verificare

Discuție în 'Cine este cine - utilizatorii' creată de styv86, 3 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

CREDITE

Sondaj închis pe 10 Apr 2015.
 1. nu

  0 vot(uri)
  0,0%
 2. nu

  100,0%
Sunt permise voturi multiple.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. styv86

  styv86 User

  Ma scuzati, am o curiozitate cum poate un jucator la stadiul de astronaut cu timp de joc 3 ore sa acumuleze 300.000.000 de credite.....in doar 3 ore, oare este normal si ma intreb cum a facut sa acumuleze asa usor atatea milioane de credite (nu face parte din nici un clan si este din compania MMO...nume utilizator Fridriggg). Daca am gresit sa sesizez aceasta curiozitate, imi cer scuze anticipat.....dar poate ma lamureste cineva, daca se poate.
   
 2. styv86

  styv86 User

  STATISTICI JUCĂTOR
  RANG PILOT:Astronaut
  POZIŢIA ÎN CLASAMENT:16.899
  NIVEL JUCĂTOR:6
  COMPANIE:MMO
  MEMBRU DIN:09-06-2014
  TIMP JUCAT:3 ore
  ACHIEVEMENT-URI:7
  PUNCTE DE CERCETARE ACORDATE:0
  Despre acest membru este vorba, pentru ca a licitat de doua ori la casa de licitatie in sectiunea irisi....a licitat de doua ori ccu suma de 155 de milioane de credite si ma intreb cum este posibil.
   
 3. lohas

  lohas User


  Da se poate sa faci si mai multe credite de 3 000 000 numai daca apgradezi skylab-ul. Dupa ce apgradezi skylab-ul poti face transpoarte de promerium pupa care le vinzi la baza ta propie
   
 4. styv86

  styv86 User

  doar 3 ore de joc are, cum sa ai skylab-ul asa de apgradat.....dar nu te contrazic.
   
 5. lohas

  lohas User

  Daca are nu mai 3 ore jucate asta nu mai stiu
   
 6. Corina-ro

  Corina-ro User

  Raspunsul e simplu,respectivul jucator a facut parte/a fondat un clan cu jucatori multi si a obtinut usor respectivele credite.Daca te uiti cu atentie pe servere majoritatea clanurilor de top,au ca si comandant de clan o ''nava iepure'',adica o nava pe care nu se joaca,e folosita doar pt. crearea si administrarea respectivului clan.
   
  Modificat ultima dată: 3 Apr 2015
 7. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Orele de joc se considera doar orele petrecute efectiv pe harta de joc. Contul respectiv este creat din 09-06-2014, timp in care a putut intra in clan/clanuri pentru a primi credite. Orele petrecute pe pagina principala nu conteaza ca si ore de joc.
   
 8. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  IonutToamnaNuDoarme și styv86 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta