Termeni și condiții de participare Jackpot Arena

Discuție în 'Regulile casei' creată de -pianoman-, 28 Noi 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Euro de Jackpot
  Euro Jackpot sunt monede virtuale care pot fi găsite pe hărţi în cutiile bonus. Toţi euro colectaţi ajung în Jackpot-ul tău. Pot fi colectaţi max. 10.000 Euro Jackpot.

  Dacă câștigi o competiție Jackpot Arena vei primi suma adunată în bani reali (euro), după care aceasta va fi resetată la 0. În cazul în care pierzi, jackpotul tău total va rămâne la fel și vei putea aduna mai departe până la următoarea competiție Jackpot Arena.


  Jackpot Arena
  Competiția Jackpot Arena va avea loc în a doua duminică a fiecărei luni. Toți jucătorii cu vârste de peste 18 ani pot participa (vă rugăm să consultați restricțiile de participare de mai jos).

  Câștigătorul competiției Jackpot Arena va primi suma de monedă virtuală adunată, în bani reali (euro). Dacă n-a strâns nimic, nu primeşte nimic. Câştigătorul primeşte premiul prin transfer bancar. La sfârşitul bătăliei pentru Jackpot, suportul Bigpoint va contacta câştigătorul în cel mai scurt timp posibil pentru a-i cere datele necesare.

  Mai jos găsești condițiile de participare la Jackpot Arena, dar ai și alte informații pregătite în pagina dedicată întrebărilor frecvente.


  Vârsta minimă
  Trebuie să ai minim 18 ani pentru a participa în Jackpot Arena și pentru a putea încasa premiile câștigate în cadrul competiției. Din motive legale, minorii (persoanele sub 18 ani) nu pot participa la Jackpot Arena. Acest lucru se aplică chiar dacă există un acord din partea tutorilor legitimi. Înainte de atribuirea premiului, are loc o verificare a datei de naştere. În cazul în care câştigătorul este minor, acesta nu va avea niciun drept la premiu.


  Restricţii de participare
  Jucătorii din Italia, Brazilia și anumite state din SUA nu pot participa la concursuri cu premii.


  CCG Jackpot Arena


  Bigpoint S.à r.l. and Co, SCS (Bigpoint) oferă competiția Jackpot Arena lunar în cadrul jocului DarkOrbit. Participarea la Jackpot Arena este supusă următoarelor condiții.


  § 1 Jackpot Arena


  (1) Jackpot Arena se desfășoară în fiecare a doua duminică din lună.


  (2) Înainte cu 48 de ore va apărea un anunț. Acest anunţ conţine un formular prin care te poţi înregistra pentru participarea la bătălie. Te poți înscrie până la ora 13:55 în ziua desfășurării JackPot Arena.


  (3) Iată cum funcționează Jackpot Arena (pot apărea modificări):

  Hărţi sferturi de finală

  1. Începând cu ora 2:00 pm* toți jucătorii online programați pentru prima rundă vor fi introduși pe hărțile arenei unde vor lupta prima rundă într-o luptă 1 contra 1.
  2. Odată ce ambii jucători se află pe harta Jackpot Arena, va începe o numărătoare inversă care îi va anunța pe jucători când zona non-atac este dezactivată și începe lupta.
  3. În cazul în care un jucător nu este online până în momentul începerii jocului, acesta pierde meciul la masa verde, iar jucătorul advers trece la următoarea rundă fără a trebui să lupte.
  4. Jucătorii care sunt distruși într-un meci în Arena Jackpot, sunt eliminați din event. După fiecare meci, ambii jucători vor fi retrimiși la baza lor.
  5. Fiecare meci durează maximum 5 minute. Dacă după 4 minute nu s-a decis câștigătorul, zona de radiație se extinde și se reduce dimensiunea hărții pentru a grăbi o decizie.
  6. Jucătorii înregistrați pentru Jackpot Arena au o fereastră de status în care sunt informați cu cine urmează să lupte și când începe următoarea rundă.
  7. În aceeași fereastră jucătorul va primi confirmarea înregistrării pentru event.
  8. După prima rundă de luptă, fereastra va fi vizibilă numai pentru câștigător care va putea vedea cu cine urmează să lupte.
  9. Numărul de bătălii depinde de numărul total de jucători înregistrați.
  10. Jackpot Arena se încheie atunci când a mai rămas un singur jucător sau atunci când s-a decis câștigătorul finalei.

  (4) Euro Jackpot sunt monede virtuale care pot fi găsite pe hărţi în cutiile bonus. Toţi euro colectaţi ajung în Jackpot-ul tău. Pot fi colectaţi max. 10.000 €.


  (5) În cazul în care câștigi un concurs Jackpot Arena, vei primi echivalentul în euro al sumei de monedă virtuală acumulate. Poţi câştiga până la 10.000 €, după care Jackpot-ul tău este resetat la 0. În cazul în care pierzi, jackpotul tău total va rămâne la fel și vei putea și vei aduna mai departe până la următoarea competiție Jackpot Arena.


  § 2 Participanţi


  (1) Pot participa maxim 10.000 de jucători în Jackpot Arena. Jucătorii vor fi selectați în mod aleatoriu din rândul jucătorilor care s-au înregistrat și care sunt online în timpul competiției. Jucătorii nu au niciun drept inerent de a participa la competiție.


