Feedback Test al secțiunii "Echipament" în clientul de joc

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de -pianoman-, 17 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  motanu_1990 apreciază asta.
 2. nu stiu altii ce zic dar eu cred ca nu este prea buna noua implementare.nu ai upgrate,nu poti face nimic in hangar destul de repede (,nu poti schimba echipamente repede cum este pe vechea configuratie) si sunt destule lucruri care iti ingreuneaza jocu.parerea mea sa ramana ca pana acum ca nu ajuta deloc ba din contra ingreuneaza jocu
   
  ₱₳₦Ị₭ apreciază asta.
 3. Upgrade-ul este inca disponibil, direct de la echipament. Selectezi articolul si acolo in dreapta unde poti vinde articolul iti permite si upgradarea lui.
  ''Deschideti'' poate ai vrut sa zici.
   
  haw apreciază asta.
 4. atyne

  atyne User

  Acest upgrade are multe buguri cand era in hangar era mai repede acum trebuie sa astepti mult si e naspa ar fii fain sa ramana la fel
   
 5. mie unu nu imi aparea asa ceva.era doar sa vand si la drone doar sa repar nici macar sa vand.nu mai vorbesc ca trageam in inamic si cand schimba configurastia de drone avea iar hp max.sunt multe buguri.

  la fel se intampla cand vroiam sa schimb designu la nava nu aveam ce sa schimb ca nu apar designurile
   
 6. Fara discutie e cel mai nedorit update posibil.(in modul actual de pe server-ul de test)
  Nu observ avantaje pentru jucatori. Trebuie sa faci o multime de drumuri ca sa schimbi echipamentul daca esti de ex in pvp si nu iti convine ceva la configuratii. Daca ti se termina un cip de inviz si ceilalti din clan se bat ce faci? Fugi pana in x1, x8 sau la CBS sa schimbi?(in 5 secunde cine are premium a rezolvat problema)Neconvenabil pentru mine.Plus ca ti se duce timpul de la amplifi si cand stai in baza ca sa schimbi configuratiile.
  Ar fi o idee buna(poate) dar are nevoie de imbunatatiri majore.
  Cred ca nu sunt singurul care vede lucrurile asa.
   
 7. MaDLuCk

  MaDLuCk User

  Total de acord !!!
   
 8. SwizX

  SwizX User

  Este de apreciat ca acum nu mai trebuie sa asteptam sa se faca upgradeurile , dar jocul este oribil ... pentru cei fara premium care stau 24/7 la npc le comvine sa se duca in baza la 10 min sa vanda dar cand esti in lupta este foarte prost conceput ...
   
 9. P!x3lL

  P!x3lL User

  Nu sunt de acord cu acest hangar, adica de exemplu sunt in 4-4 la spaceball si vreau sa imi schimb configuratia ce fac ?
  Apoi nu sunt de acord cu cursorul acela minuscul daca se va implementa probabil o sa imi fac o programare la oftamolog , eu am cursorul ''personalizat'' din windows.
  Bun mai departe, la hangarul actual eu pot sa imi selectez toate laserele si le pot pune pe drone cu un singurl clik, aici trebuie sa iau tot cate 2 lasere sa le pun, sau design de drone pe rand, generatoare etc.

  Sincer un lucru foarte bun am vazut, in legatura cu upgradurile la scuturi, lasere, drone... pur si simplu clik pe drona dai upgrade si pe loc o face cu o probabilitate de 100% un lucru foarte bine gandit.
   
 10. styv86

  styv86 User

  Poti si cum doresti...cred eu :)
   
 11. Cel mai naspa update. Sa faci atatea drumuri ca sa schimbi echipamentu? Classic era sa dai log-out si schimbai acuma tre sa merg 3 harti ca sa pot sa schimb echipamentul. Downvote si sper sa nu se implementeze acest update.
   
