Feedback Test server "Open Beta" deschis 10.03.2020 - Mimesis Mutiny

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 9 Mar 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă echipa de dezvoltare a jocului așteaptă feedback-ul vostru în ceea ce privește evenimentul ''Mimesis Mutiny'', ce rulează pe server-ul de test. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi. Orientativ, încercați să acoperiți aspectele de mai jos:

  • Priviți echilibrul escortelor - sunt prea lente? Există prea mulți / prea puțini dușmani Mimesis? Sunt prea ușor / dificil de completat?
  • Analizați dificultatea pentru a obține noile articole - sunt rețetele prea scumpe / ieftine? Este ușor să obțineți Byte Remnants?
  • Uitați-vă dacă noile module de actualizare ale navei sunt bune sau prea puternice.
  • Elite Mimesis sunt prea dificile? Este ușor să obțineți o cheie? Cât timp aveți nevoie pentru a obține o cheie?
  • Timpul de reîncărcare pentru animații și spray-uri este prea lung? Ați prefera ca timpul de reîncărcare să fie mai scurt?
  Încercați să vă argumentați răspunsurile.
  Vă mulțumim și vă dorim distracție plăcută!
   
 2. ADY

  ADY User

  Butonul de "PLAY" nu functioneaza pentru niciun server..
   
 3. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  event pus la cale pentru consumarea amplificatoarelor !!!???

  ce naiba domnilor !?
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. stai prea mult si astepti in portalu din x1...deja de 2 ore sunt pe joc si nici acuma nu am putut intra...ar trebui ca toata lumea sa aiba sansa sa intre , nu doar un clan intreg...
   
 5. Cam toate evenimentele sunt facute cu acest scop sau si altele, doar anumiti playeri beneficiaza de ceva, noi pleava..... nu prea avem ce cauta la evenimente. Reamintesc de Eventul DEMANER unde stateau prietenii lor si nu dadeau in demaner dar te omorau daca te duceai acolo , Este asa domnul Lupul ? de pe EG4
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  eu am putut sa sar in portal dar numai in portalul din 3-8

  si sa fiu sincer nu am inteles ce event este ca: te invarti untrun cerc si-ti consumi munitia pe npc-uri si-ti pierzi numai timpul de pomana :(

  mai bine bagati inca o data cele 100 de misiuni ca le iau dela capat
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 15 Mar 2020
  •»мєтнα«• și ĄMŮИ-ŖĄ apreciază asta.
 7. Tibles

  Tibles User

  Pentru ce sa mai faci misiuni? Pentru designuri de CULOARE ?!
   
  •»мєтнα«• apreciază asta.
 8. Un event patetic, puțin spus. Nu este de ajuns că poți intra doar la ore fixe în poarta de event, dar consumi muniția pt NIMIC, la propriu, recompensele sunt o bătaie de joc....iar de lag nu cred că mai este nevoie să aducem vorba..:)) Mai pe scurt, acest event nu este altceva decât o bătaie de joc, așa cum a ajuns și jocul ăsta de câțiva ani.
  Și acum puțin Off-topic de la acest event patetic : BP a decis să deschidă serverul de test pt a-și testa anumiți jucători (turci, nemți, italieni, etc.) noile „ajutoare” de luptă? Că eu doar asta văd pe serverul de test...și nu doar de data asta, de mult timp se întâmplă asta.
   
  Veneficus apreciază asta.
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  Ce pene colorate ai vazut tu in cele 100 de misiuni ? decat designul de nava cand termini cele 100 de misiuni ! Tu la a cata misiune esti din cele 100 ?
   
 10. Timp de asteptare URIAS, pierdut mult timp de amplificatoare, pierdut foarte multa MUNITIE, item-uri prea SCUMPE... iar IPOTETICELE RECOMPENSE SUNT MICI IN COMPARATIE CU TIMPUL PIERDUT, MUNITIA PIERDUTA SI DRACII CARE TI-I FACI CAND VEZI CA 80 LA SUTA DINTRE JUCATORI AU PROGRAME DE LUPTA... DE 3-4 ANI N-ATI FACUT ABSOLUT NIMIC CU TRISORII, INCURAJANDU-I SI PE ALTII SA TRISEZE PRIN APROBAREA PE CARE LE-O DATI IN MOD TACIT, NEFACAND NIMIC !!!!!
   
 11. Tibles

  Tibles User

  Eu stiu ca sunt designuri de nava la level 30 si 100. Eu am facut doar pana am atins level 24. Mai departe, de ce sa le fac , care-i rostul . De rang nu am nevoie. Altceva?!
   
 12. Mai oameni buni , trebuia sa punctati doar eventul asta , nu frustrarile avute pe joc (alea se pot asterne pe probleme de joc) , nu contest ceea ce scrieti ca e perfect adevarat dar lamentarile nu ajuta acest joc , intro lume stramba judecati drept domnilor , era suficient: plusuri 1 modulele bune 2 noile lasere-munitie bune , minusuri 1 se intra greu in poarta event 2 lag mare 3 munitie prea multa consumata fata de ce recompense se primesc(ar putea fi ajustate) .
   
  styv86 apreciază asta.
 13. salut
  Eventul asta cand incepe si daca se va baga permanent avand in vedere ca full lasere noi nu poate nemine sa faca in 2 samtamani sau cat tine eventul
   
 14. Ai facut o evaluare pe serverul de test ce ai consumat si ce ai castigat? Asta 1 , 2 Timp pierdut degeaba (ma rog nu degeaba, in favoarea BP) . Explica pe intelesul tuturor ce ai vazut tu bun la eventul asta. Eu raman la parerea mea ca este cu dedicatie ca si alte astfel de evenimente. Cu ce te incalzesc penele colorate din emoticonurile bagate sau ce ..... au mai bagat ei? Ne invartim 50 de minute in jurul cozii sa castigam mai nimic sau mai bine zis nimicuri.

  Stai linistit ca sunt unii care au de doua ori mai multe lasere ca noi (ilegale) si le place eventul, doar le este dedicat
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 15 Mar 2020
 15. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Testarea evenimentului a fost finalizată. Mulțumim tuturor pentru feedback-ul oferit!
  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta