Traduceri

Discuție în 'Probleme generale' creată de destroysmoke, 13 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. As putea sa inteleg si eu de ce nu se traduce calendarul darkorbit al lunei ? Pe foruml en sunt doar cu 1 saptamana pana sa inceapa iar pe turcia e complet , m-am uitat pe acest forum si nimic . Se poate traduce in caz ca sunt player in care nu stiu engleza sau turca ca sa poata stie ce v-a urma (exp:Ziua Helix ,Ziua Zeus ,Ziua Kronos ,Recompense speciale .Ziua portilor duble , etc..) . Pe fiecare zi a calendarului sa fie trecut cate un mic eveniment .

2. Cred ca s-a mai avut discutia asta si pana acum... iti voi raspunde eu si in caz ca nu iti convine raspunsul te poate lamuri unul din Admini.

-Aceste evenimente speciale (mici evenimente cum le-ai zis tu), sunt date in zile RANDOM! Echipa DO sau cine se ocupa cu aceste eventuri, daca vor pot sa le puna si la anul daca asa li se pare lor ca e ok. Ce e pe Serverele Turcesti, asta nu stiu si e treaba lor. Noi Romanii ramanem la ale noastre. Noroc, si bafta la joc.

Modificat ultima dată: 13 Oct 2016
  3. Am lămurit deja acest aspect. Vă rămâne să utilizaţi funcţia "Caută" oferită de forum şi să vă documentaţi.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.