este o părere personală, tocmai pt. a face distincţie de o comunicare oficială.

  Mai mult decât atât, într-o intervenţie a mea ceva mai sus vă întrebam de ce aţi efectuat misiunea dacă aţi observat că nu dă nicio recompensă, fiind de la sine înţeles că nu v-a promis nimeni nicio recompensă şi că, tot pe aceslaşi considerent, BP putea să ignore presupusa "problemă" atâta timp cât din punctul lor de vedere nu era o problemă.

  Ca atare, ieri am solicitat celor de la suportul tehnic să-mi confirme dacă consideră "problema" drept "problemă", răspunsul fiind cel pe care deja vi l-am furnizat.

  De scris, scrie AICI:

  ...singurul lucru care nu-l scrie este care anume misiune!

  Ca să nu mai încurcăm lucrurile, textul FAQ este următorul:

  "Cu excepția primei hărți, pe fiecare poți găsi o cutie Demon cu unul dintre noile designuri. Pentru a finaliza ultima hartă, cutia va conține magnificul design Demon."


  Mucalit şi fără legătură cu discuţia, vă întreb: care "categoria celor noi", de un an de zile introduse?:rolleyes:

  Prin intervenţia dvs. ţineţi să-mi demonstraţi că nu puteţi transcede unei adaptării nefricite a traducerii însă, degrabă cu veleităţi de analist pe text.

  Dvs. interpretaţi după bunul plac textul FAQ, neavând nici cea mai mică autoritate în acest sens, nici măcar cea a unei presupuse experienţe legată de acest event (ţin să vă amintesc că anul trecut, singura cutie din care se putea obţine design-ul Epic Demon, era cutia demon ce o primeaţi la începutul ultimei hărţi).

  Anul acesta, design-ul Epic Demon s-a obţinut şi din alte hărţi, contrar mecanicii cunoscute şi declarate a eventului, lucru care nu v-a "deranjat"!

  De asemenea, văd că partea cu "mai multe design-uri primite" decât una câte prevedea FAQ, nu intră, în continuare, în "analiza" dvs. pe text şi nici nu vă "deranjează"!

  Deci, cum spuneam: să ni se dea, chiar dacă nu ni se cuvine! :rolleyes:

  Deveniţi ilar, predictibil eraţi deja!

  Este doar o frustrare a dvs., a mea şi a altor utilizatori asemenea nouă. Diferenţa este că, în cazul dvs. şi altora asemenea dvs., refuzaţi să acceptaţi faptul că mecanica jocului se face la sediul dezvoltatorului jocului.

  Poarta "Tunelul Groazei" nu v-a costat absolut niciun uridium sau credit să o generaţi. Poarta respectivă este un cadou al dezvoltatorului jocului şi nu o obligaţie faţă de dvs. sau faţă de oricare alt utilizator.

  La prima plasmidă primită, deţineaţi opţiunea de a nu continua acel portal şi, cu aceasta, pt. mine este un SUBIECT ÎNCHIS!


  Atâta timp cât la problema dvs. vi s-a furnizat un răspuns de la suport, intervenţia dvs. în forum pe acelaşi subiect este fără rost, mai ales că "problema" dvs. s-a dovedit a nu fi o problemă ci doar o încercare perfidă de a beneficia de un avantaj ce nu vi se cuvenea!

  Referirea dvs. în cadrul forumului la presupusa necreditare a premiului, nu schimbă cu nimic lucrurile doar contribuie la inflamarea fără rost a comunităţii, mai ales că aţi denaturat realitatea.

  În ceea ce priveşte "filtrul", deocamdată "împărăţia" nu s-a dezis de serviciile mele, păstorind acest forum de imediat fix 6 ani. Mai aveţi şi alte curiozităţi? :rolleyes:


  Orice navă activă într-o poartă, cel târziu la reiniţializarea server-elor de joc ce are loc dimineaţa este mutată pe harta x-1 a companiei.

  Încercaţi lucrul ăsta "cu orice poarta in do"! Faptul că "dormiţi" într-o poartă, nu vă îndreptăţeşte la nimic.

  Încercaţi cumva să-mi vindeţi gogoşi? :rolleyes: Chiar nu realizaţi penibilul de care vă înconjuraţi? :eek: Cumva credeţi că vorbesc pe ghicite? o_O


  DURATA EVENTULUI A FOST PT. TOATĂ LUMEA 17.10.2016 - 02.11.2016 / ora 00:00, nici mai mult nici mai puţin şi indiferent de ce aberaţii aduceţi dvs. drept justificare!

  Dacă aţi putea intra într-un magazin prin teleportare, în afara orelor de funcţionare şi pt. a fura, s-ar numi că nu aţi intrat prin efracţie însă scopul rămâne acelaşi: furtul! :rolleyes:

  Utilizarea funcţiei "warp" nu este interzisă în porţi însă faptul că s-a putut folosi în "Tunelul Groazei", după închiderea eventului, este şi rămâne o greșeală de programare speculată de dvs. şi de un nr. restrâns de utilizatori, în scopuri proprii!

  Folosiţi funcţia "warp" in poarta Alfa, finalizaţi poarta şi încercaţi să vă conectaţi ulterior, pe nava "parcată" în poartă. Puteţi efectua poarta din nou, fără să generaţi în prealabil una nouă?:rolleyes:


  Aţi înţeles mai puţin decât speram.

  Îmi pare rău pt. "hernia" de care suferiţi, sincer, mai mult de atât nu mă pot coborî pt. a mă face înţeles.
   
  relax apreciază asta.
 4. Veneficus

  Veneficus User

  ©ØrrØsivΞ...
  mai bine o lasa-i jos...e grea...si nu pentru presupusele mele afectiuni lombare...ci doar pentru greutatea celor 6 ani de moderator do care te apasa greu pe umeri...ce tot incerci tu aici ©ØrrØsivΞ cu mine??? erai si esti ...inca...pentru mine ultima speranta a acestui forum do...de ce tii mortis sa ma dezamagesti???
  mai incerc o data...ultima...data...

  hmm...nici cu tine nu mi-e rusine...concluzia la aceasta misiune pana la urma e ca are o ”recompensa surpriza”...pana acum neplacuta atat pentru mine cat si pentru altii...ceata...densa...utilizatorii plutesc in deriva...BP castiga...(corect spun unii pe aici)


  daca nu te rezumai doar la aceasta parte din FAQ cu lectura si erai asa cum te lauzi interesat si curios gaseai singur raspunsul la intrebare mai ales ca mai sus ti-am dat aceasta directie dar tu nu ca Batman,Batman...ma faci sa tot dau copypaste...:

  Noi designuri de drone!

  Introducem câteva designuri de drone noi cu variații specifice, astfel încât să puteți alege ce vi se potrivește mai bine.

  Trei dintre done (Robo-bat, Reaper și Skull) vă vor aduce o varietate de noi elemente vizuale. De asemenea, designul Demon vă oferă și un mic bonus.


  Dronă
  Demon
  DD-D-02Variație vizuală specialăRoșuPentru fiecare design de dronă Demon echipat: +1% daune rachete (până la 10% pentru toate dronele)
  Când toate dronele disponibile sunt echipate cu designul Demon se adaugă -5% cooldown rachete (*)
  Poarta Halloween și recompense misiune provocare (limitat la top 10)


  aici un anume ....robel.... spune ca a obtinut trei drone demon dintr-o poarta si nu il contrazice nimeni aproooape 400 de zile pana când te decizi tu sa ii stici recordul omului...raule!...cum mai doarme bietul om la noapte?
  a primit trei drone si el avea voie doar una! oare cum a trait atata timp folosind doua drone ce nu i se cuveneau???
  ce naiba ©ØrrØsivΞ ?!! chiar nu ai putut altceva???  sa inteleg ca asiaticii sun mai stransi la punga decat americanii?
  vai de viitorul nostru in darkorbit...

  in timpul eventului,fara sa fie interzis am folosit functia ”warp” in tunelul groazei inainte sa finalizez poarta inceputa inainte de terminarea eventului...nu dupa ce am finalizat-o si nu dupa ce sa terminat eventul...unde naiba ai lasat rationamentul???

  ©ØrrØsivΞ...
  La fel cum tu ai trecut prin multe in jocul asta la fel am trecut si eu.Esti constient in sinea ta (nu poti sa o recunosti aici) ca daca ma apuc de reincalzit ciorbele acrite care le-a turnat BP jucatorilor/clientilor/utilizatorilor de-a lungul anilor pe care i-am petrecut pe langa jocul asta fac un roman si am dreptate atunci când spun ca BP nu a fost corect fata de noi jucatorii in multe situatii si mai ales fata de jucatorii corecti din jocul asta...
  nu vei reusi sa ma faci sa ma simt cu musca pe caciula pentru ca nu am de ce si nici nu vei reusi cu mine varianta ”eu o tin de coarne si tu zici ca-i ciuta”
  in rest sanatate tie,la familie,la toti cititorii!!!
   
  Modificat ultima dată: 10 Noi 2016
 5. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  de ce uneori (de cele mai multe ori), păstorilor care ne păstoresc le este greu să recunoască că au greșit !?
  precizez că nu sunt de acord întru totul cu Veneficus dar este deranjant să vă văd domnule ©ØrrØsivΞ cum vă faceți luntre și punte doar ca să ”cădeți în picioare” după ce ați făcut cîteva afirmații inexacte (pot să-mi demonstrez zicerea cu anume texte și trimiteri postate de dumneavoastră în această temă. :(
   
 6. atita stiu adminii astia. bagati si voi sute de euroi si o sa va dea. ... poate ii satura dumnezo si pe ei ca si pe cei de sus (niciodata). VA DORESC UN CRACIUN FERICIT SI UN AN MAI BUN. EU DE TREI ANI NU POT SCRIE PE CHAT ,CA ASA VREA UN ADMIN.ITI DORESC SA FI SANATOS SA SCRI TU

  ei zic ca sint ROMANI ? NICIODATA. RUSINEEE!!!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 25 Noi 2016
 7. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Si tot un admin te trimite mai repede in vacanta de iarna si pe forum, pentru evaluarea bunului simt (daca mai exista asa ceva). o_O
   
 8. atita stiti sa aveti sarbatori fericite.
   
 9. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Asemenea si tie.
  Event terminat, il asteptam pe cel de la anul.

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta