Xenomit...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de *N!NO*, 21 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. *N!NO*

*N!NO* User

Salut,
    Am minele dar nu am xenomitul necesar pentru SMB si ISH.
    Nu inteleg de ce nu imi pot trimite xenomit din skylab pe nava, daca teoretic am aceasta optine... Magazia de xenomit are capacitate 99870 (dar sta pe zero) iar la resursele ce se pot trimite catre nava, apare si xenomitul!
    Ma poate lamuri cineva din staf?

server EG1
    [​IMG]162512286

Va multumesc anticipat!

2. LASERSMART

LASERSMART User

în ”legenda” care a însoțit implementarea skylab se spunea despre xenomitul produs de laborator că el este doar un ”substituent” al xenomitului ”adevărat” capabil doar să catalizeze procesul de rafinare al promeriumului și nu are toate caracteristicile xenomitului găsit în cargouri, materializator sau cutii cadou.

3. DORYAN13

DORYAN13 User

Acel xenomit (cel produs de modulul xeno) poate fi folosit doar de către skylab la producerea promeriumului şi nu poate fi exportat.

În afară de cele 3 surse de xenomit enumerate de LASERSMART, mai ai posibilitatea de a-l achiziţiona prin licitaţie.

Pe vremea când încă se putea face aşa ceva, se putea depozita xenomit adus de pe navă. În acest fel, magazia de xenomit nu era goală, şi putea fi umplută la întreaga capacitate de 99870.

4. *N!NO*

*N!NO* User

Inteleg... Dar de ce s-a pastrat capacitatea magaziei si de ce mai am optiunea de a-l trimite pe nava cand de fapt e imposibil??
    Adica.. "semnam toti si-o trimitem anonima"..?

5. DORYAN13

DORYAN13 User

Dacă ţin bine minte, opţiunea respectivă de transfer a fost doar suspendată temporar până la noi ordine, şi nu desfiinţată.

6. *N!NO*

*N!NO* User

Si acele "noi ordine" intarzie se pare...

7. DORYAN13

DORYAN13 User

Era o breşă în sistem, prin care se puteau obţine beneficii uriaşe în timp scurt, în mod incorect bineînţeles.
    Iniţial au dezactivat varianta respectivă de transfer, până la rezolvarea problemei.

Ori nu au găsit încă o soluţia la problemă, ori nu este chiar în fruntea listei de priorităţi. Nu cred că au uitat...