upgrade modul kamikaze !!

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de GhostRaider[т•є], 12 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Cine este de acord ca este o idee buna?

1. Da

57,1%
  2. NU

42,9%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am si eu o sugestie , modulul kamikaze are un mare defect...cand il activezi daca faci cercuri in jurul ...inamicului(alien) acesta sta un pic pana isi gaseste o pozitie si se incarca sa faca bum! Cand se incarca sa faca bum...ramane pe loc iar eu facand cercuri nava inamica evident se indeparteaza de el si astfel devine inutil, iar eu trebuie sa fiu atent ca sa fac cercuri cat mai aproape de el!
    Sugerez sa se faca in asa fel cand activezi kamikaze si ai clicku pe inamic, sa se duca instant sa faca bum, cum face cand stai nemiscat!
    Aceasta sugestie cred ca are avantaje doar pentru playeri!! ( eu unu cand am cumparat kamikaze am crezut ca face asta din start , am ramas blocat in galaxy gate cand am vazut ca devine cam inutil !)

Modificat ultima dată: 13 Apr 2014
  2. Modulul Kamikaze nu se declanseaza instant cand ai dat pe el ci se declanseaza (de multe ori cand stai pe loc) in momentul in care nava ta primeste damage in hp . Ar fi foarte bine daca s-ar declansa instant si fara ca nava sa ia damaga in hp dar si foarte rau ...exemplu : vine un inamic full elite, da un kamikaze, 3-4 salve rsb,x4, 1 smartbomb si ai pierdut ...

3. da dar ...cand se declanseaza ramane pe loc si eu trebuie sa aduc cercu in raza lui ca sa aibe efect

4. P!x3lL

P!x3lL User

Daca sti cum sa faci nu mai trebuie sa ii aduci in raza petului.

5. Am gasit si avantajale firmei !
    Avantajele firmei!: M-ai multi o sa isi cumpere premium pentru utilizarea kamikaze gratis :X

6. Hunter`90

Hunter`90 User

Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.