Sugestie Transferul de energie - reducerea timpului de reactivare

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Bismut, 17 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti reducerea timpului de reactivare al transferului de energie ?

Sondaj închis pe 27 Iul 2016.
  1. Da

76,2%
  2. Nu

23,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. relax

relax User

Tu citeste tot ce am scris, mai exact, nu am chef de explicatii suplimentare. Ti-am spus, pentru mine nu este important acest update pe care vrei sa-l aduci tu, dar iti respect opinia. Probabil ca pentru tine suna bine ce zici, si deoarece joci intr-un alt mediu. Nu, nu toti au sau ar avea, dar este de ajuns sa aiba doar vreo cativa. Pe de alta parte, cum am zis, nu mi se pare a fi un tech atat de eficient oricum, pentru ca am intalnit persoane care folosea(si nu flaxati).. iar eu nu am avut nevoie de robotel sau backup. Spor la joc.

2. Veneficus

Veneficus User

vad ca nu vrei/poti sa intelegi...
    asa cum spui mai sus in conditii normale obtii in 24 ore 4500 seprom...nu te-am intrebat degeaba daca obtii mai mult seprom decat mine...
    asta inseamna 45k trageri laser cu seprom pe zi prin urmare intr-o saptamana strangi seprom de 350k trageri.
    Daca produci dupa spusele tale 10 transferuri in acea saptamana mai ramai cu 250k trageri cu seprom,si ai 150 min. posibilitatea de a juca cu transferul activat binenteles plus cele 20 min.(mult dorite de tine)presarate intre cele 10 transferuri produse...facem abstractie de faptul ca mai ai nevoie de seprom si in alte locuri pe nava...
    in 150 min. in care tu hotarat vei trage in inamici (asta daca-i gasesti...dar sa zicem ca-i gasesti)cu 40-80k damage cate lasere cu seprom vei folosi din cele 250k ramase???
    nu mai calcula...laserele cu seprom se vor termina mult inaintea celor 150 min ale transferului de energie...daca tu iesi din lupte fara transfer,vei lupta fara seprom pe lasere ??? nu te-am intrebat degeaba daca tu fara seprom iesi din lupta...

sper ca te-am facut sa intelegi...necesarul la cea ce vrei tu sa faci e sepromul nu timpul de racire al transferului...daca ai seprom mai mult decat ceilalti atunci inteleg de ce vrei modificarea ceruta in sondaj...altfel...

inca o data succes cu sondajul...

3. relax

relax User

Totusi(desi bravo pt argumente), mai sunt unii care au vreo cateva milioane de lasere gata updatate... deci nu tocmai lipsa laserelor cu seprom ar fi problema. In schimb, eu spun ca acel cooldown e bunicel(15 min.) si deoarece, daca 15 minute ai cu cine te bate, se presupune ca cei pe care ii bati vor mai chema niste prieteni, iar din 15 minute... 7 ti-o cam iei. 15 minute sunt numai bune pentru calmare, pe urma... 2, eh... pentru cine practica yoga poate.

4. Veneficus

Veneficus User

inainte sa postezi citesti?iar daca citesti te straduiesti sa si intelegi? sau postarea de mai sus e una din multele ”probleme de zi de zi” care te framanta???le-ai vazut tu cu ochii tai milioanele de lasere cu seprom???daca le-ai vazut i-mi spui si mie cum au reusit???

hmm...nu te obosi sa-mi raspunzi...stii tu...”vena”...

5. relax

relax User

Eu fiind unul dintre cei care inca mai are aproape 2 milioane de lasere cu seprom(o suma extrem de mica pe langa ce se putea sa fie) cu tot cu consumul necesar pentru realizarea portilor, "lupte" si altele. 2 milioane, ramase bineinteles, din ceea ce a fost odata o suma mai mare. Deci nu trebuie sa ma agit cu update-ul zilnic.
    Oricum, un jucator normal care isi cumpara duble cam intra cand stie ca are ce sa bata si iese, de multe ori, nu din cauza ca nu mai are seprom pe lasere, ci din cauza ca timpul ramas la amplificatoare e "pretios". Deci ideea propusa de el ar putea trece lejer peste sepromul tau.
    Vezi cum faci cu folosirea excesiva a semnelor de intrebare, s-ar putea sa semnaleze o vena predispusa la ceva.

6. Veneficus

Veneficus User

ups!
    2 milioane lasere cu seprom = 6 saptamani fara joc...asta fiind o suma extrem de mica din ce a fost cândva...jucator de do sau forumist de do???
    sau si tu (ca si initiatorul temei)faci mai mult seprom decat mine???
    ...restul e o tentativa de relax-are...

7. relax

relax User

->
    Tentativa? eu o numesc misiune indeplinita.

8. Tu te auzi ce zici ? pai cum sa nu fie bn sa il ai iar in 2 min , doar nu vrei acum sa stai 1440 min cu transfer pe tine. Este bun mai ales cand faci 1 la 1 si inamicu are transfer si tie ti sa terminat si trebuie sa astepti 15 min . Asa stai 2 ore si te bati nu ca acum il dai pana se aduna se termina transferu iar ca sa astepti in 15 minute pleaca toti de acolo

9. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.