Bug TOO FAST

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de *SONIA*RO*, 1 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. *SONIA*RO*

  *SONIA*RO* User

  Buna seara! ce semnificatie are mesajut "too fast" aparut de cate ori incerc sa licitez? Nu ma refer la traducerea expresiei, evident!
   
 2. Bismut

  Bismut User

  Licitezi pentru multe lucruri intr-un timp foarte scurt, sistemul crede ca tu esti un "bot".
  Cand primesti acest mesaj trebuie sa introduci acel cod capcha si treci "testul" :)
  Mda, cateodata este foarte deranjant deorece iti da acest mesaj chiar in ultimele 10-20 secunde cand vrei sa licitezi pe cat mai multe iteme.
   
  *SONIA*RO* și Sunlight-Blade apreciază asta.
 3. *SONIA*RO*

  *SONIA*RO* User

  Multumesc pentru raspuns. 25 de secunde intre licitatii ...este un timp prea rapid?(am testat acest aspect) nu ma refer la test/cod capcha ... este ceva nou, care apare in locul testului.. nu te intreaba, nu iti cere nimic, doar nu te lasa sa licitezi si iti apare o pancarda cu " TOO FAST ".
   
  WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 4. Bismut

  Bismut User

  Un print screen ?
  Posibil sa fie reclama de la browser si sa nu aiba nici o legatura cu jocul.
   
 5. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu e reclamă dacă ai adblock activ. e o găselniță nouă pentru a te împiedica să licitezi. mie mi-a apărut chiar și la prima încercare de licitare (e drept, erau ultimele 15 secunde ale licitației) dar probabil, cel ce licitase deja trebuia să și cîștige acea licitație. mă și ”spariu” cînd mă gîndesc că chestia asta poate apărea la simpla dorință a cuiva care nu vrea ca tu să licitezi peste el !
   
  *SONIA*RO* și savuviorel_007 apreciază asta.
 6. Salut, de ceva timp intampin aceias problema, dar numai cand licitez peste anumite persoane.. acel mesaj apare si cu adblock activ si fara, cam da de banuit..
   
  Veneficus și *SONIA*RO* apreciază asta.
 7. mobob

  mobob User

  pai noteaza si tu respectivele persoane,si da-le la suport...si raspindeste in cercul de cunoscuti de pe serverul tau,sa ii monitorizeze si ei sa vada daca se manifersta la aceiasi jucatori.
   
 8. *SONIA*RO*

  *SONIA*RO* User

  Sincer nu m-am gandit la o asemenea "varianta", dar se pare ca ai dreptate! Mereu apare dupa acelasi licitator ... foarte , foarte iute de altfel! Sper sa ma insel si sa nu fi fie o "gaselnita" :) Oricum, daca nu imi apare doar mie,... este ceva ce merita atentia specialistilor .
   
  savuviorel_007 apreciază asta.
 9. *SONIA*RO*

  *SONIA*RO* User

  Am verificat astazi si este asa: pancarda apare daca licitez dupa un anume jucator, care liciteaza 24 din 24! foarte repede ... reusind in 9 secunde 3 licitari. numele lui se termina in 71. inteleg ca este interzis sa ii scriu aici numele. s-a repetat fenomenul la 5 licitatii(ore diferite evident). exista insa si posibilitatea ca do sa posteze mesajul la licitatii foarte apropiate ca timp. nu se intampla inainte! mai pateste cineva asa?
   
 10. dady77-7

  dady77-7 User

  Salutare,aceeasi problema am avut-o si eu ieri la licitatie,cand sa licitez pe ultima suta de metri hop apare:''too fast'' pe EG6.
   
 11. mobob

  mobob User

  hmm..
  problema raportata de simbata,comentata ,azi e marti....inca nici o replica de la un admin...
  deci,treaba e putreda....in anumite situatii,tacerea reprezinta un raspuns foarte sugestiv.
   
 12. ...mai degrabă, presupunerile dvs., pure aberaţii!

  Cum aş putea să-mi dau cu părerea referitor la ceva ce îmi este necunoscut?! Din (ne)fericire, în cursul unei licitaţii de azi am primit şi eu, pt. a doua oară, mesajul "Too fast!".

  Din cele observate de mine, nu cred să aibe vreo legătură cu persoana care este deja afişată cu suma licitată cea mai mare.

  Persoanele peste care am vrut să licitez şi am primit mesajul "Too fast!" au fost diferite iar, în al doilea caz, licitaţia a fost câştigată de o cu totul altă persoană faţă de cea peste care am dorit eu să licitez şi am primit mesajul cu pricina.

  Tind să cred că este vorba (in plus sau în locul metodei "captcha") de o altă abordare a dezvoltatorului jocului în ceea ce priveşte prevenirea utilizării de programe automate în vederea licitării. În măsura în care voi primi lămuriri suplimentare, vi le voi comunica.
   
 13. Eu zic ca era mai bine ca vechiul sistem de licitatii , cat bagai si daca te lua altul aia era . Acum e pomana ce faceti cu noul sistem ... Eu zic ca investitia in joc va fii mai mica decat cea precedenta.
   
 14. mobob

  mobob User

  e chiar foarte probabil ca presupunerile mele (si nu numai ale mele) sa fie simple aberatii...DAR ceea ce vreau eu sa spun este ca in 4 zile de ignorare totala a acestei teme de catre admini sau moderatori, a fost timp destul sa devenim si paranoici....
  o simpla interventie de tipul " vom investiga" ar fi fost suficienta pentru a impiedica asta.
   
  CapoHrx și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 15. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  am putea fi de acord cu dumneavoastră dacă acest ”too fast” nu ar apărea la prima încercare de licitație din ora respectivă ori după 25 de secunde de la licitația anterioară sau chiar un timp ceva mai lung (peste două minute, caz experimentat de mine).
   
  Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
 16. Ţinând cont de momentul şi tipul discuţiilor:

  pic1.jpg

  pic2.jpg

  ...e chiar foarte probabil ca boala repectivă de care faceţi vorbire, să nu se fi dezvoltat ca urmare a "ignoranţei", vădit fiind că exista "teren" prolific dezvoltării ei, ca urmare a unor mesaje panicarde propagate "neintenţionat" de anumiţi utilizatori.  Şi în cât timp ar fi trebuit să verific acest lucru? Dacă într-o oră de la vizualizarea temei pt. prima oară, nu aş fi primit respectivul mesaj şi aş fi făcut menţiunea, aici, că "nu se confirmă" se cheamă că am verificat? Cu ce se schimba situaţia dacă "vom investiga" era urmat la scurt timp de "am investigat, nu se confirmă"?


  De la semnalarea problemei nu mi-a fost dat să mă confrunt cu ea până ieri, pt. prima dată şi azi, a doua oară. Şi, cel mai probabil, dacă până vineri nu m-aş fi confruntat şi pt. a doua oară cu problema respectivă, nu aş fi intervenit în temă decât vineri, când aş fi avut o probabilitate destul de mare de a nu mă înşela atunci când aş fi dat verdictul "nu se confirmă", punând totul pe un seama unui "glitch" de moment al sistemului / reţelei / jocului etc.

  Nu cred că s-a pus problema vreodată să nu verificăm şi/sau să raportăm (după caz) cele semnalate de utilizatori, mai ales atunci când sunt descrise condiţiile (fie ele şi presupuse) de reproducere a unei probleme, urmată bineînţeles de confirmarea / infirmarea existenţei problemei.

  Pe lângă semnalarea problemelor de către utilizatori, mai este şi propria noastră experienţă în joc şi mă refer aici la toţi moderatorii / administratorii existenţi în acest joc.


  N-ar fi pt. prima oară în DO când lucrurile nu funcţionează aşa cum au fost gândite / intenţionate de dezvoltatorul jocului.

  Nu contest momentul manifestării / apariţiei mesajului, ceea ce am exprimat fiind o supoziţie personală, specificând că voi reveni cu lămuriri, când şi dacă le voi primi.

  Evident, altele sunt aberaţiil!

   
 17. dady77-7

  dady77-7 User

  Se poate face ceva cu "TOO FAST" ca devine enervant sa nu poti licitatia pe ultima suta de metri,iar altii sa o poata face.
   
 18. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  vedeți dumneavoastră, eu sunt sigur (și nu doar eu) că aici mai trebuie lucrat, la această atitudine de nepăsare în fața solicitărilor noastre
  (nu mă refer doar la dumneavoastră ci mai cu seamă la bp), de aici pornesc și suspiciunile și iritarea. culmea e că astea apar de ambele părți. bp, prin tastatura dumneavoastră, ne califică postările drept aberații și noi ne gîndim imediat la politețea care ar trebui să guverneze orice relație. indiferent de natura și conținutul lor, lămuririle nu ar trebui să lipsească sub nici o formă și nici măcar să se lase așteptate.
   
 19. Adevărat, numai că unii ignoră faptul că această guvernare ar trebui să se exercite în ambele sensuri ale unei relaţii, indiferent de natura şi conţinutul ei.

  N-am să insist în detalii, fiind convins că cine trebuia să înţeleagă şi ce anume trebuia să înţeleagă din intervenţia mea, a înţeles.

  În contextul dat, fiind vorba de anumite presupuneri care frizează şi nu despre intervenţiile utilizatorilor - aşa cum insinuaţi (că tot vorbeam mai sus de sensuri şi guvernare, standardele diferind în mod clar, în funcţie de interes) - fără a fi vorba de vreo impoliteţe, în limba română cunoscută mie, nu există alt calificativ.


  De acord, mai ales că aposteriori, aşa se şi întâmplă (cel puţin în ceea ce mă priveşte pe mine şi pe cei din echipa DO România, bineînţeles în funcţie de disponibilitate şi nu din comoditate).

  De asemenea:


  ...citeşte toată lumea, pricepe cine poate!