Feedback Temă de discuții - Noul sistem de Asamblare și Upgrade

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Ícaro_, 23 Oct 2019.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Ícaro_

  Ícaro_ S-Moderator Team Darkorbit

  Salutare piloți,

  În acestă temă așteptăm cu nerăbdare feedback-ul vostru legat de noul sistem de asamblare și upgrade. Vă rugăm să fiți cât mai obiectivi și să evitați off topic-ul.

  Aici este anunțul.
  Aici este FAQ-ul evenimentului.

  Echipa voastră Darkorbit.
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  cu ceva ani în urmă, cînd bp a pomenit prima dată despre mutarea anumitor funcţii ale jocului pe fereastra de joc, a făcut şi promisiunea că se va lua în calcul un sistem de compensare a jucătorilor pentru timpul pierdut prin baze sau portale în încercarea de a dezlega şaradele puse la punct de bp. în anunţurile care au precedat această nouă implementare n-am văzut nimic care să amintească de acele promisiuni. chiar dacă nu pare important la prima vedere, pentru un jucător experimentat care cheltuieşte uridium, credite sau chiar euro pentru amplificatoare timpul care se scurge este chiar crucial. nu e vina noastră dacă trebuie să luăm misiuni, să craftăm iteme sau să upgradăm arme ori scuturi stînd aiurea cu nava lîngă NIX (tot o invenţie mîncătoare de timp a do) !

  în consecinţă, propun ca bp să implementeze un buton de "stop timp" pe care jucătorul să-l utilizeze cînd începe să consulte NIX sau cînd deschide pagina de asamblare. timpul amplificatoarelor va începe să fie contorizat din nou în momentul în care jucătorul se îndepărtează de NIX sau în clipa în care închide fereastra de asamblare.

  ps: consider această solicitare cît se poate de rezonabilă şi foarte necesar de implementat avînd în vedere că apariţia amplificatoarelor a avut la bază raţiunea ca acestea să vină în ajutorul jucătorilor combatanţi, a celor care duc lupte cu inamicii iar timpul lor trebuie să "curgă" cînd jucătorii se află în luptă nu "păzind" portalele sau bazele !
   
  Veneficus, -Trotineta-, omul.negru și alți 3 apreciază asta.
 3. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  În acestă temă așteptăm cu nerăbdare feedback-ul vostru legat de noul sistem de asamblare și upgrade.

  in aceasta tema feedback-ul este la fel ca si in temele pecedente !si cu nerabdarea nu am inteles la ce va referiti !! nerabdarea de a primi un feedback mai bun sau nerabdarea jucatoriilor care asteapta de ani de zile eliminarea porcariilor din joc?
  cand jocul o sa ajunga pe linia de plutire atunci putem vorbi si de feedback !!
   
  Veneficus, -Trotineta-, omul.negru și alți 2 apreciază asta.
 4. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  e o nebunie. alte aliaje, minereuri, etc. ca sa iei unele materiale iti trebuie grup pentru porti. nu toti sunt in clanuri ca sa faca grup pentru porti.
   
  Fr!Ng3_|)!v!$!0N și _ΞNOLΛ-GΛY_ apreciază asta.
 5. Alta chestie inutila. Bine ca ati introdus scut Bo3.... acum chiar ca nu mai poti sa-i dobori pe automati…. pe langa ca au un dmg- urias… isi mai fac si scutu urias.
  In loc sa faceti jocul mai placut ,l-ati stricat cu totul :mad::mad::mad::mad:
   
 6. Daca ma gadesc la alte jocuri online, un exemplu ar fi World of Tanks..., din prima zi de joc te poti lupta de la egal la egal cu jucatori care au ani vechime in joc ( pastrand proportiile la intelegerea jocului si a tacticilor, nivelul diferit de calificare al echipajului ), nu esti nevoit sa lupti cu balaurii din Darkorbit ( vorbesc de jucatorii elite ), chiar te poti bucura de joc din prima zi.
  Spre comparatie, in Darkorbit, accepti faptul ca trebuie sa fi carne de tun, accepti ca trebuie sa muncesti luni si luni de zile, sa bagi bani, din ce in ce mai multi, in joc..., iar cand ai ajuns la un nivel cat de cat mai acceptabil si speri ca poti sa faci fata dinozaurilor...hop inca un update care iar te trimite la fundul cosului de gunoi.
  Am inceput sa joc Darkorbit acum 10 ani...dupa 2 ani ati facut acelasi lucru...
  Atunci am renuntat si la cont si la tot...
  Am revenit acum 4 luni ( nu stiu ce-a fost in capul meu, adevarul este ca te mai plictisesti si de tancuri), am inceput de la zero, iar cand am inceput sa scot putin capul din galeata cu gunoi...hop si upgrade-ul.
  Deci inapoi la zero.
  Ma intreb si eu... noi cand ne mai distram in jocul asta?
  Frustrant este ca trebuie sa faci fata jucatorilor de nivel mare chiar daca tu esti vai de steaua ta...nivel nimic+1.
  Si iar ma intorc la World of Tanks...acolo un tank de nivel1 nu se va lupta niciodata decat cu un tank de, maxim, nivel2. Unul de nivel8 va intra in lupta cu nivel7, 8, sau 9 maxim.
  Ceea ce vreau sa spun este: si Darkorbit ar trebui sa adopte un sistem de protectie, in functie de nivelul jucatorului. Acum un jucator de nivel24 poate oricand ataca un jucator de nivel...10 sa spunem. Daca vrei sa-ti arati muschii...aratai unuia de nivel apropiat cu tine. Asa cum in viata reala un copil de 10 ani nu se poate lupta cu un adult de 24...
  M-am lungit cam mult, dar cred ca m-am facut inteles.
   
