Sugestie Transferul de energie - reducerea timpului de reactivare

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Bismut, 17 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Doriti reducerea timpului de reactivare al transferului de energie ?

Sondaj închis pe 27 Iul 2016.
  1. Da

76,2%
  2. Nu

23,8%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bismut

Bismut User

Salut,

Sunt de parere ca la transferul de energie cooldown-ul este mult prea mare...15 minute!
    Propun ca acest cooldown sa fie redus la 2 minute, ca la teleghid rachete.
    Asta poate ar mai echilibra putin timpul de lupta :) Inainte sa fie introduse laserele LF-4 luptele erau lupte, nu ca acum...daca dau doi pe tine in 5 secunde esti mort...cei care se mai confrunta si cu lag-ul nu au timp nici sa dea ISH sau EMP. Daca o sa revina si Jackpot Arena in majoritatea meciurilor va exista un jucator care are acest tech activat iar celalt nu, castigatorul o sa se bazeze mai mult pe noroc decat pe abilitati si strategie ceea ce nu mi se pare corect.

Avantaje jucatori: Vom avea parte de lupte mai interesante ;)
    Avantaje dezvoltator: Jucatorii vor avea nevoie de mai mult uridium.

Dezavantaje jucatori: Luptele vor deveni mult mai crancene :p
    Dezavantaje dezvoltator: Nu vad nici un dezavantaj.

Astept parerile voastre !

Spor la joc!

2. Herculici

Herculici User

1. - Avand in vedere ca deja este implementata munitia de tip CBO-100 care are aproape aceleasi proprietati ca si transferul de energie si care se poate achizitiona de la shop in anumite perioade de timp, nu stiu ce sansa de reusita vei avea din partea dezvoltatorului, de la mine oricum ai un DA !!!
    2. - Timpul de cooldown redus asa brusc de la 15 min la 2 min am impresia ca aici ai cam sarit putin calul, din partea mea este OK dar ca sa fim si noi mai rezonabili eu zic ca un 5 - 10 min ar fi mai OK. Nu putem transforma acest joc in ceva foarte usor incat sa defilam prin el ca valiza prin gara si sa ne fie totul foarte usor.

3. Bismut

Bismut User

1. In nici un caz CBO nu invinge x4 + transfer (Cred ca esti de aceiasi parere cu mine , ca mai important e hp-ul decat scutul :) )

2. Unele lucruri au ramas fix cum au fost implementate de la bun inceput daca intelegi ce vreau sa spun.

Multumesc pentru vot :)

Modificat ultima dată: 18 Iul 2016
    dark~ro apreciază asta.
  4. relax

relax User

Oricum CBo nu poate fi comparat cu transferul de energie, dat fiind ca acesta functioneaza ca si munitia SAB... "fura" din scutul inamicului, nu din hp-ul acestuia.

5. Bismut

Bismut User

Se ajunge in alta parte...
    Ce conteaza ca eu am cbo pe cand inamicul are cbo + transfer... :)

dark~ro apreciază asta.
  6. Veneficus

Veneficus User

mare comparativ cu ce? eu sunt de parere ca e prea mic...15 min e putin...60 ar fi perfect...tu vrei sa ai posibilitatea sa utilizezi acest tech continuu???incepatorii care mai au nevoie de loguri si seprom la registru cum vor lupta cu tine???

din contra! ar dezechilibra si mai tare luptele...iar cei care nu mai apuca sa dea ISH sau EMP nu patesc asta pentru ca e mare cooldown-ul la transferul de energie...

de ce nu la revenirea Jackpot sa nu se poata utiliza tech-uri in timpul eventului?(daca nu ma insala memoria eventul in discutie nu permitea utilizarea tech-urilor)

7. Bismut

Bismut User

1. Cei mici daca e sa fie distrusi sunt distrusi si fara transfer in acelasi timp
    2. 60 minute o.0 ??? La cate ai nevoie sa iti faci un acc UFE cu totul la 16 ar fi bine ca farmatul sa devina mult mai usor, iar la batai toti o sa avem techul si totul va deveni mai distractiv iar luptele vor dura mai mult timp (...consum de munitie mai mare, avantaj dezvoltator :D)
    3. Daca jackpot o sa revina nu ai vrea sa fie niste batai doar cu x1 ??? Ce atatea techuri..formatii, boostere , mai da-le-ncolo...
    Si nu, in nici un event jackpot nu au fost interzise tech-urile.

dark~ro și .miki70.[WΔR™] apreciază asta.
  8. Veneficus

Veneficus User

prin urmare nu vor avea parte de ”lupte mai interesante”...

la batai toti avem ”techul” si in acest moment cu acelasi timp de racire pentru toti...iar pentru mine e distractiv momentul in care tu ramai fara ”techul”tau de baza si stai pe tusa 15 minute de frica sa nu te crape un flaxat si sa te faci de rusine...
    iar cei care folosesc acum ”techul” nu vor consuma mai multa munitie decat pana acum...nici un avantaj dezvoltator...

dacaaa...babaaaa...aveaaaa....vezi ca faci valuri...

toate au un inceput...

9. Avantaje jucatori : pt uniiuni vor fi ,dar pt majoritatea nu
    Avantaje dezvoltator: Poate mai baga cineva sa cumpere uri,a si bineinteles,duplicatorul sa stea pe invizibil si sa culeaga pe programel...
    Dezavantaje jucatori:folosesti mai multa munitie,timpul unei batalii ar deveni extrem de lung
    Dezavantaje dezvoltator: timpul de implementare(~3-4 luni cel putin...) aparitia unor noi bug-uri/errori in timpul implementarii

Nu sunt de acord....cred ca nici nu te-ai gandit cum ar fi cd de 2min....

Edit: daca ar fi cd de 2min ar trebui sa mareasca si hp si scutul la baza asa ar fi corect deoarece daca tu ai duble si transeful ,baza dabia te atinge

10. Bismut

Bismut User

Voi ati jucat in 2010 sa vedeti ce insemnau aceste tech-uri intr-o lupta ?
    Veneficus de cand joci darkorbit ? esti cam paralel cu trecutul !
    Nu o sa se consume mai multa munitie ? Esti sigur de asta ? Ce logica ai omule ?
    Mosule exagerezi !

Modificat ultima dată: 18 Iul 2016
    dark~ro apreciază asta.
  11. relax

relax User

Nesemnificativ. Eu nu am folosit niciodata un astfel de tech, nu pentru ca nu ar fi bun, ci: daca il activez-15 minute sigur nu gasesc niciun inamic; daca il activez cand gasesc un inamic-pierd sau castig, rezultatul oricum nefiind influentat de acel tech, restul de 14 minute nu gasesc alt inamic. Pur si simplu celelalte tech-uri sunt mai utile. Am intalnit multi "veterani" cu transfer de "energie" pe ei... au rezistat la fel de mult ca si cei ce nu aveau. Un robotel sau un backup este mai avantajos in anumite momente. In jpa, majoritatea castigatorilor nu se foloseau de acest tech.

Veneficus apreciază asta.
  12. Veneficus

Veneficus User

mda...paralel...daca citeai mai mult prin forum stiai de când joc...”citeste inainte sa intrebi”...

cu cata munitie vei consuma tu mai mult avand ”techul” racit in 2 minute?

13. Bismut

Bismut User

13 min...dintre care 8 trag cu x4 in inamici 40-80k dmg , cam cat hp iau ?
    Cata nunitie consuma inamicul sa imi dea hp-ul care l-am facut cu ajutorul transferului?

Nu foloseau acest tech deoarece cooldownul este prea mare, avea techul 1 sau 2 runde dupa 1 sau 2 ba...
    5 minute de lupta...crezi ca 2 backup scut sunt mai bune decat transferul ?

