Feedback Valul de ger 2014 - Unica tema de discutii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de »STEΛLTHBOMB3R«, 29 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. din cate stiu eu nu iti pot aparea misiunile de azi daca nu le ai facut pe cele din zilele anterioare
   
  Herakross apreciază asta.
 2. Buna ziua! Am o curiozitate si sper sa ma lamureasca cineva: cum e posibil ca un jucator cu lv 10 sa faca misiunea usoara de la event de azi, daca el nu are acces in hartile inamice x2 ???
   
 3. Vladut

  Vladut User

  Am facut misiunile care am putut sa le selectez.Daca nu erau cele de azi se presupune arunci ca ar fi trebuit sa deblochez altele,nu?
   
 4. ramane un mister:))
  daca ai facut ce ai putut selecta,iar tu sambata si duminica nu ai facut misiunile ar insemna ca ai facut misiunile de sambata(in cazul in care ai facut doar 2 misiuni) si da,ar fi trebuit sa deblochezi alte misiuni(in cazul tau cele de duminica).Daca tie nu iti mai apar alte misiuni desi tu spui ca ai indeplinit unele(fiind de sambata) atunci aici nu mai am cu ce sa te ajut...
   
 5. MΣDΣΣA

  MΣDΣΣA Guest

  Se pare ca misiunile din zilele trecute nu mai sunt disponibile pentru cei ce nu le-au facut sau nu au incheiat portalul de event, incheind astfel misiunile din data de 11.
  Se pare ca nu prea are cum :)
   
 6. Vladut

  Vladut User

  Portalul de event l-am facut,am facut si misiunile de vineri
   
 7. Deci nu prea este corect fata de ei... fiind o misiune considerata usoara si totusi imposibila pt acesti jucatori!
   
 8. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Imposibil este si pentru un jucator de level 4 sa ajunga in harta proprie x-4. Misiunile usoare nu sunt facute pentru anumite level-uri, ci pentru cei care nu au dotarile, priceperea sau forta necesara sa le indeplineasca pe cele grele.
   
 9. E o poarta pentru cei premium.Bigpoint baga misiuni care sa te oblige sa cumperi premium.Trebuie sa-si faca si ei banii lor..nu le ajung banii pe care ii au oricum..
   
 10. Just`Me

  Just`Me User

  am facut poarta grea fara premium , cu x2 , cu aegis , cu seprom , fara kamikaze . tot ce am facut la valul cu skoll a fost sa dau in el pana a bubuit , apoi m-am omorat si cand m-am intors in portal numai era nimeni care sa genereze sutele de icy asa ca am primit recompensa :D
   
 11. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Asa spunea si vulpea, ca sunt strugurii acri, cand nu ajungea la ei.....:D. Se pare ca esti contrazis de colegii tai de joc :

   
 12. Da, nu a negat nimeni ca este absolut imposibil sa faci poarta fara premium. Se poate si fara premium, numai ca este mai greu, si faci mai putin uridium..Cu premium, dai kamikaze pana pleaca aia in colturi, si faci asa pana te plictisesti..whatever.O sa incerc sa fac si eu poarta aia..
   
  Modificat ultima dată: 18 Dec 2014
 13. Jurjstyle

  Jurjstyle User

  Poarta se face foarte usor daca se cunosc cateva detalii :
  1. Skollul se blocheaza cand tragi in el
  2. Skollul respawneaza icy dupa ce ii iei cam 10% din scut ( daca ii dai jos 8 % si apoi il lasi sa-si refaca nu se intampla nimic ) .
  3. Scutul skollului se regenereaza mult mai repede ca hp .
  Astfel poti sa faci poarta ( de preferat molia ca formatie ) fara sa respawnezi vreun icy , iar skollul blocat nu riposteaza . Deci munitia cu credite e destula . Ganditi si incercati putin si veti reusi .
   
 14. skoll ul isi regenereaza doar scutul,nu si hp-ul.
   
 15. Pentru finalizarea cu succes a fiecărei misiuni vei primi PE, onoare, uridium, credite și pentru majoritatea misiunilor vei primi și o recompensă specială. Unde este recompensa? Am finalizat toate misiunile .
   
 16. poate mai tarziu o da.si mai sunt 2 mis dupa ora 1 noaptea probabil.ultimile
   
 17. relax

  relax User

  La finalizarea fiecarei misiuni speciale ai primit dupa cum ai spus PE, onoare, uridium, credite. Tot la finalizarea fiecarei misiuni ai primit si recompensa speciala, constand in chei pt cutiutele verzi, log-fileuri, bonuri de salt pt cpu, bonuri de reparare s.a.m.d
   
 18. .=sg1=.

  .=sg1=. User

  ICE Meteroid indestructibil in harta 2-4, sv EG6 :))
  Reparati bugul.Nu vrea sa bubuie.Ramane cu 0 HP si 0 Scut dar inca se misca in toate partile oricat ai trage in el.
   
 19. Si pe 2-7 EG1 este la fel meteoroidul primeste daune dar dupa ce scade scutul si hp nu bubuie. De asemenea nu genereaza icy cand se trage in el . Pe alte harti vad ca nu sunt probleme cu npc nemuritoare :) . Iti recomand sa mergi pe alta harta .
   
  Modificat ultima dată: 31 Dec 2014
 20. pai nici eu nu am primit partile la kronos am facut si misiunile zilnice de event si ambele porti dificil si usor si tot numik si am lvl 21 deci explicatia logica de ce nu am primit
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta