Vengeange Design Hologram

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de =.killer19.=, 9 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Ati vrea sa se implementeze un asemenea design?

Sondaj închis pe 19 Ian 2015.
  1. Da,as vrea sa se implementeze.

6 vot(uri)
    31,6%
  2. Nu,nu as vrea un asemenea design.

13 vot(uri)
    68,4%
  3. Nu ma intereseaza aces subiect.

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Va-ti gandit ca uni jucatori full elite dau daune foarte de exemplu:190.000,deci m-am gandit la un design de vengeange(am vazut la multi jucatori ca nu este prea folosit).
    Design-ul se va numi Hologram,deoarece acest design va avea o abilitate,odata activata vor aparea 2 hologram identice cu jucatorul,cu tot cu drone.(hologramele nu vor avea design)
    Fiecare clona sau holograma va avea daune 30% din damage-ul original al jucatorului.
    Pret design:250.000 uridium
    Durata abilitate:20 de secunde,in ultimele 5 secunde hologramele vor devenii tot mai transparente pana ce vor disparea.
    Reincarcare:25 de minute
    Avantaje jucatori:un nou mod de a da culoare bataliei,plus un boost de daune fata de jucatori cu daune foarte mari.
    Avantaje dezvoltatori: Profit in plus.
    Dezavantaje jucatori:multe ore de munca pentru al obtine.
    Dezavantaje dezvoltatori:mult de munca pentru al crea.

Modificat ultima dată: 9 Ian 2015
  2. relax

relax User

Fix alora cu daune foarte mari le-ar mai trebui inca 60% din 200k.. Daca tu asa crezi ca o batalie ar deveni "mai colorata" bine, eu cred ca ar deveni doar mai scurta, de fapt, nu cred, sunt sigur. Si nu ma plang, doar si eu as avea acelasi bonus la aceleasi daune... dar totusi, fii si tu serios, cand vorbesti de "190k".. crezi ca ar trebui adaugat ? Bafta..

3. am uitat sa mentionez numai jucatori cu goliath dau atat,nu am vazut veng dand atat.

4. relax

relax User

Nu stiu daca era necesar, dar daca faci referire la mesajul meu, nu joc de ieri. Si poti sta linistit.. daca nu ai vazut tu, nu inseamna ca nu exista. Si daca tu faci referire la veng, atunci de ce aduci in discutie daunele pe care le avem cu goli ?(repet dar nu conteaza, se poate si cu veng)

5. Parerea me e ca poti face o asemenea implementare in momentul in care jocul o sa fie optimizat calumea. Pana atunci nici nu intra in discutie o asemenea cehstie

6. Mai degraba un design gen Saturn pentru Veng si sa ai o sansa sa il iei daca termini kronosu cu Veng. Ar fi ceva mai plauzibil.

7. imi place unde vrei sa duci idea ***AbiSS***,ar fi mai bine sa fie pus design-ul la poarta Kronos drept recompensa pentru utilizatori vengeange. :)

8. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.