Modificat ultima dată de către moderator: 19 Iul 2016
    dark~ro apreciază asta.
  14. Veneficus

Veneficus User

sa inteleg ca fara transfer de energie tu iesi din lupta???dar fara seprom???
    Bismut...revino cu picioarele pe pamant...stiu ca e placut sa te alerge 4-5 nave pe harta si sa le trimiti in baza pe rand,insa,propunerea ta nu face altceva decat sa prelungeasca o lupta intre doi utilizatori cu aceleasi ”techuri” activate...in schimb dezavantajeaza jucatorii incepatori care ,asa cum am spus mai sus,mai au de investit loguri ,seprom si uri in alte segmente ale navei lor ...
    in rest...ora are 60 de minute si ziua are 24 de ore pentru toata lumea...faci mai mult seprom ca mine???
    eu ma opresc aici cu aceasta discutie...consider ca mi-am spus si argumentat parerea...
    succes cu sondajul...

15. relax

relax User

Gresit, nu foloseau pentru ca nici macar nu se oboseau sa-l produca. Aveau halele ocupate de robotei, backupuri si teleghiduri!
    Evident, cooldownul este cam mare pentru a fi folosit in jpa, dar nici avantajul adus de acest tech nu este mare. Tu dai cu 40-80k, "furi" 4-8k hp. Asta inseamna ca din dmg-ul meu tot de 40-80k pot sa scad 4-8k, nu? Activez un robotel mai spre sfarsit(bine jucat, folosindu-ma de crab ca sa nu ma "furi"- uite unde intra si backupul, la schimbarea formatiei pe diamant). Si te invat ca ti-e inutil acel tech. In plus, nu vreau sa am de a face cu 3-5 jucatori, toti cu tranfer in permanenta pe ei(pentru ca atunci cand gasesc inamici, umbla doar in turma!). Bafta.

16. Bismut

Bismut User

Mane in ultimul an am facut multe meciuri de 1 vs 1 cu persoane care au luat jackpot, si majoritatea foloseau transferul. Cand au folosit backup in locul transferului nu au avut ce sa imi faca. Vreau ca bataile sa devina mai interesante, am propus aceasta idee mai mult pt 1 vs 1 in special jpa. Dupa parerea mea acest tech este cel mai bun...
    Cat despre cost nu mi se pare exagerat asa cum zice " Vrajitorul" 500 seprom, 2100 uri +5 loguri pe care le iei la discount cu 120 uri, in total 500 seprom 2700 uridium si 1 mil credite. Eu in fiecare zi incerc sa le fac fara uridium :) fac aprox. 10 pe saptamana...

P.S: Daca jpa o sa revina as vrea sa va am ca advesari, voi sa folositi backup, robot si teleghid iar eu robot, teleghid si transfer :)
    Cred ca ar fi cele mai amuzante meciuri ^^

dark~ro apreciază asta.
  17. relax

relax User

Da, posibil doar sa nu fii tu ala care rade atunci ^^ ;)
    Ca s-ar putea sa ai transferu'-n cooldown :p

18. Bismut

Bismut User

Cred ca nu am nevoie de el... :)
    Pe ce server joci ?

dark~ro apreciază asta.
  19. relax

relax User

Crede in continuare. Am avut in semnatura si am mai si mentionat, EG2.
    In schimb, am mai zis, sunt invatat sa ma bat cu 3, pana la 5, si ma bucur ca nu pot avea transferele activate din 2 in 2 minute cum zici tu... ca sa mai bat si eu macar cate 2.

20. Bismut

Bismut User

Mai sus spuneai ca activezi techul ca sa distrugi o nava...si restul de 14 min se consuma aiurea.
    Acum te bati cu 5 o.0 ?
    De unde pana unde ai ajuns tu la concluzia ca toti o sa aiba transferul mereu ?
    In 24 ore skylab produce 4500 seprom, asta inseamna 9 transferuri...dar unii isi mai fac si roboti...mai trimit si pe nava seprom si chiar daca ar face de tot sepromul numai transferuri le-ar avea active 135 minute iar o zi are 1440 minute :)

dark~ro apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.