Upgrade bonus hour !!

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de Astralhinge, 12 Sep 2025 la 10:00.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare,

rog frumos adminii sa imi ofere informatii despre aceasta situatie ,la ce se refera mai exact ,este mentionat in calendar aceasta posibilitate.Eu am facut upgrade in acel interval candva dar nu am primit nici un bonus ,ma gandeam ca voi plati mai putine resurse pt upgrade .Daca intervalul orar care este mentionat in calendar difera de ora Romaniei va rog sa ma anuntati ,multumesc frumos .

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

bonusul reprezintă însăși acea oră în care pentru upgradare plătești cu 25% mai puțin uridium.

Astralhinge apreciază asta.
  3. 21enforcer

21enforcer User

Salut. daca au upgradat ieri orice , nu ai avut reducere la nimic
    in urmatoarea saptamana de vineri e upgrade hour
    Acesta reduce 25% upgradarea
    Pretul la upgrade se afiseaza normal tu trebuie sa ai cantitatea aia de uridium si cand apesi upgrade iti ia mai putin. dar initial trebuie sa ai suma fara reducere