Suport Vanzare/Cumparare/Schimb de conturi

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de •Đμт¢Ĥ•βŁØØĐ•|22|•, 22 Ian 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Bismut

Bismut User

Dovezi ?

2. Imi pierd timpul de pomana cu tine... oricum nu recunosti nimic iar cei care te cunoastem de ce esti in stare deja si-au facut o parere despre tine si te-au catalogat in categoria... sa te citez pe tine in interventia ta de mai sus"... al speciei umane"

3. Bismut

Bismut User

Chiar si atunci cand e sustinută de o suta de oameni, o prostie tot prostie ramane.

4. Seth[RO]

Seth[RO] User

Bismut, era cel mai bine daca pur si simplu ignorai discutia, caci oricum cu siguranta erai constient ca va veni si ziua in care o sa apara discutia asta pe forum. Mai bine las-o asa, deja s-a explicat ca atata timp cat nu se poate stabili fara de tagada ca esti unul si acelasi cu cel de pe facebook, locuitor al aceluiasi judet cu mine, undeva in apropiere de oraselul Tecuci, cazul este inchis. Cat despre schimbat ip-uri, da, in momentul in care acum esti in romania si peste 10 minute in Germania, acolo clar e ceva necurat. Dar au metodele lor. Eu de exemplu mai am putin si plec la munca in Spania, in ultima vreme nici n-am mai avut timp deloc de joc cu pregatirile...dar va exista o distanta(exprimata in timp :p ) considerabila intre momentul in care ma loghez ultima data in tara si apoi acolo (doar daca gasesc sa imprumut o galeata de wireless de pe la vecini sa pot intra dupa mai mult de 12 ore...desi, cand ajungi dupa atata drum, de joaca iti arde??). E doar un exemplu, dar ca idee, sunt convins ca intradevar, cand e o logare rapida intre 2 tari/geo-ip-uri diferite, se marcheaza un semnal de alarma si contul e apoi analizat de staff. Insa, cu totii trebuie sa intelegeti ca masurile nu se pot lua decat atunci cand necinstea/nerespectarea regulamentului se pot dovedi solid, si se pot sustine inclusiv in instanta. Altfel, ar fi loc de abuzuri daca s-ar face lucrurile aproape...arbitrar.

5. Aici e complet gresit.Daca ar fi asa, ar fi inchise jumate din conturile actuale

6. Seth[RO]

Seth[RO] User

Pe TS cunosc un caz in care tipul chiar a facut account sharing cu frate-sau care plecase in Norvegia (bine, nu voit, ala plecase cu laptop-ul cica si avea datele salvate pe formularul de parole, teoretic el a zis ca a fost o greseala - asta sustine el) - aflandu-se la prima abatere a primit o suspendare a contului de joc pentru 2 saptamani, si i s-a explicat ca la urmatoarea abatere va fi banat fara drept de debanare. De atunci e cuminte :) Insa probabil s-a putut stabili clar de catre staff/sistem ca se afla in alta locatie/tara si ca existau fara tagada doi utilizatori.

7. Cum fumul nu se vede fără foc ....4xxxx632, ştiţi foarte bine ce e, sau mai bine zis ce a fost! :rolleyes: ...să nu ne prefacem că nici ustoroi n-aţi mâncat, indiferent cât de sublim doriţi a părea.

În plus, în tema de faţă amestecaţi două subiecte total diferite:

- "botatul", direct observabil şi recunoscut de oricare dintre utilizatorii DO (dar, din păcate, fără repercursiuni la fel de observabile din partea dezvoltatorului jocului) ...care nu conferă contului astfel observat vreun drept de nevinovăţie până la "proba" contrarie; şi

- tranzacţionarea conturilor de joc DO prin intermediul unor platforme on-line care nu se află în jurisdicţia BP.

M-am "autosesizat"?! ...la ce anume?! Am cerut să aducă dovezi pertinente în susţinerea celor afirmate, pt. a le putea analiza şi a putea aplica măsurile care se impun. Ce este greşit şi mai ales, contrar căror principii?! o_O

"Represaliile" sunt avute în vedere pt. anumite afirmaţii nefondate făcute de _-ANTICHRIST-_[GaVk] şi nu pt. faptul că a reclamat o situaţie.

Ori aveţi anumite dificultăţi în a înţelege la ce anume fac referire ori, denaturând voit înţelesul a ceea ce transmit prin intervenţia respectivă, încercaţi o subminare a autorităţii care îmi este conferită în acest forum, lucru pe care nu îmi permit să-l trec cu vederea.

..."troll" şi "trolling"...:rolleyes:

Ca reacţie la faptul că de data asta am pedepsit ...pe cine?!:rolleyes:

În cazul lui _-ANTICHRIST-_[GaVk] a fost o atenţionare, plecând de la premisa că utilizatorul nu are noţiunea "acuzaţiilor nefondate", mai ales la adresa membrilor echipei de moderare / administrare.

În cazul dvs., indiferent am siguranţa că ştiţi despre ce e vorba şi ca atare, nu poate fi vorba de un avertisment!