Feedback Temă de discuții - "Poarta Ethernal"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 8 Apr 2020.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. la misiuni nu se contorizeaza biti creaturile ai nu dau biti nu merge asamblarea dar si cand merge face doar ciudatenii am facut un modul de hp scria 25% pt hamerclaw si aegis in inventar apare ca este pentru tartarus dar nu e vina celor care gestioneaza jocul..... erau ochelari mei crapati si au distorsionat scrisul in asamblare
   
  Veneficus apreciază asta.
 2. da.. ai dreptate . HP.T01: hp marit cu 25 % pt hamerclaw si aegis ( descrierea lor in asamblare) si dupa ce l.am asamblat la hangar apare ca este ptr tartarus.. :mad::mad::mad::mad:
   
  Veneficus apreciază asta.
 3. Veneficus

  Veneficus User

  am platit permisul de batalie!
  oare cum voi primi recompensele de la obiectivele care necesita strangerea de biti?
  intrebarea trebuia sa sune asa:
  "recompensele aveti impresia ca le primiti?"
  in ce mod pot primi inapoi banii platiti la BP pentru un partial nimic ?
   
  Tibles, WIΖΛΓΔ, Giany şi o altă persoană apreciază asta.
 4. Stiti ce nu inteleg ? In feedback-ul eventului scrie asa : După ce finalizezi poarta (pierzând 2 vieți), primești o recompensă în funcție de cât de mult ai progresat în Poarta veșnică. În cazul morții, nu primești daune asupra dronelor. Cumva au remediat problema cu daunele la drone sau o mai tin asa?
  M-ar mira sa-si lase protejatii sa piarda dronele.
   
  Tibles, Veneficus, WIΖΛΓΔ şi o altă persoană apreciază asta.
 5. De acord cu tine si eu imi vreau banii inapoi . Ca nu vreau sa intretin niste capuse cum sunt membrii stafului romanesc, care nu fac nimic pentru noi care teoretic si conform regulamentelor ar trebui sa dea niste raspunsuri.
   
  Veneficus, dady77-7 și **Just4fun** apreciază asta.
 6. Nici la aceasta ora nu se contorizeaza Biti!!!
   
  Veneficus apreciază asta.
 7. kk12

  kk12 User

  Se contorizeaza dupa ce esti distrus de 2 ori in poarta (la final).Daca nu esti distrus ghinion.
   
 8. nu mi s-au pus la obiective decat ce am facut dupa restart si aia sunt ca reward si nu de la npc-uri.
  76 până la 83-Recompensă 1 x Asimov Cyborg-Șansă 30% si 1.288 x rămășițe de biți Șansă 100%.
  Sunt multe npc-uri care in mod normal (vezi server test) ar da biti
   
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  sa scremut mult bp-ul pana a scos asa un : event , si noi ne intrebam de unde a aparut ,corona,
   
 10. [-floryn-]

  [-floryn-] User

  bun eventul am observat ca nu sunt singurul care nu primeste biti dupa ce face valurile sau moare in poarta ples ca nu inteleg cum unu au ajuns la valul 400 cand in portal este un lag de nedescris....ex...ma aflam in colt st sus termin valul nu apare urmatorul val iar peste 3 sec sunt toti pe mine in colt si clar ca nu mai am nici o sansa fiind in val destul de mare..
  si cum alti colegi de joc au spuso din nou un event ratat facut doar ca sa fie facut pentru cei care folosesc botprogram
   
  Veneficus, dady77-7, Giany şi o altă persoană apreciază asta.
 11. De curiozitate, cand apare clientul nou care sa ne permita sa jucam fara lag?
  Am auzit ca exista "acele programe care nu exista" si care au propriul browser dedicat, fara LAG.
  Sa fie oare clientul mult asteptat si-l testati pana va iese perfect?

  my2cents
   
  Veneficus și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 12. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  din curiozitate m-am uitat in inventarul mare si am vazut ca am 2538 de ramasite de biti dar nu ma intreba de unde ca nu stiu ! uita-te si tu in inventar caci poate ai si nu stii, eu daca nu ma uitam in inventar muream prost :)
   
  dady77-7 apreciază asta.
 13. INVICTUS

  INVICTUS User

  Am primit si eu dar
  problema este ca nu a dat la fiecare dupa cat a castigat. De cand a inceput eventul am murit in poarta vesnica de multe ori si de fiecare data am primit biti si mi-am asamblat toate modulele care sunt acum in asamblare + de vre-o 3 ori munitie emma,Bitii aia de ce nu s-au contorizat la obiective?,am facut peste 9000 dar la obiective sunt doar 2480.Unde sunt restu? Am inteles ca au rezolvat problema la obiective ,dar de ce nu da fiecaruia dupa cat a castigat? A bagat de la ei din burta o suma de biti si asta e
   
  styv86, dady77-7 și Veneficus apreciază asta.
 14. styv86

  styv86 User

  Eu am ajuns la valul 251 dar cu lagu vieții am murit și era ultima viață și acum hai din nou și iar e lag și tot așa ! Vă bateți joc sau vă place să observați doar comentariile ? În clasament sunt niște băjeți mișto care culmea nu suferă de lag :mad: dar noi mărunții suferim toți o data un lag care vine instantaneu fix atunci când depășești valul 200 :rolleyes: E făcut anume că deja devine o bătaie de joc !?:mad:
   
  **Just4fun** apreciază asta.
 15. Veneficus

  Veneficus User

  astept in continuare raspuns!!!
  va faceti ca ploua?
   
  **Just4fun** și omul.negru apreciază asta.
 16. A mai patit cineva ca la valurile 350 si 351 sa primeasca recompensa doar creditele de la npcuri? De la melter si asailant mimesis.
   

 17. Ai uitat sa bagi bot-ul ca ajungeai si tu la 425.
   
  dady77-7 și Veneficus apreciază asta.
 18. De la valul 310 pana la 316 am avut 5 deconectari...la a 6 a am pierdut poarta...urmatoarele valuri(1-90) au fost smooth...concluzie?

  Da stiu..in dO doar legile lui Murphy functioneaza.
   
  WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
 19. Eu nu inteleg cum a putut ajunge cineva la valul 390 in 18 ore - G.E-7- ...eu joc de 3 zile si sunt la 233... sunt UFE, cu bo3 si prometheus la 16, am avut chiar si 600 mii trageri cu seprom dar tot n-am avut viteza asta... cum sa joci 18 ore intr-o zi??? ... tare cred c-au adaptat "botul" si pt " marele event" care ne ia munitia buna si ne da una nefolositoare !!!
   
 20. Evident ca merge pe automat, doar nu crezi ca joaca 2 (doi) pe acelasi cont in schimburi ca-n fabrica pe vremea lu` nea Ceasca ... :)
  Voi de ce credeti ca se fac serverele de test? Pentru noi, jucatorii?! Sau sa isi perfectioneze ceilalti sistemul pentru marea jecmaneala...zic si eu!

  my2cents
   
  INVICTUS, WIΖΛΓΔ, dady77-7 și alți 2 apreciază asta.

Distribuie pagina asta