Uridium

Discuție în 'Probleme generale' creată de Rayne, 29 Iun 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Rayne

Rayne User

Buna seara !
    Saptamana trecuta a fost oferta cu 177 lei 1.5 milioane uridium ,in acelas timp a fost si helix 400% , intrebarea mea,se acumuleaza? adica 1.5 x 4 ? sau primesti doar 1.5 mil uri ??
    multumesc anticipat

2. styv86

styv86 User

Primesti 150.000 de uri ( depinde de oferta , poate sa fie helix x3 sau x4 ) si aduni de 3 sau de 4 ori suma ! Acum cand ai sa mai vezi oferta accesezi direct de la anuntul cu helix x4 sau x3 ...Se acorda o singura data oferta si x nu insemna ca inmultesti, este un fel de a spune pe dark ca primesti suma adunata de patru sau de trei ori . Achizitionezi 150.000 de uri la helix x4 , primesti 600.000 de uri plus un bonus de 10-18% uridium , dar o singura data :)

3. CapoHrx

CapoHrx User

Fa npc uri ca e un JOC , si dute la mare cu banii aia in loc de Helixu' lu peste !
    Cu placere.

crod, WIΖΛΓΔ, Tibles şi o altă persoană apreciază asta.
  4. Rayne

Rayne User

Nu m-ati inteles , weekendul trecut am primit o oferta in valoare de 177 lei care-mi dadea pt aceasta suma 1.500.000 uridium ,totodata era si helixul ..asta ar fi insemnat 6 milioane uridium

5. Bismut

Bismut User

Modificat ultima dată: 30 Iun 2018
    dark~ro și Rayne apreciază asta.
  6. True5.1

True5.1 Guest

Interventie corecta, multumim.
    Asa cum spune si postarea lui Bismut, Oferta nu se poate combina cu alte oferte.