Unde sunt HERCULES???

Discuție în 'Probleme generale' creată de 文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文, 1 Iun 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Astazi am finalizat poarta kappa era prima kappa pe care nu am facut.
    Nu pot sa cred asa ceva ca nu mi-a dat 1 hercules si nu gasesc la echipament.

Modificat ultima dată: 1 Iun 2016
  2. mobob

mobob User

::))
    o traducere se poate?

in caz ca am priceput corect,ai finalizat o kappa si nu ai primit hercules?

ce bug dom'le....da totusi,nu scrie nicaieri ca e obligatoriu sa primesti hercules,chiar daca e prima.....poti primi multibuster,lf4 ,hercules,sau...nimic...

::))
    da cum vad ca bintui de ceva vreme prin forumul asta, presupun ca postul tau e doar la bascalie....

3. Zau scrie ca pica 1 lf-4 / 1 hercules si multibuster.
    Nu asa scrie pe wikipedia?
    Eu nu am avut niciodata hercules.

Modificat ultima dată: 1 Iun 2016
  4. Scrie ca ai sansa de a primi un hercule un lf4 si un multibuster dar si sansa de 25% de a nu primi nimic...si eu le prima kappa nu am primit nimic ....oricum cum a spus si mobob o traducere la ce ai scris mai sus ar fi de ajutor ....

5. Are limita poarta kappa sau nu?

6. Hermes

Hermes Guest

Nu este obligatoriu sa primesti , chiar daca e prima poarta Kappa finalizata. Inainte de e deschide teme doar de dragul de a le deschide, te rog sa studiezi cu atentie FAQ/Glosar.
    In cazul de fata gaseai raspunsul <<AICI>>.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.