Sugestie x2 Albastru , x3 Verde chiar daca esti full LF-4

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de MaDLuCk, 15 Noi 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteti de acord ca munitia lasere x2 si x3 sa fie albastra si verde chiar daca suntem full LF-4?

Sondaj închis pe 6 Dec 2015.
  1. Da

61,5%
  2. Nu

38,5%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. MaDLuCk

MaDLuCk User

Salut,

Ce parere aveti daca am putea da cu lasere albastre(x2) si verzi(x3) chiar daca suntem full LF-4
    SAU
    sa dea cu lasere albastre si verzi doar cei care au full LF-4 :)

Avantaje:
    Jocul ar deveni mai distractiv si mai placut vizual :)

Dejavantaje:
    Nu vad, daca e ceva va rog sa spuneti :)

2. Pai de asta nu trebuie sa fie asa , dinpotriva el ramane asa .De ce? Pentru ca el da deja multe daune si nu poti sa mai distingi care are lf-4,sau lf-3 . Deci eu cred ca ar aparea surprize din acest fenomen ,ba mai bine o schimbare a culorii in portocaliu sau violet ar fi mai ok .

3. Cehn

Cehn User

Vot: Nu
    Tu citesti ce propui?
    "Sunteti de acord ca munitia lasere x2 si x3 sa fie albastra si verde chiar daca suntem full LF-4?

4. ADY

ADY User

El sa referit ca daca esti full LF-4, X1, X2 si X3 tragi cu, culoare rosie si sa fie cum e cand esti full LF-3 sa tragi cu X1 si X2 cu albastru si X3 cu verde...

5. MaDLuCk

MaDLuCk User

Da , citesc ce scriu !
    Ce nu intelegi ?
    Am propus ca atunci cand aveam full LF-4 in nava culoarea de la munitie MCB-25 sa fie albastra si de la MCB-50 sa fie verde, mie mi s-ar parea mai interesat , cu lasere rosii dau si cei care au nivel 0.

6. MaDLuCk

MaDLuCk User

Cum asa ? Nu te poti uita la drone daca are apis zeus full havoc, hercules sau ce formatie foloseste sau la rank Ș)) ? WTF!
    Cu lasere rosii da si ala care are 1 lf4 pe nava !

7. Te faci singur din ce spui ... ! Eu ce as specificat mai sus .

8. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Sondajul este gresit realizat fiind selectabile ambele variante de raspuns.

Tema inchisa.

Neumarkt apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.