VREAU DREPTATE

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de °º•KiNg`Ãgre§ŠøR•º°, 9 Mai 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Faceam beta si eram cu molia si mai aveam 4 kloni si deodata din cauza unui lag incredibil mi sa blocat, nava am dat clic pe harta mini sa se duca la departare, am activat instant shield dar nimic am fost bubuit instant, din cauza serverelor voastre, vreau beta inapoi alfel ma las de joc nu ie drept sa pierd eu beta din cauza voastra.

2. Bismut

Bismut User

Doar cei de la suport te pot ajuta, acum cu lag-ul asta la toti cred ca sunt sanse destul de mari ca sa primesti beta inapoi ;)

3. baga la suport , ai voie la o poarta pe luna , eu am primit cand am sesizat asa ceva

4. ms mult baieti sper sa o primesc inapoi ca ie prima data cand cer asa ceva

5. O sa ti-o dea , trimite-l

6. lam scris si lam trimis astept raspunsul

7. Bismut

Bismut User

Serios :D ?

8. Da , eu am primit gamma inapoi acum 2 saptamani daca nu ma insel (doar daca o pierzi )
    Plus ca ieri toata ziua m-am certat cu ei ca nu mi-au dat 3 parti la lambda , insa bineinteles sa nu profit de x2 si eu pentru Kronos , azi mi le-au dat

9. foarte bine tree sa ne cerem drepturile

10. Mi se pare si normal . Sper sa o primesti :)

11. si eu sper imi trebuie acel uri sa fac in total 520 k uri si sa imi iau 700 cheite de prada pt zeus :D:D:D:):):)

12. La fel cum a precizat şi Bismut, vă rog să vă adresaţi suportului jocului pentru a încerca să rezolvaţi o astfel de problemă.

Nu există o astfel de regulă!

Acordarea porţilor galactice pierdute se face doar automat, atunci când pierderea este cauzată de probleme tehnice ale server-elor de joc şi, în mod excepţional, de către suportul jocului atunci când echipa tehnică confirmă existenţa unei probleme ce a afectat un anumit utilizator, în mod particular.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.