Uridium ???

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Juanito, 5 Ian 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Juanito

Juanito User

Salut am si eu o intrebare , cat uridium poti face maxim intr-o ora daca ai duplicator ,module si registru pilot facut pentru a aduna uridium

2. TheReaper

TheReaper User

3. mobob

mobob User

::)) pe termen scurt,poate...daca ai enorm de mult noroc,si daca e si vre-un event care plaseaza cutii de event inclusiv in pvp...
    altminteri,suma este exagerata...o aproximare mult mai realista ar fi de 10-15 k uri

4. RaiZZeN

RaiZZeN User

eu adun cu spearhead, pet cu 9 A.I de lvl 3 pt uri, puncte maxime pe uridium...undeva la 15k in prima ora, apoi dupa ceva timp scade la 10k...dar asta depinde si cat de des esti bubuit, ca pe sv meu sunt multi inamici si foarte multi care culeg in pvp...da in vreo 8 ore ai ajunge pe la 80k uri...apoi ai iesii sub 10k pe ora...daca matematica mea e corecta

5. styv86

styv86 User

Manual culegi tu aproape 80k uri in 8 ore...straniu...eu care culeg manual si abia reusesc cu dublu la cutiute, rabat si premium( puncte la registru pentru uri si bonus cutiute) cam in jur de 45-56k uri( aaa cu tot cu pet cu 10 protocoale level 3 de recuperare) stand pe un scaun care la dupa o perioada cam incepe sa te doara spatele si mai trebuie sa faci o pauza...inseamna ca tu esti rezistent la amorteli, bravo tie..:)

CapoHrx apreciază asta.
  6. Bismut

Bismut User

Ce treaba are rabat-ul si premium cu recompensa din cutiute ?

.miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  7. Cati uri aduni prin pvp fara amplificator dublu de cutiute pe ora si pe zi?

8. Bismut

Bismut User

Recompensa variaza, niciodata nu este la fel. Mai depinde si de server, cu cat mai multi playeri pe harta cu atat mai mult uridium.

9. 50k-80k uri pe zi fara amplificator de cutiute sau mai mult de 100k uri cred.

10. styv86

styv86 User

Am gresit cand am scris de rabat si premium....acum esti multumit? In rest este bine sau mai este ceva de obiectat?

Da tu nu mai obosesti, eu stau cu tot ce trebuie sa am sa culeg pe harta pvp si nu fac in 8 ore 80k uri si joc pe EG1...dar de sunt mirat si eu cum e posibil, bravo celui ce poate sa faca aproape 80k uri culegand cocosat in fata PC-ului....

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Apr 2016
  11. Pai eu deja stau cocosat chiar daca masa e prea mica si scaunul jos stricat fara sa mai urca si astai viata lor.

Si nu e mai mult de 8 ore adunan 80k uri sau 100k uri numai in 12 ore sau 14 ore aduni 80k-100k uri pe zi.

Modificat ultima dată de către moderator: 11 Apr 2016
  12. styv86

styv86 User

Bravo prietene, eu poate nu nimeresc cutiutele bine, trebuie sa lucrez mai bine la partea cu nimeritul cutiutelor...dar zic si eu mirat ca un mirat ce sunt cum de eu jucatorul nu fac 80k uri in 8 ore de cules...cu asta am incheiat ca nu are rost sa merg mai departe, dar am si eu dreptul la mirare...:)

13. mobob

mobob User

::))
    nu trebuie chiar sa iei de buna tot ce se lauda unii pe aici...

cantitatile de uridium culese in mod concret intr-un interval mai mare de timp sint cu totul altele decit cele care rezulta din calculul " daca intr-o ora culeg 15.000,atunci in 10 ore culeg 150.000"...... in fapt,sint MULT mai mici.....
    si asta deoarece continutul in uridium al cutiilor oscileaza semnificativ,si are tendinta sa scada progresiv pe masura ce timpul petrecut la cules se acumuleaza.