 12. Daca tot vreau sa il mute pe harta ideal ar fi sa fie ca si in cazul robotului de reparare, cum el repara nava in miscare asa sa fie si cu hangarul si sa poti schimba echipamentul doar pe hartile companiei de exemplu(sa nu zici ca pe orice harta in orice moment) sau sa fie un timp de cateva secunde de asteptare dupa ce faci modificari..., altfel este aiurea sa tot faci plimbari.
   
 13. Atunci se va pierde din puterea notiunii de "baza". Baza e facuta expre ca sa faci diverse chestii in ea, chestii care nu le faci pe harta(vindere de resurse(PET), activare de misiuni, echipare). Sau ma echipez pe harta fara non atac?:))
   
 14. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  noțiunea de ”bază” și puterea acesteia au rămas simple relicve ale conceptului inițial cu care jocul a demarat acum nouă ani. în stadiul actual, în care o luptă durează mai puțin de zece secunde, făcutul ”diverselor chestii în bază” a devenit la fel de anacronic și inutil precum ”copca” (cei cu vechime pe joc știu la ce mă refer) lîngă portalele din PVP. am bănuit de la început, cînd această implementare a fost anunțată pe forum, că ea nu va fi menită decît ca să îngreuneze activitatea jucătorilor, să se constituie într-un nou factor de stres ce ar putea să ne determine să recurgem la utilizarea cardului. nimeni dintre jucători nu a cerut această implementare sau măcar ceva cît de cît similar cu ea așa cum nimeni nu a solicitat în vreun fel apariția pe joc a NIX ”dătătoarea de misiuni” care ne obligă să ne prezentăm la ”punct fix” pe una dintre cele trei hărți proprii atunci cînd vrem să accesăm o nouă misiune (tot cei cu vechime știu că înainte de apariția NIX era suficient să accesezi secțiunea misiuni a paginii principale indiferent pe ce hartă te aflai pentru a lua o nouă misiune).
  deci nu, această implementare nu vine în sprijinul jucătorilor, nici măcar nu are în vedere fluidizarea jocului, singurele ei efecte scontate sunt stresarea jucătorilor și scurtarea efectivă a timpului de valabilitate a amplificatoarelor.
   
  Veneficus și Seth[RO] apreciază asta.
 15. mobob

  mobob User

  mda...pe linga cele mentionate de wizara,as mai adauga si un consum sporit de bonuri de salt sau uridium....intelegeti voi,ca sa te reintorci de unde ai plecat in ziua in curs...
   
 16. Nu stiu daca ai observat dar costurile de upgrade erau marite pe serverul de test fata de ce avem noi acum, in rest e bine ca pot face upgrade foarte rapid eliminanduse timpii aia enervanti de asteptare
   
 17. relax

  relax User

  Si pentru ca s-a eliminat timpul de asteptare, s-a eliminat si sansa de upgrade.. upgrade-urile nu vor mai esua, rezultand acel pret "marit" de care spui, care de fapt este doar pretul standard pentru un actual upgrade cu sansa 100%.
   
 18. DUM.DUM

  DUM.DUM User

  Mda, urat update, NU SUNT DE ACORD CU EL.
  Nu ii vad rostul, ingreuneaza si complica jocul, consum inutil de bustere stand pe harta sa dezechipez si sa echipez nava.... traseul pana la o baza pentru asta..., Deci UN NU HOTARAT!
  Nici cu upgrade la lasere... nu sunt de acord sa fie pe harta de joc, daca e sa fie o modificare, se poate face acolo unde este acum, in pagina principala dar nu la un pret mai mare decat acum, poate chiar mai mic.
   
  Modificat ultima dată: 21 Dec 2015
 19. relax

  relax User

  Pretul este exact acelasi pentru un upgrade cu sansa 100%, asta inseamna ca odata cu acel update upgrade-urile nu vor mai esua(verifica ridicand un item pana la 100% sansa-pretul este acelasi ca pe serverul de test). De ce sa fie reduse? Ar fi corect pentru cei care au investit milioane de uridium deja?
   
 20. DUM.DUM

  DUM.DUM User

  Atunci DOAR asta e un lucru normal dintre toate modificarile in principal ca nu se modifica :)
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta