Feedback Valul de ger 2015 - Unica tema de discutii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de P!x3lL, 1 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. nu pot decat sa va dau dreptate. doar ca...as fi dorit totusi sa existe butonul ala cu care sa anulam misiunile nedorite. nu cred ca asta ar fi afectat in vreun fel BP-ul
   
 2. si avand rangul mai mare ca al tau se poate sa fi luat mai mult uri decat tine.
   
 3. GaBy

  GaBy User

  de la ora 01:00 ora romaniei , sau bagat cutii bonus speciale , bucurie mare dupa o saptamana ni sa dat iar bucuria cutiilor , am cules cam 30 minute si apoi ce sa vezi , nu mai sunt nici cutii bonus normale nici de iarna speciale , si pe harti gasesti cate o cutie la 5 minute si aia ratacita pintr-un colt , sa intamplat ceva cu cutiile? acum se baga cutii cu ratia? sa stiu daca este asa sa imi resetez pilotul sa anulez duplicatorul si sa raman doar cu rabatu, de multumit nu va multumesc ca nu sunt eu multumit asa ca va doresc sarbatori fericite, apropo se intampla pe EUROPA GLOBALA 5
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  se întîmplă pe toate serverele, cutiile bonus au devenit rare și firave precum firele de păr pe creștetul pleșuvului ! se pare că lupta bp împotriva culegătorilor de cadouri capătă noi valențe. :eek::D
   
 5. GaBy

  GaBy User

  poi lupta lor paguba mea , ei lupta pe buzunarul meu , in fine , si-a revenit acum dupa restart , deci 5 ore pierdute din duplicatorul meu
   
 6. ce se intampla nu mai apar cuti bonus ? am platit pt duplicator cuti!! am stat 30 min in 4-2 si nu am gasit nici o cutie :(
   
 7. ele apar cand doreste dezvoltatorul , nici noi nu stim cand sunt si cand nu sunt . posibil in decursul zilei de astazi .
   
 8. sunt tot timpul in pvp mai putin azi
   
 9. In aceasta situatie eu sunt cel cu rangul si nivelul mai mare ca toti ;) si din cauza aceasta am nelamurirea mai sus precizata.
   
 10. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Chiar şi înainte de reiniţializarea server-elor de joc de la ora 06:30, nu am observat pe hărţile de joc cele susţinute de dvs. Atât cutiile bonus obişnuite cât şi cele de event erau prezente în proporţiile uzuale.

  În baza evidenţei date de secţiunea Uridium / Bilanţ, nu observ diferenţe "îngrijorătoare" în ceea ce priveşte numărul cutiilor bonus adunate de mine înainte de restart-ul server-ului comparativ cu alte dăţi.

  Înregistrările din propria dvs. secţiune Uridium / Bilanţ, din perioada mai sus menţionată, probează cele afirmate? ...în sensul că v-aţi ocupat strict de activitatea de adunat cutii, astfel încât să fiţi îndreptăţit să emiteţi o opinie!
   
 11. Doresc sa stiu si eu daca se baga sectiune cu Achievementuri de iarna cum a fost si anul trecut Iarna 2014 .. anul asta nu se baga Iarna 2015 ?
   
 12. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  mda, de parcă dacă nu te ”ocupi strict de activitate” n-ai nici un drept la opinie pentru că așa sună ”decretul emis de împărăție” !
  domnule corosive, am bîntuit două hărți diferite pe două servere diferite si am putut să constat absența cutiilor de pe hărțile respective, de asemenea vă garantez că nu-l cunosc pe GaBy și că între noi nu a existat nici o înțelegere în sensul de a pune bp într-o lumină proastă dar dacă dumneavoastră ”v-aţi ocupat strict de activitatea de adunat cutii, astfel încât să fiţi îndreptăţit să emiteţi o opinie” cine sunt eu să vă pot contrazice !
   
  Modificat ultima dată: 9 Dec 2015
 13. GaBy

  GaBy User

  nu stiu pe ce server jucati dumneavoastra dar eu v-am zis ce sa intamplat pe Europa globala 5 , si da ma ocup de activitatea asta de a culege cutiute si va zic ca nu am stat numai pe o harta , am fost pe multe harti , dar cea mai dezastroasa harta a fost cea din pvp 4-1,4-2,4-3 , nu gaseai o cutie toata harta nici normala nici speciala , iar dupa restart a fost un BUM de cutii , foarte multe cutii erau pe harti, de dovedit nu am cum sa va dovedesc dar daca este culeg tot bilantul si sa vedeti cam la cat timp culegeam o cutie pana m-am apucat de facut cubi
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Nici nu-mi puneam problema că ar fi existat vreo înţelegere între dvs. şi GaBy (curios totuşi că aduceţi în discuţie aşa ceva) însă, în cazul dvs., nu e vorba de a avea o înţelegere în sensul menţionat, este o practică frecventă.

  Opinia în sine ar fi fost cea citată de mine din mesajul publicat de dvs. Restul, îmi veţi descrie dvs. ce este! [​IMG]

  Pe viitor, vă recomand să vă exprimaţi opinia, sugestia, recomandarea, îndrumarea etc. strict în legătură cu problema care se ridică, renuntând la diverse alte "subtilităţi". Nu intru în amănunt pt. că sunt ferm convins că înţelegeţi la ce mă refer.


  Nu dvs. vă era adresată întrebarea legată de activitatea de adunat cutii.
   
 15. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi atunci haideţi (că aveţi puterea), modificaţi regulamentul forumului ca să luăm cu toţii la cunoştinţă că pe aici ironia are un singur sens, de la bp, prin reprezentanţii lui, către jucători iar invers ea e interzisă !
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 16. Salut
  Stie cineva daca anul acesta, va fi ceva special cu ocazia aniversarii DO? Eu intru mai rar pe joc si nu sunt cu stirile la zi.:)
  Va multumesc!
   
  anaid1 apreciază asta.
 17. DORYAN13

  DORYAN13 User

  Ai mai jos varianta de anul trecut (a anunțului oficial).

  https://board-ro.darkorbit.com//threads/portalul-aniversar-aniversarea-darkorbit.2030/#post-818446

  Diferențele aduse pentru varianta de anul acesta, le găsești aici:

  https://board-ro.darkorbit.com//threads/cold-wave-2015.97365/

  O zi bună!
   
 18. inteleg ..s-a schimbat client joc de cv vreme ,..dara cu ce au gresit stelutele ,de pe x ce harta ..vb de cele bagate in perioada sarbatorilor ,..nu ?acum ..ditama-i cadoul ..vizibil ..si ..
  cei ce joaca de cv vreme siu de ce zic ..
  dara sa uitam ?..la campionatul mond de fotbal ./erau numa numa ,..mingi..bonus .,cutii...contineau cv ..poi anul urmator ..de paste ..a-ti vaz .cv un ou ? cutie bonus
  acum ..cu ceea ce a fost? ba daca esti on ..ai cutii bonus ..cateva ore ..cu n x z cv bonus..sau daca ai cumparat amplificator primesti i
  nca 1 luna ,sau raportat ,in perioada aceea pe ce perioada l-ai luat
  acum .cu aceeasi tema ,dar ..cum poate 1 player ..lasa nava ,cu pet sa adune ,acelea-si cutii .. ca si mine ..eu la mansa ,navei ., el cu mansa ,cornu in perna ..
   
 19. fullspeed1

  fullspeed1 User

  Salut...Am o intrebare.
  surgeonul cad o sa il mai bage???;):cool::p
   
 20. rattyionut

  rattyionut User

  ramane la dorinta dezvoltatorului
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta