Feedback Valul de ger 2015 - Unica tema de discutii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de P!x3lL, 1 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. P!x3lL

  P!x3lL User

  Mda totusi sunt uimit ce recompensa valoroasa am gasit exact ca si anul trecut ma refer in cuti speciale de iarna, uimitoarele si divinele rachete r-310... in rest sunt ok, dar un mic feedback in legatura cu aceste rachete divine se poate rezolva ? Stau si ma gandesc pentru ca este 1 decembrie si sunt liber ca si restu romanilor...cred ca nici cei incepatori care au doar o ora in acest joc nu folosesc aceste rachete remarcabile, intr-adevar cand a aparut jocul au fost bune, dar in zilele acestea nu mai au nici o sansa, ca si cum ti-ar face bunica de mos craciun un cadou telefon nokia 1100, asa se comporta Mos Craciun al BigPointu-lui cu noi...
   
  =#CLAUDIU#= apreciază asta.
 2. Poarta de event cand apare?
   
 3. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  care poarta ? pai nu ai primit Kupierul ? la ce poarta te mai poti astepta ? :)))
   
 4. Fisura (poartă)

  Fisura va apărea în prima zi a eventului, dar o puteți accesa doar dacă jucați misiunea care va fi deblocată pe 11 decembrie.
  În funcție de nivelul jucătorului există două variante – cea normală (adecvată pentru jucătorii de la nivelul 16 în sus) și cea ușoară(optimizată pentru jucătorii de până la nivelul 15). Dacă ești jucător de nivel superior (16+) poți decide varianta pe care o dorești, normală sau ușoară, poți decide chiar să joci ambele variante, dar nu în același timp, desigur.
  În spatele fiecărei versiuni a porții, te așteaptă 3 valuri de inamici: meteoroizii de gheață, Icys și bosul Skoll care trebuie învinși înainte de a-ți pierde toate cele 20 de vieți.


  de asta zic
   
  *gerula57* apreciază asta.
 5. P!x3lL

  P!x3lL User

  Pai fisura apare in prima zi a eventului, dar poarta poate fi accesata pe 11 decembrie.
   
 6. Pai si unde e fisura ca eu nu o vad pe nicio harta...
   
 7. DORYAN13

  DORYAN13 User

  Pe x-4 a apărut anul trecut. Dar parcă nu a apărut nici atunci din prima zi.
  Oricum nu-ți este de folos, pentru că trebuie să aștepți ziua de 11 decembrie.
   
 8. din cate observ aceste cutiute nu isi merita duplicatorul, adica cei asta R-310, Ai primit 5 muniţie laser de tipul MCB-50. Ai primit 5 muniţie laser de tipul MCB-25. Ai primit 5 muniţie laser de tipul SAB-50. , cu duplicator , full protocoale de recuperare si 5 puncte la registru pilot pe Fascicul de tractor 2 si primesc asa ceva 5 muniteie din o cutie ? ori este un Bug ori daca cineva care nu are toate astea ia munitie pe - , si rachete R-310 , pe bune ? nu cred ca mai exista vre un player care sa foloseasca aceste rachete adica pe bune daca ai folosi asa ceva mai mult consumi sepromul de pe rachete cu ele , si daca tot a inceput eventul de iarna da ce nu se tin cutiutele zi de zi , de ce doar o zi sunt una nu , asta inseamna ca eu imi cumpar duplicator doar pentru 4 zile in care as putea sa il folosesc avand in vedere ca este event si daca as aduna cutiute nu se merita dublu amplif , dar pot spune lejer ca aceste cutiute nu sunt prea reusite , nu isi merita duplicatorul , toata lumea vrea R-ICE sa adune din cutii nu R-310 sa fim seriosi...
   
 9. DORYAN13

  DORYAN13 User

  Conform anunțului oficial, rachetele R-IC3 se vor găsi în shop de pe 11 decembrie, și se vor putea obține ca recompensă din fisură (asta conform memoriei de anul trecut). Nu sunt sigur dacă mai erau și alte misiuni zilnice cu o astfel de recompensă după 11 decembrie.
  Așa că, răbdare.
   
 10. RaiZZeN

  RaiZZeN User

  Din cate am inteles, azi trebuia sa apara portalul de event in harta 1-4, avand posibilitatea de-al accesa doar in data de 11 decembrie...am observat ca unii au intrat deja in el si l-au terminat(recompensa...20k uridium, 300 ice rocket si altele), insa mie nu-mi apare misiunea de event la centrul de comanda si nici portalul in 1-4...stie cineva de ce?
   
 11. Confirm.Pe EG2 dupa terminarea misiunii de azi apare portalul.Pe Eg4 nu...pe alte servere nu stiu...
   
  Modificat ultima dată: 2 Dec 2015
 12. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Poarta poate fi accesata de jucatorii care nu au finalizat-o anul trecut. Situatia nu a fost prevazuta de echipa tehnica dar se cauta solutii pentru rezolvarea ei.
   
 13. Deci nu inteleg... Cei care au facuto anul trecut nu o pot face anul acesta? Eu am facut misiunea de azi si nu mi-a aparut portalul
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Te rog să îţi modifici poza din semnătură în cel mai scurt timp!
   
  styv86 apreciază asta.
 15. E vorba de cei care nu au terminat-o anul trecut, s-ar parea ca o eroare face sa fie disponibil portalul si anul acesta . Presupun ca jucatorii ce l-au finalizat in trecut vor putea intra abia dupa data de 11 decembrie.
   
 16. UsWars144

  UsWars144 User

  Si cei care au facuto in acest context , banuiesc ca nu patesc nimic ,nu ?
   
 17. stie cineva cate valuri are portalul si ce npc-uri apar? merci anticipat!
   
 18. UsWars144

  UsWars144 User

  2 valuri , un super ice
  dupa un npc am uitat cum se numeste si 2 ice normali
   
 19. portalul cand aveti de gand sa il introduceti.. pentru TOTI jucatori? Programatorii nu au acordat prea multa atentie sau asta este experianta lor?
   
 20. INVICTUS

  INVICTUS User

  Am terminat misiunea de event de azi dar nu imi apore portalul,vgreo eroare ceva ? imi puteti spune daca apaqre anul acesta poarta de event sau e doar misiunea, va multumesc
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta