Vreau un sfat! :)

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de justedy97, 27 Iun 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. justedy97

justedy97 User

Buna ziua dragi jucatori de DarkOrbit!

As vrea sa va intreb care este mai buna: Formatia de drone Inima sau cea Molie?

De curand am terminat de construit o poarta galactica si sunt de parere ca am nevoie de o formatie de drone pentru a putea completa poarta si am dubii cu privire la formatia pe care urmeaza sa o cumpar...

Sper ca nu e off topic :)

Va multumesc!

2. Jurjstyle

Jurjstyle User

Pentru zeta molia e foarte importanta de exemplu . In porti molia e foarte buna deoarece omori mai repede alienii .. totusi daca se intampla sa ti se blocheze esti 80% mort . Pentru rapiditate molia , pentru siguranta inima .

3. relax

relax User

Fiecare formatie este buna in anumite situatii, pana la urma fiecare are ceva de oferit si ceva de luat.. de aia probabil lumea le schimba foarte mult. Daca ai venit sa intrebi de ce formatie ai nevoie ca sa completezi poarta iti pot spune ca nu ai nevoie de niciuna.. intr-adevar cu molia sigur termini mai repede, dar cere sa ai si ceva dotari.. de altfel nu este foarte avantajoasa daca nu te misti bine printre npc-uri.
    Eu iti sugerez sa incerci sa completezi poarta cu formatia standard si niste configuratii care sa iti confere si viteza cat si rezistenta pe langa o putere de foc medie.. daca esti incepator iti garantez ca-ti va fi usor asa(nu trebuie sa fi atent decat la cum manevrezi npc-urile).

justedy97 apreciază asta.
  4. justedy97

justedy97 User

Pai eu cred ca am un dmg decent adica dau cu x1 4,5k cu designul cu 5% daune full lf3 pe nava si pe drone dar am scuturile cam slabe (in jur de 180k) si deasta credeam ca o sa am nevoie de o formatie de drone, si aveam de ales intre inima si molie si nu stiam care e mai ajutatoare...
    Multumesc de pont.

5. relax

relax User

Eu doar ti-am spus ce am gandit, pentru ca da, molia te-ar ajuta sa distrugi npc-urile mai usor intr-o poarta, dar odata cu folosirea ei iti pierzi scutul(citeste in descriere). Asta te obliga(oarecum) sa pui motoare pe nava si lasere pe drone(fara niciun scut).. ca sa joci asa iti trebuie putina experienta si foarte multa atentie deoarece daunele sunt provocate direct in hp. Cat despre inima, ar merge dar nu stiu cu ce te-ar ajuta atat de mult, de aceea ti-am zis sa incerci cu formatia standard ca sa vezi cum te descurci.. oricum pentru completarea unei prti iti garantez eu ca nu ai nevoie de nicio formatie, in cazul in care chiar ai cu ce si vrei sa cumperi una, poti lua inima, deoarece aceasta inlocuieste foarte bine formatia standard.. daunele scazute nu se observa asa mult peste scut si hp. Mult succes!

6. Ai full LF3 pe nava si pe drone. Ce drone ai? Daca nu ai iris, fa rost de ei, toti 8, eu intotdeauna am cumparat primii 4 irisi cu uridium(ceilalti 4 nu merita sa fie cumparati cu uridium) din cauza ca nu prea aveam noroc la licitatie. Dupa ia-ti scuturi (sa atingi macar 260k scut pe configuratia de fuga). Daca esti pe la inceput faci doar poarta Zeta (este cea mai profitabila din toate punctele de vedere). De asemenea, cate puncte registru ai? (Logfile-urile pe care le iei din Zeta iti recomand sa la bagi in registru pilot, ajuta foarte mult, pe la nivel 18 sa faci laserele groase).
    Cheitele pe care le iei din Zeta le poti pastra si le poti folosi doar cand e sansa de Zeus(asa ai sansa sa iei piese la ambele drone Apis si Zeus).

7. Corina-ro

Corina-ro User

Sfatul meu e sa nu iei nici o formatie de drone,in urmatoarele zile Bigpoint v-a implementa noi formatii de drone,iar cele actuale vor fi ''cantitate neglijabila''.Spor la joc.

8. relax

relax User

Formatiile care le va introduce BP in urmatoarele saptamani au primit niste modificari drastice.. o sa vezi cu ochii tai, nu continui pe acest subiect :)

9. parerea mea e sa iti iei inima ca te ajuta si la misiuni nu doar in porti.molia e buna in porti dar sa fi dotat bine ca nava .e buna si la pocnit nave dar tot asa iti trebuie dotari mai ales la registru.inima iti creste scut si hp deci e buna la orice .

noile formatii vor avea alte caracteristici decat cele vechi.cine stie poate mai bune sau nu.

10. rattyionut

rattyionut User

de unde sti tu treaba asta?

11. Formatiile sunt in shop acum,iar atunci cand a raspuns stia de pe serverul de test