tine de noroc oare?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de **Just4fun**, 6 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Chestia cu cutiutele de pirati.. chiar daca e sana dubla, tripla.. sau simplu... cate zeci de mii de cheite trebuie sa trag pentru a lua si eu un amart de lf 4 sau o bucata de zeus?
    Cineva mi-a spus ca acei playeri care au fost prinsi in trecut cu ceva ilegal... vor gasi mult mai greu lf4 sau parti de drone din cheite sau din reconpensele de la porti . este adevarat??

2. Problema pusa de tine a fost discutata aici https://board-ro.darkorbit.com//threads/norocul-aleatoriul-si-jucatorii.57604/

Cat despre noroc eu astazi din 74 chei am luat 8 parti apis 4 parti zeus si design-ul santinel :) deci conteaza si norocul ca si la ''PACANELE'' sansa de castig este de 70% pentru jucatori si 30% pentru patron dar asta nu inseamna ca daca bagi 10 lei castigi 70% din cat are aparatul in el la momentul respectiv dar poate sa vina altul mai norocos si sa ia acel procent (spun asta pentru ca am lucrat pentru o firma care se ocupa cu intretinerea ''PACANELELOR").Exact acelasi fenomen se intampla si in joc unul are noroc sa ia iteme bune altul nu.

Nu nu este adevarat daca era adevarat sigur se posta in sectiunea Anunturi Oficiale

Modificat ultima dată: 6 Iun 2014
  3. nu te contrazic... azi de exemplu am bagat 30 chei si nimic.... dar ma refer in timp, ca nici nu mai tin minte de cand nu am mai luat un lf 4.... De cand sau bagat portile epsilon si zeta, eu nu am reusit sa ma fac ful de lf4 sau havoace. Nu inteleg cum unii imediat dupa ce au aparut portile, la scurt timp au devenit full. si eu, chiar dak joc in fiecare zii, inca nu am reusit, am deabia 8 lf4 :((.

4. Sfatul meu este sa faci cat mai multe zeta fie le deschizi cu uridium fie cu gg la fiecare zeta primesti 25 chei prada plus sansa de a primi un havok in felul asta strangi si chei si te faci full havok cheile le ti ori pentru sansa dubla lf4 ori pentru zeus.Dupa ce ai terminat cu havok faci Kappa mai primesti si de acolo 5 chei la fiecare kappa plus sansa de a lua un design de drone hercules multi booster sau LF4.

5. multumesc de sfat... dar cred ca cel mai degraba ma las pagubas, ca deja imi pare rau de timpul pierdut in fata la PC pe joc. Poate in vreo 2 ani reusesc si eu sa ma fac ful havoace si ful lf4 si atunci o sa apara ceva mai tare :)) . oricum, multumesc frumos

6. ursulet81

ursulet81 User

De la 100 de cheite in sus...
    SI AICI se discuta tot de noroc.
    Ieri la zeus din 40 de cheite am luat o parte zeus.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.