Trageri GG - Lipsă uridium / energii

Discuție în 'Probleme generale' creată de dady77-7, 30 Iul 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,ce se intampla atunci cand trag GG la o poarta,imi dispar Gg,dar si uridium,trebuie sa dau refresh sau sa schimb de ex.pe hangar dupa trebuie sa revin iar la Galaxy Gates. EG 6 .

2. alex75

alex75 User

La fiecare tragere se consuma un anumit numar de galaxy gates sau/si uridium in functie de nr. de incarcaturi energetice folosit . In schimbul acestora(gg/uridium), primesti munitie, parti componente la poarta, log file-uri, etc.

3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

inseamna ca numarul de trageri depaseste numarul de GG-uri si ca si compensare iti ia din uridium

mai poti sa selectezi numarul de trageri 1-5-10-100 tu pe care il ai selectat ?

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Aug 2016
  4. dady77-7

dady77-7 User

Mai aveam destule Gg si Uridium,dar la un moment dat imi aparea 0 Gg si 0 uridium in conditiile in care aveam si GG si uri nu mai puteam sa trag nimic trebuia sa dau refresh sau sa schimb pe hangar,clan sau orice altceva dupa care trebuia sa revin la GG ???

5. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

doar dai refresh la pagina.si eu am patit asa ceva...am reincarcat pagina si mi-au aparut iar