Vreau sa avansez

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de sp1r1d0n, 11 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. sp1r1d0n

  sp1r1d0n User

  Cum pot ajunge mare pe acest joc? Cum pot detine si eu arme mari, puternice, tunuri, etc, drone si restul? Ca prin farmat nu cred, asa ca va rog, spuneti-mi sau dati-mi un link catre un topic in care se explica cum poti avea o nava mai buna. Am un Goliath dar sunt rupt de multi care au nave tot Goliath dar dispun de munitie foarte buna, drone, etc si nu cred c-au donat pt ele. Cum pot castiga si eu munitie si altele cum au altii care ma rup?
   
 2. bibicU[HQ]

  bibicU[HQ] User

  Ai 2 variante .
  1. Cumperi cu bani diferite pachete . Clc uridium , clc tranzactii vezi acolo ( daca vrei repede si iti permiti sa dai bani )
  2 Aduni cutii bonus , faci porti , misiuni event cind este .
  Un link sa te informezi mai mult https://board-ro.darkorbit.com//threads/faq-index.4840/
   
 3. CapoHrx

  CapoHrx User

  Primul pas ar fi sa stai cuminte, dezvolta skylab la maxim, fa misiunile care poti singur, sa nu vorbesti urat cu altii pe chat, astfel vei putea intra intr-un clan bunicel, care sa te sustina cu sfaturi, credite si sa te ajute la misiuni. Asa cresti cel mai repede si ieftin. Citeste tot ce este disponibil pe forum pentru a acumula cunostinte cat mai multe despre joc. Orice intrebare ai avea, cu siguranta sa discutat deja aici! Foloseste functia cautare pe forum. Succes!
   
  Sasuke^Uchiha, WIΖΛΓΔ și crod apreciază asta.

Distribuie pagina asta