Sugestie Timp rămas MUL-B03 (Kappa booster)

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de Bismut, 26 Mar 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Dorești să ştii pentru cât timp mai ai MUL-03 ?

1. Da

2. Nu

Rezultatele sunt vizibile doar după vot.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Bismut

Bismut User

Salutare,

De multe ori întâmpin problema cu MUL-B03 din portalul Kappa, nu știu pentru cât timp îl mai am. Ideea mea constă în introducerea unui slot la SHOP în secțiunea amplificatoare care să ne confere opțiunea de a vedea cât timp mai deținem amplificatorul.
    Un exemplu la care m-am gândit:

[​IMG][​IMG] +5 % scut [​IMG] +5 % puncte de experieță [​IMG] +5 % daune

MUL-B03

Timp rămas: 0 zile 5 ore 0 min.

MUL-B03 măreşte valoarea maximă a scutului,experienței și daunelor cu 5 %. Amplificatorul este activ timp de 5 ore după obținerea acestuia în portalul Kappa.
    Jucător:
    Avantaje: O să știe pentru cât timp mai are amplificatoarele.
    Dezavantaje: Nu sunt.

Dezvoltator:
    Avantaje: Face un bine jucătorilor :)
    Dezavantaje: Nu sunt.

Pentru cei care nu înteleg:

Modificat ultima dată: 27 Mar 2016
  2. DA.DAR sunt convins ca nu va fi implementat.momentan sunt multe alte probleme de rezolvat si noutati de implementat:)

3. styv86

styv86 User

5 ore fratica, ce nu intelegi...asta este recompensa si pe viitor poate, dar acum este doar recompensa. Nu zic cu rautate :)

4. Bismut

Bismut User

Cred ca nu ai înțeles, mai citește încă odată te rog, dacă ajungi la aceiași idee uită de tema asta.
    P.S: Nu zic cu răutate.

dark~ro, .miki70.[WΔR™] și LASERSMART apreciază asta.
  5. Ceea ce propui tu este implementat demult este suficient sa intrii la shop... amplificator... si sa dai un simplu clic pe busterul pe care il ai si acolo o sa iti arate timpul pt care mai este activ. Spor la joc

6. TheLast

TheLast User

Era si normal sa nu fie o persoana care sa scrie ce nu trebuie in aceasta tema??
    Ce este asa de greu sa citesti nu inteleg.
    Ce treaba are ceea ce ai spus tu cu ceea ce sa propus aici??
    Chiar te rog sa mai citesti inca odata si poate dupa o sa iti dai seama despre ce este vorba.
    Titlul temei iti spune ceva?? Timp rămas MUL-B03 (Kappa booster)
    Una este boosterul simplu care il cumperi si il gasesti la shop si poti sa vezi cat timp il mai ai si una este multi-boosterul din poarta KAPPA care nu il gasesti la Shop/Amplificatoare.
    Sper ca te-am lamurit.

.miki70.[WΔR™], Bismut și styv86 apreciază asta.
  7. Bismut

Bismut User

Vă rog să citiți pană când întelegeți despre ce este vorba și după să votați.
    Mulțumesc Ștefan ;)

dark~ro apreciază asta.
  8. In primul rand: atat MUL-BO3 primite din Kappa, boosterele duble pe care le cumperi cu uridium cat si cele pe care le cumperi la licitatie le poti verifica durata de valablitate dupa metoda pe care ti-am descris-o mai sus, ce este greu de inteles ? De la mine aceasta propunere primeste un NU
    Al doilea rand: cand vorbesti de "avantaje dezvoltator" acolo daca nu mentionezi bani reali propunerea nu are nici o sansa sa fie implementata nimeni nu munceste gratuit, acesta este un pont gratuit ;)

9. Bismut

Bismut User

Scuze că te întreb dar de cât timp joci DarkOrbit ? Ai facut vreo poartă Kappa până în prezent ?
    Eu joc de 5 ani si nu am văzut niciodată cât timp mai am MUL-BO3, dacă tu da te rog lumineazăne și pe noi cu un printscreen ceva.

dark~ro apreciază asta.
  10. Nu ai nevoie de nici un printscreen, acele 5 ore pe care le primesti de la MUL-BO3 se cumuleaza cu timpul pe care il primesti de la busterele normale si de la duble si iti afiseaza timpul total de buster. De ex. daca ai un buster normal de exp 10 ore si mai primesti si MUL-BO3 daca te duci la shop... amplificator... si dai clic pe busterul de exp o sa iti arate ca mai ai 15 ore iar la celelalte bustere din MUL-BO3 o sa iti afiseze doar 5 ore. Am impresia ca acei 5 ani pe care ia-i petrecut pe joc au fost in zadar.

11. Vladut

Vladut User

Si in cazul in care nu ai bustere normale/duble,doar busterele din kappa,le poti vedea? Cred ca asta vrea sa afle...

12. Bismut

Bismut User

Ești pe dinafară cu totul.
    Booster de la licitație BO1.
    Booster dublu de la shop când este mega BO2.
    Kappa booster BO3.
    Nu au nici o legătură, ești paralel.
    P.S: Din 23 voturi 21 sunt pozitive, doar 2 persoane nu au înțeles despre ce este vorba. Nu ți se pare ceva dubios la mijloc ?

Modificat ultima dată: 27 Mar 2016
    dark~ro și Mos-Craciun apreciază asta.
  13. Din printscreen-ul tau reiese suma cumulata de boostere exact cum ti-am spus eu, mie imi este suficient nu vreau sa imi arate defalcat timpul pt fiecare tip de booster in parte. De aia am si votat NU, tema am inteles-o perfect din prima citire si mi se pare INUTILA si fara rost.

14. Bismut

Bismut User

Chiar ai înțeles această temă de la prima citire ?:eek::eek::eek:

dark~ro apreciază asta.
  15. mobob

mobob User

asa...si bineinteles,tot din kappa se mai pot primi si bustere din alea de o ora...sau din cutii verzi,care iti cam dau socoteala aia a ta precisa peste cap domnu' ANTICHRIST...asa ca tema nu e inutila...

16. Tema este utila ca vad ca au toti jucatorii bosterele BO3 si au cam in jur de multe ore pana ce expira si toti mai fac multi porti kappa.Bosterele BO3 cu 10 ore e foarte lung numai 5 ore este suficient ca nimeni nu se stie care e ora maxima as zice ca este de 300 ore(cam de 30 de zile) pana ce expira timpul si ei fac iarasi porti kappa.
    Pentru a vedea cate ore si zile ar trebui sa fie cam tot 5 ore si numai 55 de ore in doar 5 zile este timpul maxim de expirare la Bosterele BO3.
    Votez DA!

17. crod

crod User

Mai simplu asa (părerea mea),pui clikul pe booster si gata.
    Ar fi si aiurea sa puna la shop un booster care nu se poate cumpara,doar pentru a vedea cat timp mai are.

Modificat ultima dată: 30 Mar 2016
  18. Propunerea a fost înaintată dezvoltatorului jocului sub forma propusă de crod.

Totuşi, nu putem garanta în niciun fel că, odată ce ideea a fost înaintată dezvoltatorului jocului ca propunere, aceasta va fi și implementată. Acest lucru depinde NUMAI de dezvoltator.

Dacă iniţiatorul sondajului este de acord, voi închide tema / sondajul.

19. RaiZZeN

RaiZZeN User

eu un lucru nu inteleg, de ce se baga lumea care n-are habar de joc la comentat pe forum? ar trebui sa se documenteze intai(domnu' Antichristu). Cat despre propunere, ar fi fain sa stim cate ore/minute mai avem la boosterul din kappa, sa nu fie lasat pe dinafara.

20. Bismut

Bismut User

Propunerea lui crod este foarte bună dar până la urmă o să trebuiască să se aplice la toate amplificatoarele treaba asta cu afișarea timpului pe pagina de joc.

Puteți închide tema.
    Vă mulțumesc!

dark~ro apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.