Feedback " Vânătoare de piraţi" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de deyu_camataru, 11 Mai 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. kk12

  kk12 User

  buna intrebare

  Si mai am si eu o intrebare.De ce jocul functioneaza fluent doar intr-un anumit interval orar de 3 zile?
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 14 Feb 2018
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  pentru că ar fi mult mai ușor pentru jucători să realizeze misiunile de event și punctele de clasament. șmecherii cu damage de 400-700k și care fac jocul bp nu se pot împărți în patru hărți pentru că nu sunt mulți și ar primi-o peste bot de la jucătorii organizați.
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Am putea vorbi de cronicizare, dar cu siguranţă e tragic! :rolleyes: ...agenturile străine, nu "doarme"! ;)

  La următoarele astfel de aberaţii pe care le veţi vehicula în acest forum, mă voi vedea nevoit să iau măsurile care se impun ...şi ca să nu aveţi şanse de alte presupuneri, este o atenţionare şi nu o ameninţare!
   
 4. kk12

  kk12 User

  Bine bine aberatiile sunt aberatii dar faptul ca jocul nu merge intre anumite ore nu e o aberatie.Daca se poate si binevoiesti poate ne spui si noua de ce?La fel cum as dori sa stiu totusi de ce nu mai exista uberi sabotori si uberianihilatori in 5-1 si 5-3?Situatia asta va fi permanenta sau doar pe timpul eventului?Sincer daca va fi permanenta nu ma deranjeaza .Nimic nici un anunt de la dezvoltator ,innainte era macar un anunt , o scuza ceva... acum nimic.
   
  *^*NEMESIS*^*RO*^*!, WIΖΛΓΔ și Empty75 apreciază asta.
 5. CapoHrx

  CapoHrx User

  Totusi, ramane intrebarea de ce nu mai sunt in 5-3 respectivii überi??? La următoarele astfel de aberaţii ©ØrrØsivΞ
   
 6. Tibles

  Tibles User


  Sa zicem ca WIΖΛΓΔ abereaza, dar aberatia lui are o logica, nu crede-ti?! Fara alte argumente marturia d-voastra nu ramane in picioare...

  Bine spune si colegul kk12 , in faq event nu se spune de ce nu mai exista uberi sabotori si uberianihilatori in 5-1 si 5-3 iar intrebarile lui ca si ale noastre de altfel sunt fara raspuns?!

  Cred ca d-voastra interactiona-ti cu noi pe acest forum pentru a ne si informa cat mai exact (nu partial) nu numai a ne certa. Daca exista necunoscute, cred ca se pot cere lamuriri de la superiori. Ori daca acesta esta feedback-ul dezvoltatorului normal ca raman loc de interpretari chiar aberatii cum spune-ti. Normal ca informatia inseamna putere (in joc in cazul nostru) si economie de timp,nervi si nu in ultimul rand de bani. Dar dezinformarea sau informarea partiala ce inseamna? :(
   
 7. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  cred, ba chiar sunt sigur, că la fel şi gîndiţi nu doar scrieţi şi chiar e tragic asta. v-aţi întrebat vreodată în ce fel vă privesc colegii ?
  e retorică întrebarea mea, sunt convins, simpla existenţă a persoanei dumneavoastră vă ajunge, şi suficienţa acestui fapt existenţial vă umple de mîndrie
  sunteţi capabil să dati o explicaţie logică şi rezonabilă (alta decît voinţa divină a bp), fără să aberaţi ? sau vă este suficientă şansa pe care o aveţi de a tăia "şansele" noastre de a fi corect informaţi ?

  ps: eu am luat deja măsurile care se impun în legătură cu comportamentul şi stilul jignitor pe care-l manifestaţi în ceea ce mă priveşte !
   
 8. domnule ©ØrrØsivΞ ati scris :Un nou sezon al eventului "Pirate Raid" va debuta pe data de 09.02.2018, singurele schimbări faţă de ultimul sezon constând în conţinutul premiilor acordate, după cum urmează,deci ar fi trebuit sa avem uberi pirati in cele 3 harti ale piratilor.macar sa intrebati si sa ne dati si noua raspunsul celor de la conducere ce sa intamplat cu uberii din 5-1 si 5-3
   
 9. rattyionut

  rattyionut User

  nu te-ai prins vrea sa ne spargem capetele pentru ei
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 10. se pare ca raspunsul celor de la conducere nu a venit ,sau nu o sa vina niciodata,si nu ne pot da nici adminii un raspuns noua ,pentru ca nu pot sa ne zica ca :cei din conducere,staf tehnic,suport,etc. nu prea sunt interesati de intrebarea noastra.
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 11. True5.1

  True5.1 S-Moderator Team Darkorbit

  Nu am inteles exact intrebarea ta ? Cum adica ce s-a intamplat cu uberi pirat din cele 3 harti ? Unde specifica ca trebuie sa fie pe toate cele 3 harti ?
   
 12. kk12

  kk12 User

  Cum adica nu ai inteles intrebarea?Innainte de event piratii erau prezenti pe cele 2 harti.Odata cu acest event , uberii respectivi au disparut de pe hartile 5-1 si 5-3.De ce tocmai acum cand e eventul?Inainte de event te impedicai mereu de ei pe 5-1 si 5-3 acum cand ai nevoie nu mai sunt.Au disparut doar pe durata eventului , definitiv sau pe o perioada nedeterminata?
   
 13. asa cum a spus si colegu mai sus unde au disparut sau de ce au disparut uberii de pe hartile 5-1 si 5-3?in anunt nu se spune ca vor fi modificari in acest sens si nici inainte de event nu sau anuntat modificari ale npc-urilor pe harti
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 14. nu au disparut uberii de pe acele 2 harti,problema este ca sunt prea multe nave cu acest event si omoara prea repede acei uberi pana sa ajungi tu la ei )) cu ajutorul petului poti gasi uberi pe harta dar cum harta 5-2 este prea mare petul tau neavand raza de actiune mare nu ati va gasi mare lucru,,sunt clanuri a cate 5 grupuri pe harta iar tu nu ai timp sa gasesti uberi sau eu sau x,asa ca poate avem noroc eventu urmator:))
   
 15. sti sa citesti ce am scris noi aici?:eek:noi vorbeam de uberii din alte harti nu 5-2
   
 16. True5.1

  True5.1 S-Moderator Team Darkorbit

  Deocamdata este vorba doar de uberul anihilator care nu exista in hartile 5-1 si 5-3.
  Am solicitat lamuriri, si imediat ce voi avea informatii oficiale, voi anunta aici !
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 17. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  dacă aţi primit o sarcină trebuia să verificaţi temeinic. domnule true, pe lîngă lipsa uberului anihilator, în harta 5-1 se înregistrează şi dispariţia uberului sabotor iar în harta 5-3 situaţia se prezintă absolut identic !
   
  Modificat ultima dată: 15 Feb 2018
 18. pacat ca este cam tarziu :(dar cum zice romanul "mai bine mai tarziu decat niciodata"
   
 19. CapoHrx

  CapoHrx User

  Ce ma distrati :) Asa e si cu ministrii,.....nu mai stiu cat costa o paine la ''alimentara''
   
 20. La fel si cu sabator nu exista in 5-1.
   

Distribuie pagina asta