  (2) Sunt admise doar persoanele care au împlinit vârsta de 18 ani. Din motive legale, minorii (persoanele sub 18 ani) nu pot participa la Jackpot Arena. Acest lucru se aplică chiar dacă există un acord din partea tutorilor legitimi. Înainte de atribuirea premiului, are loc o verificare a datei de naştere. În cazul în care câştigătorul este minor, acesta nu va avea niciun drept la premiu.


  (3) Pentru participarea la concurs este absolut necesar ca datele personale să fie corecte.


  § 3 Excluderi de la participare la Jackpot Arena


  (1) Angajații Bigpoint și rudele acestora nu pot participa la competiția Jackpot Arena.


  (2) Bigpoint își rezervă dreptul de a descalifica din competiția curentă sau din competiții viitoare, orice jucător care încalcă aceste prevederi.


  (3) De asemenea, vor fi excluse persoanele care folosesc resurse ilegale sau îşi creează avantaje prin manipulare. Dacă este cazul, chiar şi ulterior, câştigurile pot fi anulate şi poate fi solicitată rambursarea acestora.


  (4) Utilizatorii din Italia, Brazilia și unele state din SUA nu pot participa la Jackpot Arena.


  § 4 Procedură de desfăşurare şi premiere


  (1) Bigpoint este răspunzătoare de organizarea competiției și de distribuirea premiilor.


  (2) Câştigătorul va fi informat prin e-mail de către Bigpoint.


  (3) În urma verificării de vârstă şi de identitate (de ex. prin paşaport, buletin de identitate), premiul va fi desemnat prin transfer bancar pe contul curent indicat de către câştigător. Titularul contului trebuie să fie câştigătorul însuşi. O dată cu transferul sumei câştigate în contul indicat, Bigpoint şi-a îndeplinit toate obligaţiile de plată. Dacă plata nu are loc din motive pentru care nu este responsabilă compania Bigpoint, câştigătorul pierde dreptul de încasare a premiului. În acest caz, orice plângere la adresa Bigpoint este exclusă.


  (4) Atribuirea câştigului în numerar nu este posibilă. Premiile nu sunt transferabile unei alte persoane.


  (5) Reclamațiile privind competiția Jackpot Arena trebuie transmise în scris către Bigpoint în termen de 14 zile de la survenirea motivului. Reclamaţiile telefonice sau cele care ajung cu întârziere nu pot fi luate în considerare.


  § 5 Încheierea prematură a competiției Jackpot Arena


  (1) Bigpoint își rezervă dreptul de a încheia în orice moment competiția Jackpot Arena, fără informare prealabilă. Bigpoint își rezervă acest drept în special pentru cazurile în care Bigpoint nu poate desfășura în condiții optime competiția Jackpot Arena din rațiuni legale sau tehnice precum virusuri, erori de hardware/software, practici de manipulare a jocului, etc. Dacă încetarea bătăliei este cauzată de comportamentul unui participant, Bigpoint poate solicita acestuia despăgubirea pentru daunele suferite.


  § 6 Politica de confidenţialitate


  (1) Pentru participarea la concurs, înscrierea este absolut necesară. Nu există însă un drept absolut de înregistrare. Prin înregistrare, participanții își exprimă acordul ca Bigpoint să memoreze informații personale relevante pe durata competiției Jackpot Arena, cât și după încheierea acesteia. Participantul are dreptul de a revoca în orice moment acordul de stocare a datelor şi de a se retrage din concurs.


  (2) În ceea ce priveşte datele înregistrate, Bigpoint îşi asumă responsabilitatea de a respecta reglementările referitoare la confidenţialitatea şi publicarea acestora. Datele sunt tratate confidenţial. utilizate doar în cadrul grupului nostru de companii.


  § 7 Responsabilitate


  (1) O dată cu transferul sumei câştigate în contul curent indicat de jucător, Bigpoint îndeplineşte toate obligaţiile de plată. Pentru probleme juridice sau materiale, Bigpoint nu-şi asumă nicio responsabilitate.


  (2) Comunicarea câştigătorului nu este garantată.


  (3) Bigpoint nu-şi asumă responsabilitatea pentru daune cauzate de erori, întârzieri sau întrerupări în transmisie, probleme cu echipament tehnic şi servicii, conţinuturi incorecte, pierderi sau ştergeri de date, viruşi sau alţi factori care pot afecta participarea la concursuri, cu excepţia celor provocate de Bigpoint (sau colaboratori) în mod intenţionat sau din culpă gravă.


  (4) Pentru persoanele excluse prin § 3, nu ne asumăm nicio responsabilitate.


  § 8 Diverse


  (1) Deciziile sunt definitive.


  (2) Acești termeni și condiții de participare, precum și toate raporturile juridice între participanţi și Bigpoint sunt supuse exclusiv legislației luxemburgheze. Tribunalul competent este cel din Luxemburg.


  (3) Dacă unele clauze individuale nu sunt valabile sau îşi pierd valabilitatea, celelalte clauze rămân valabile.


  (4) Aceste condiţii de participare pot fi modificate în orice moment, fără un aviz în prealabil.

  * Fus orar UTC+02 Ora de vară a Europei Centrale (Europa, Berlin).
   
  Modificat ultima dată: 3 Dec 2013
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta