Xenomit skylab

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de andreisoony, 16 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Salut prieteni, as vrea sa pun si eu o intrebare, modulul xeno din skylab este folosit doar pentru a produce promerium sau poti produce si xenomit care il poti trimite pe nava, fiindca eu il al la nivel 3 ca si rafinaria de promerium dar tot timpul am 0 xenomit. Si o intrebare suplimentara, cat seprom poti pastra cu modul de stocare upgradeat la maxim?
   
 2. xenomit nu ai sa vezi in skylab pentru a putea trimite pe nava .. acel modul xeno este folosit pentru a putea produce seprom in rafinaria de seprom
   
 3. Hermes

  Hermes Guest

  Modulul xeno, rafineaza un substitut pentru a se putea produce seprom. Cantitatea maxima de seprom pe care o poti avea in Skylab este 9079.
   
 4. domnule hermes,sper ca intrebarea mea sa fie cat se poate de on-topic,nevrand sa creez o alta tema:de unde pot cumpara xenomit de la shop?pentru ca la licitatie apare o cantitate de 10 xenomit la 95 uridium(sau 100 probabil,la mine apare asa datorita premiumului),dar la shop sau oriunde altundeva nu apare pt a l cumpara.Nu ar fi trebuit sa nu apara un pret in uridium exact ca la modulele pt cbs?
   
 5. paria

  paria User

  dacă-ţi convine preţul :eek: poţi să-l cumperi instant chiar de acolo, de la licitaţii !
   
 6. Nu cred ca i ar conveni cuiva sa dea bani pe xenomit:))totusi,era doar o curiozitate,pentru ca au bagat pret la licitatie dar la shop nu exista xenomit:D
   
 7. Hermes

  Hermes Guest

  In Shop nu exista Xenomit la vanzare, doar la Licitatie pe credite sau cumparand instant, asa cum ti-a fost indicat o postare mai sus. Jucatorii mai vechi , insa, cunosc faptul ca nu se merita sa-l cumperi/licitezi, el se obtine in cantitati foarte mari distrugand (si culegand cargoul ramas in urma lor) Bossi, Uberi sau din cuferele pirateresti. Mai poate fi gasit in cutiile cadou de la eventuri.
   
 8. KliP-Done

  KliP-Done User

  Xenomit primesti si la galaxy gates are chiar si 12% rata probabilitatilor, insa cantitatea ce o primesti este prea mica mai ales ca sunt unul jucatorii care baga uridium in galaxy gates. Sa bagi spre exemplu 475 uridium in 5 trageri, din ele sa primesti 200 mcb-25 si 48 xemomit adica 4 energii sa fie xenomit nu cred ca este chiar asa placut.
   
 9. Intervenţii suficiente!

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta