Va fi "Marea Unire" ?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de -=..3..=-, 27 Apr 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. -=..3..=-

-=..3..=- User

Nu stiu daca a mai pus cineva aceasta intrebare pana acum dar se vor mai uni serverele candva ?

2. Salut, se vor uni, dar se pare ca nu in viitorul apropiat..

Salutare Piloți Spațiali,

În numele întregii echipe Darkorbit, vrem să vă informăm cu privire la anumite modificări în cadrul actualului proces de dezvoltare a jocului.

Așa cum unii dintre voi probabil știu, echipa Darkorbit este alcătuită aproape în întregime din membrii care s-au alăturat proiectului pe parcursul ultimilor 6 luni de zile. Acest lucru ne-a oferit șansa de a beneficia de motivație proaspătă și idei în cadrul acestui joc clasic.

Eram conștienți de provocările timpurilor ce ne așteptau iar întreaga echipă era încrezătoare în capacitatea noastră de a le face față.

În vreme ce suntem foarte mândri de toată munca pe care am realizat-o, am fost nevoiți să facem un pas înapoi și să analizăm sincer planul și etapele noastre de dezvoltare. În urma unor discuții dificile am căzut de acord să amânăm unele eventuri planificate pentru lunile următoare spre a ne putea concentra asupra unor aspecte tehnice pe care le considerăm determinante pentru viitorul jocului nostru.

Ne-am dat seama de faptul că planurile noastre ambițioase de a introduce nou conținut de joc erau sufocate de probleme tehnice și acest lucru ne-a ținut departe de a putea oferi un produs care să corespundă standardelor noastre ambițioase.

Planul exact nu este definitivat deocamdată dar vă putem spune că vom reveni curând cu mai multe anunțuri despre teme de mare interes precum contopirea serverelor, servere de test, clasamente / leaderboards, lag atunci când serverul este prea încărcat și multe altele.

Vă mulțumim că ne sunteți alături în tot acest timp și ne ajutați să ne punem în practică viziunea noastră pentru viitorul jocului. Împreună vom face ca Darkorbit să fie mai captivant ca niciodată.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Darkorbit

Postat de -pianoman-,3 Apr 2017, la sectiunea Anunțuri oficiale

Modificat ultima dată: 27 Apr 2017
    �ĐΞŁTΛ_ŦØRCΞ� și styv86 apreciază asta.
  3. -=..3..=-

-=..3..=- User

Multumesc Vio ! :)

savuviorel_007 apreciază asta.
  4. Bismut

Bismut User

Nu stiu cat de adevarat este.

This is the DarkOrbit server merger project - Minor changes were made to the project by a community-approved game poll for DarkOrbit.
    Due to the decrease in the number of users active in DarkOrbit on some servers we are posting here in the forum this project, another one has been sent directly to Syfy Games / Bigpoint without voting in the forum.
    The. First it will take three new hardware for the servers to support the game population; The servers will be divided into: North America, South America, Europe - The options of the official DarkOrbit team are: Africa and Asia;
    B. Accounts in the United States (WEST) and US or Mexican servers will be moved to the North America server; Accounts in the America (LESTE) instances except the US servers will be moved to the South America server; Accounts in Europe (WEST and EAST) will be moved to the Europa server.
    The new servers will require unique names of players and clans
    The. Players who used a particular name before, will keep their name
    B. All other players who used the name later will be adjusted in the following format:
    Server name + Player name (example: Brazil1's Battlestar Galactica_UK)
    You will keep your clan, but all clans will be renamed: Clan Name / Old Server (example: BSG Clan / BR2)
    In order for the merger to have a positive impact on the game and be received in a player-friendly manner, it will be necessary to:
    - Create new NPCs for pirate maps and when they are destroyed release a cargo with a small amount of palladium's, from 1 to 50, depending on the NPC.
    - Increase the ease of reaching the next patent category.
    - Increase the size of the maps by 30%
    - Increase the number of NPCs by 3 to 7 of each type on all maps. (Example: NPC type Saimon, type NPC Boss Saimon, type NPC Mordon ;.)
    - Create the following maps:
    6-0
    Twice greater than 4-5
    Includes all map aliens: x-1,2,3,4,5,6,7,8.
    Includes aliens that release cargo with palladium's
    Includes clan battle station
    Includes neutral station
    5-4
    Same size as 4-4
    Includes palladium
    Includes aliens that release charges with palladiums
    Battlerays
    5-5
    Same size of 4-5,
    Includes palladiums
    Includes aliens that release charge with palladiums
    Includes clan battle station
    Includes neutral station
    Battlerays
    In order to have a population balancing of the companies in the servers, players who choose to join the company with the lowest population would receive a dynamic booster bonus and other benefits until the company population is close to the same level if a company has again A population drop, the dynamic bonus will be given to players who enter that company and the members of that company.
    ADDITIONAL:
    New website for DarkOrbit Reloaded.
    ATTENTION:
    The ease of maintenance will be greatly improved since the development team has to focus on only 3 servers, and our community recommends that this merger be done right behind a mega update in DarkOrbit Reloaded.
    This is not a fusion of other game servers with DarkOrbit, only a merger of DarkOrbit servers.
    The process of fusion will last in the dark 8 hours, and in the maximum 12 hours, carrying, in this time process DarkOrbit will go offline, being displayed on the game page the following message: "DarkOrbit is currently on scheduled maintenance. link%"."
    - Official Statement of BP Employee

-=..3..=- și *©*NietzSScheaN*©* apreciază asta.
  5. -=..3..=-

-=..3..=- User

Stie cineva mai exact cand se va face acest mare update ?

**Eva2013** apreciază asta.
  6. Bismut

Bismut User

Sunt de parere ca nici cei care lucreaza la asta nu stiu o data exacta.
    Totusi, sa speram ca anul acesta.

-=..3..=- apreciază asta.
  7. Ori traduceți, ori dispare postarea! Mulțumesc!

8. Bismut

Bismut User

Nu am acces la internet pe computer, daca mai asteptati cateva zile o sa traduc postarea.

9. Cred ca e fake anuntul ,l-am citit pe discord si am vazut cine a postat anuntul urmat de cateva enunturi ''fake'' (cred ca e primul post al player-ului deoarece nu imi amintesc sa il fi vazut postand pe discord/en forum la capitorulul onofficial do revealed) Sunt cateva idei slabe acolo care nu se regasesc in planurile echipei de dezvoltare(din cele anuntate pana acum) Pana la urma cred ca stim amandoi cine posteaza pe en forum sau pe alte forum-uri in legatura cu ce se va implementa in viitor

10. Bismut

Bismut User

Acesta este proiectul de fuziune a serverelor DarkOrbit - au fost făcute schimbări minore ale proiectului printr-un sondaj pe joc aprobat de comunitatea DarkOrbit.
    Datorită scăderii numărului de utilizatori activi pe unele servere în DarkOrbit postăm aici în forum acest proiect, altul a fost trimis direct la Syfy Games / Bigpoint fără a fi vota în forum.
    În primul rând, vor fi necesare trei noi componente hardware pentru servere pentru a sprijini populația, serverele vor fi împărțite în: America de Nord, America de Sud si Europa - Opțiunile echipei oficiale DarkOrbit sunt: Africa și Asia.
    A. Conturile din SUA (West) și din Mexic vor fi mutate pe serverul America de Nord. Conturile din SUA (Est) , vor fi mutate pe serverul din America de Sud.
    Conturile din Europa vor fi mutate pe serverul Europa.
    B. Nume jucatorilor vor fi ajustate în următorul format:
    Numele jucatorului + numele serverului (exemplu: Nagigator_GB2)
    Veți păstra clanul, dar toate clanurile vor fi redenumite: Nume Clan / Server vechi (exemplu: Clanul BSG / BR2)
    Pentru ca fuziunea să aibă un impact pozitiv asupra jocului și să fie primită într-o manieră prietenoasă jucătorului, va fi necesar:
    - Creați noi NPC-uri pentru hărțile de pirați și când acestia sunt distrusi eliberați o încărcătură cu o cantitate mică de paladium, de la 1 la 50, în funcție de NPC.
    - Creșteți ușurința de a ajunge la următoarea categorie de brevete.
    - Creșteți dimensiunea hărților cu 30%
    - Creșteți numărul de NPC-uri cu 3 până la 7 pentru fiecare tip pe toate hărțile. (Exemplu: NPC tip Saimon, tip NPC Boss Saimon, tip NPC Mordon).
    - Creați următoarele hărți:
    6-0
    De două ori mai mare decât 4-5,
    Include toți extraterestrii de pe harta: x-1,2,3,4,5,6,7,8.
    Include extraterestrii care eliberează incarcaturile cu paladium,
    Include stații de luptă a clanurilor,
    Include stații neutre.
    5-4
    Aceeași dimensiune ca 4-4
    Include paladium,
    Include extraterestrii care eliberează incarcaturile cu paladium,
    Battlerays.
    5-5
    Aceeași dimensiune de 4-5,
    Include paladium,
    Include extraterestrii care eliberează încărcătura cu paladium,
    Include stații de luptă a clanurilor,
    Include stații neutre.
    Battlerays
    Pentru a avea o populație echilibrată a companiilor pe servere, jucătorii care aleg să se alăture companiei cu cea mai mică populație vor primi un bonus dinamic și alte beneficii până când populația companiei se apropie de același nivel cu celelalte.
    Aditional:
    Site nou pentru DarkOrbit Reloaded.

11. cele spuse mai sus ca catre Bismut sa aplicat pe bgos care ii tot de bigpoint apartine si are rezultate bune :) pvp ca in vremurile bune :) si sunt asa de multi jucatori astfel in cat au pus limita de jucatori pe harta :))

12. DanyXD

DanyXD User

Este adevarat ca eg1-2-3-4-5-6-7 se vor uni in seara asta?
    Daca da sper ca se vor elimina playeri inactivi de cel putin 1 an.
    Pentru ca e destul lag pe sv cu playeri astaia ce ii avem pe EG2.

13. Bismut

Bismut User

Nu, nu este adevarat :))

14. DanyXD

DanyXD User

15. Ba fratilor eu va zic sincer s-o lasati mai moale cu unirea asta :))Mie unul nu-mi surade ideea asta prea mult si mai bine nu s-ar implementa dupa mine.Sigur acum toti sunteti incantati de idee,dar cand se va implementa multi vor veni aici si vor incepe sa se planga din motive diverse si va fi ceva de genul:"Nu-mi ajungeau butii de pe serverul meu si mai aduceti si de pe altele"? sau:"Nici inainte nu mergea bine jocul dar acum se blocheaza total nava nu pot face nimic".Eu joc pe un server unde cum bubui pe unu gata ai prg si de toate pe tine si se pare ca povestea zilnica se va aprofunda odata cu unirea asta :)) Si mai ales din ce am mai vazut si aici pe forum cum spunea un admin sau alt player de un event toti erau in extaz dar cand s-a implementat eventul respectiv imediat apareau plangeri ca cele descrise de mine mai sus. :D

16. Salutare Piloți Spațiali,

DRAGI PILOTI SPATIALI TOATE SERVERELE SAU UNIT PE REFRACTI IN BATALI DOAR SI NU SI PE HARTI SI ECHIPATIVA DE BATALIE SI INTRATI PE REFRACTI PENTRU O PORTIE DE ADRENALINA SI PENTRU BATALI SPATIALE.

Salutări din partea,
    Echipei voastre Darkorbit

17. Chiar eu sunt acel player:)
    Chiar daca vor fi mai multi botanistie pe harti(100% sigur) Vor fi si mai multi playeri care sa ii vaneze iar probabilitatea de a face intr-o ora 7k uri la cutii va scadea din cauza numarului mare de playeri in harta respectiva...Eu sunt pe eg4 si pot sa spun ca de un an si putin (cred) sunt ufe ,acum un an/jumate am cumparat primele duble ca jucator ufe .Atunci( 2015-inceput la 2016) aveam clanuri cu care sa ne luptam (mad , nw , rsf , evo , hkm , flt , 88, stel ) Puteam sa ne luptam cu mad azi (si sa facem aliante cu cei care aveau war cu ei ) si dupa o saptamana sa facem ally cu mad si sa dam war la restul deoarece erau playeri , la 8 pana la 10 seara eram cate 30 on dintr-un clan (in total ne strangeam cel putin 50-60) si ne luptam cu mad,hkm,evo si ce mai erau atunci ,chiar daca ei erau mai putini tot ne faceau ,dar nimeni nu se plangea cand vedeai atati playeri iti venea sa te duci sa faci 100 alpha intr-o ora ca sa cresti si sa lupti in luptele de 50 vs 50(pe la prime-time eram cate 80-100 playeri pe harta cateodata ) deci eram ceva ceva....

In prezent clanurile ce mai joaca pe eg4(clanuri cu peste 10-15 membri on dornici de bataie) : leon (~15-20) ro1(~10) pvp(~15) rsf( 10 maxim) f1k( 5-10) si cred ca mai sunt clanuri cu cate 5-10 jucatori on dar aceia nu se implica in lupte si sunt mai pasnici de fel sau doar culeg...
    Deci iti poti da seama ca la noi acum la prime time e pace...mai face leon-ul o statie si sunt 15 playeri si vine pvp cu cativa playeri se se bat acolo...10vs10 lupte mici...e deja plictisitor . Cand te duci pe harta vezi doar aceleasi clanuri zi de zi , nu mai vezi si tu un clan nou,playeri noi ufe,fe ceea ce duce la plictiseala si la retragere de joc...Dar in schimb multi playeri fac gg-uri deoarece nu au ce face

Scopul acestei uniri este de a ii face pe playeri sa revina pe joc , sa nu mai farmeze portile 24/24 si sa reinvie jocul de acum cativa ani cu lupte 40vs40 - 50vs60 , de a te duce la spaceball intr-o haita de nave facand copca la portal , sa iti fie frica sa te duci la ctb singur

Daca tie nu iti place e parerea ta dar gandeste-te la aceste svr-e : Scandinavia 2 cu 60-80 playeri on in ora de varf, Italia 3 cu vro 100-120 playeri , Cehia 3 cu ~100 , Polonia , Spania si altele care au 130 playeri on maxiiim, acolo intri cu pofta de bataie si nu gasesti pe nimeni in 3-4 harti...

savuviorel_007 și -=..3..=- apreciază asta.
  18. Stii ce sunt refractii-le? Sunt niste harti unde intra toti playerii ufe,non ufe,flaxati ,mai bine spus intrau.In primele zile acolo erau decat playeri ufe care se bateau dupa ce au trecut cateva zile playerii au observat ca nu se merita deaorece navele alea nu se contorizeaza la rank/nave distruse,munitia consumata acolo era enorma deoarece in proportie erau playeri ufe,dupa s-a implementat miusiunile din refractii playerii faceau doar 2 configuri de fuga full scut...asa ca munitia consumata era si mai mare . In prezent harta nu are event-uri,CBS,clanuri

savuviorel_007 și -=..3..=- apreciază asta.
  19. -=..3..=-

-=..3..=- User

Tot pe eg4 joc... Inseamna ca noi o ducem f bine fata de alte servere, la noi seara sunt cam 200 de playeri online..

marianmarian19 apreciază asta.
  20. Mos-Craciun Da ce ai spus tu e corect 40vs40,50vs60 sau mai bine,dar daca e cum a scris bismut mai sus:A. Conturile din SUA (West) și din Mexic vor fi mutate pe serverul America de Nord. Conturile din SUA (Est) , vor fi mutate pe serverul din America de Sud.
    Conturile din Europa vor fi mutate pe serverul Europa.Asta ar fi prea de tot...Adica sa bage de exemplu toate globalele de la 1 la 7 pe un singur server e prea mult...Ar fi interesant sa uneasca un server populat cu unul mai nepopulat gen:eg1 cu eg6,eg3 cu eg4 si eg5,eg2 cu eg7,asta doar asa ca un exemplu nu stiu care cum e de populat.Dar din ce a spus Bismut reiese ca toate conturile de pe europa vor fi mutate pe unul singur adica si de pe germania si franta si spania sa fie toate pe unul singur si nu stiu la cati playeri le-ar conveni lucrul asta.Una e sa uneasca 3-4-5 servere una e sa uneasca 20-30.Si inca astept sa ni se dea niste informatii mai oficiale despre tema asta inafara faptului ca se vor concentra ei mai mult pe unirea de servere.Adica cum au de gand sa o realizeze ,care cu care?Sau ne baga 20-30 de servere la gramada ca albinele in stup si aia e?