Bug val de ger

Discuție în 'Probleme tehnice eventuri' creată de **Picas**, 11 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. **Picas**

**Picas** User

salut, sunt un pic trist in 2 ore nu am reusit sa termin poarta val de frig"!
    apareau zeci de yce daia mici si atat!

sunt sigur ca este o problema : am facut 'print screen 'cu zeci de yce daia mici.

2. lohas

lohas User

La ce val?banuesc ca la ultimul val care si eu mam chinuit 3 ore la ultimul val cu camicaze

3. .KaNaBiS.

.KaNaBiS. User

Nu este nici un fel de problema cu aceasta poarta . ba chiar tin sa spun ma surprins intr-un mod placut .
    Pentru a termina poarta in timp util va sfatuiesc sa folositi Aegis pentru eventuale reparari , Molia si x3 cu seprom .
    Strategia este simpla : Ataci Skoll-ul cat de mult poti (pana apar Ice cei mici) si dupa la dai kamikaze la cei mici in apropierea Skoll-lului
    pentru a primi si el DMG .. dupa ce au plecat Ice cei mici in colturi repeti figura .. si faci poarta in 20 de minute ... depinde cat DMG dai si ce rezistenta ai .
    O alta varianta care iti aduce mai mult uridium dar stai un timp considerabil in poarta este accea de a "campa" Skoll-ul .
    Si asta este destul de simpla : Folosind doar formatia inima pentru mai multa rezistenta atacati Skool-ul cu x1 ca sa faca Ice , dupa aceea folosite kamikaze exclusiv pentru ei .. si ei vor merge in colturi ... faceti asta de cateva zeci de ori .. si cand veti merge in colt dupa NPC pentru a le bubuii . veti avea o surpriza placuta ;))
    Cand va plictisiti de campat .. apelati la molie .

4. Hermes

Hermes Guest

Interventie corecta. Exista tema de discutie aici.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.