Veteran

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ThreeDaysGrace, 9 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Prieteni, daca acum dispunem de spartiu nelimitat pentru munitii laser si rachete, desing-urile "Veteran", care au totusi un pret destul de mare ofera doar 5% onoare si PE in plus? O sa schimbati asta, nu?
   
 2. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Nu inteleg ce legatura are una cu alta. Poti lua designurile respective de la licitatie pe sume foarte mici, fara a fi nevoie sa platesti pretul in uridium. Care e totusi legatura intre designuri si capacitatea magaziei de munitie?
   
 3. Aegis Veteran: "În comparaţie cu designul Aegis normal, Veteran vine cu un număr dublu de rachete (6000 în total) şi 2000 de baterii laser suplimentare (17000 în total). În plus, acest design îţi conferă +5% puncte de experienţă şi de onoare."

  Citadel Veteran: "În comparaţie cu designul Citadel normal, Veteran vine cu un număr dublu de rachete (4000 în total) şi 2000 de baterii laser suplimentare (22000 în total). În plus, acest design îţi conferă +5% puncte de experienţă şi de onoare."

  Spearhead Veteran : "În comparaţie cu designul Spearhead normal, Veteran vine cu un număr dublu de rachete (1000 în total) şi 2000 de baterii laser suplimentare (7000 în total). În plus, acest design îţi conferă +5% puncte de experienţă şi de onoare."

  Tot ceea ce am scris cu Aldin mai sus a devenit INUTIL dupa implementarea update-ului cu camera de munitie nelimitata. Iar la licitatia zilnica putem vorbi de preturi mici doar in cazul desingului Spearhead Veteran, restul se iau cu sute de milioane de credite... ceea ce nu inseamna sume mici pentru oricine tinand cont ca primim din skylab 4 milionae la 8 ore in cazul Aegisului... la Goliath si mai putine... Sau ma insel?
   
  Modificat ultima dată: 9 Noi 2014
 4. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Avand in vedere ca din 10 kristaloni primesti tot 4 milioane(asta fara cargo) nu vad de ce te-ai baza pe skylab, ca doar nu iti ia 8 ore sa ii faci. O sa intreb daca vor aparea modificari la pretul acelor designuri, desi nu cred ca exista vreo intentie in acest sens din moment ce pot fi achizitionate pe credite (chiar daca vorbim de sute de milioane). Sumele pe care se iau aceste articole la licitatie nu sunt mari pentru un jucator care face npc-uri pe harti si nu traieste doar din palladium si skylab, si pot fi obtinute in cateva zile(asta ca sa fiu indulgenta).
   
  _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] și motanu_1990 apreciază asta.
 5. imi cer scuze ca ma bag in discutie dar colegu se referea la faptu ca nu mai are rost sa iei designu veteran la navele aegis ,citadel si spearhead, daca tot e spatiu nelimitat la munitie.si intreaba daca se schimba ceva la aceste designuri tinand cont de noua implementare.
   
 6. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Dupa cum spuneam si mai sus:

   
 7. nici eu nu cred sa scada pretu si nici nu am ineres in accest sens deoarece eu oricum le am.ma refer daca pot schimba in loc de marire spatiu munitie sa mareasca onoare si experienta,ca spatiu munitie e degeaba acum
   
 8. hαhαhα

  hαhαhα User

  mda, aşa se întîmplă, cînd vrei să faci un bine cîtorva, dai idei tuturor. :p
  cred că solicitările acestea vin în urma generozităţii bp care a schimbat cipurile de extensie a magaziei de muniţie (devenite inutile) pe chestii cu adevărat valoroase. aş da jumătate din sancţiunile mele ca să-i ştiu pe cei care au avut pe cont la data implementării sute (ori poate mii) de cipuri de extensie a camerelor de muniţie ! :eek:
   
 9. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Chiar daca ar exista ceea ce subtil sugerati, te asiguram ca acei jucatori care "au avut pe cont la data implementării sute (ori poate mii) de cipuri de extensie a camerelor de muniţie", au primit exact NIMIC! :)
  A fost luata in considerare o astfel de situatie chiar din momentul in care s-a decis aceasta modificare.
   
  Δγon și crod apreciază asta.
 10. PuNNcTTT

  PuNNcTTT User

  Dar ce s-a dat in schimbul cpu-rilor ?
   
 11. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  citeşte anunţul ăsta.
   
 12. Bun, si pana la urma se va modifica ceva referitor la ce ofera designul VETERAN in cazul navelor Aegis, Citadel si Spearhead, ca in afara de +5% puncte de experienţă şi de onoare, restul chiar nu-si mai au rostul. Stie cineva?
   
 13. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Pana in acest moment nu s-a anuntat ca s-ar intentiona o schimbare legata de pretul acestor designuri. Daca va fi cazul cu siguranta va vom informa prin intermediul anunturilor oficiale.

  Tema inchisa.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.