  Modificat ultima dată: 30 Oct 2019
  _FLIT_, ***AdRyAN***, Veneficus și alți 9 apreciază asta.
 7. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  ca sa upgradezi acum un LF4 sau scut iti trebuie ABR. este incorect fata de jucatorii mai vechi care au upgradat numai pe uridium.
   
  ***AdRyAN*** și **Just4fun** apreciază asta.
 8. mai primim compensatia promisa sau era la misto?
   
 9. M-am uitat putin pe noul sistem si am inceput sa-mi dau palme.

  Pe langa faptul ca te costa ABR care nu poti sa-l asamblezi sau sa-l cumperi din shop, pretul a devenit si extrem de exacerbat pentru un upgrade la nivelul 16.

  *In vechiul sistem, folosind 100% sanse, te costa in jur 100k Uridium sa upgradezi un item la maxim.

  Pe langa noul ABR care tre sa-l farmezi prin misiuni zilnice sau GalaxybGates, trebuie si Ulei Indocrine care sa fim seriosi niciun jucator incepator nu-l are in asemenea proportii absurde, aproape 100 Ulei Indocrine pentru un upgrade.

  Jucatori Vechi
  ----------------------------------------------------------------
  PRO:
  Se relanseaza portalul Quarantine Zone
  Item-uri noi defensive
  Misiuni PVP si Eventu-ri mul mai facile datorita upgrade-urilor la laserele Prometheus, MagmaDrill, Hyperplasmoid si Parity Drill
  Hartile adverse X-7 si 5-2 vor fi mai populate cu jucatori.
  Cele mai bune clanuri vor putea sa-si arate dominatia in joc ocupand hartile X-7 adverse


  CON:
  Misiunile PVP pe alte harti decat X-7 si 5-2 vor deveni o aproape imposibile datorita frecventei scazute a jucatorilor  Jucatori Noi
  ---------------------------------------------------------------
  PRO:
  Spatiu pentru crestere pe orice harta (in afara de hartile X-7 si 5-2)


  CON:
  Participarea la Eventuri importante tip Demaner Escort , Hitac va deveni imposibila
  Colectarea de Paladium pentru construirea rapida de Galaxy Gates va deveni extrem de periculoasa
  Frecventarea hartilor X-7 si va deveni un risc major, necesar pentru a face upgrade la cel mai stabil item din joc, dronele Iris.
  Upgrade-urile la nivelele finale costa pana in 42 Ulei Indocrine care este acordat in general din Calendar in proportie de 20-40.Un Upgrade la fiecare 2 luni.
  Pretul pentru a face upgrade la un item de nivel 1 pentru a ajunge la nivel 16 este 299 ABR si 42 Ulei Indocrine.Deci totalul arata astfel:


  16 Lasere 16 Scuturi Cyborg
  20 Lasere 20 Scuturi Drone
  10 Drone
  12 Lasere 22 Scuturi Pet Level 20

  Upgradarea simultana a 116 Itemuri costa
  34684 ABR
  4872 Ulei Indocrine
  152.25 Zile pentru upgrade normal(am luat in calcul upgrade-ul separat al fiecarui tip de item,da atat este)

  Darkorbit for Life.Pe bune daca nu.
   
 10. _seprom11_

  _seprom11_ User

  de ce nu imi mai merge jocul am sters tot ce trebuia si tot abiam ma misc dupa 5 min tot asa e si cand scriu ceva pe chat
   
 11. Stie careva unde se arata numarul de parti de apis si zeus ca mie nu-mi arata desi eram full 45 la amandoua si tre sa platesc pentreu a costrui la asamblare 1 parte?
   
 12. Asamblare, filtru: drone. mai la sfarsitul sirului
   
  BROSCOIUL apreciază asta.
 13. omul.negru

  omul.negru User

   
  .Talibanu. apreciază asta.
 14. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  cati dintre noi pot sta in q-zone atata timp pentru ulei indocrine? cate porti sa faci pentru colectarea abr? vor fi cei din top care fac grup si baga porti, eventuri la greu si ajung sa faca upgradeuri. chestiile astea poti sa le faci pe un server privat, pentru cei care adorm pe tastatura jucand do. uite asa o sa se aglomereze harta x-2, acolo vezi cand intra un inamic pe harta! pe aia din top care fac npc in x-7 pe program nici nu le mai iei mare lucru din scut, iar cand ies la vanatoare, te crapa de nu apuci sa schimbi config sau sa dai emp. ma uit in inventar si vad atatea tipuri de minereuri ca nici nu mai stiu la ce sunt bune. prea complicat. prea exagerat. sa fii dus cu capul sa incepi cu un cont de la 0 !
   
  Modificat ultima dată: 30 Oct 2019
 15. .Talibanu.

  .Talibanu. User

  " Izocronatul este un hiperpolimer sintetic care are proprietatea de a accelera viteza upgrade-urilor articolelor " v-ati prins? trebuie sa fii olimpic la chimie! :D
   
  Tibles apreciază asta.
 16. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  vad ca raspunde lumea c-am greu :) ori au picat depe scaun ori s-au lasat de joc :)))
   
  Veneficus și .Talibanu. apreciază asta.
 17. 16 Lasere 16 Scuturi Cyborg
  20 Lasere 20 Scuturi Drone
  10 Drone
  12 Lasere 22 Scuturi Pet Level 20

  Upgradarea simultana a 116 Itemuri costa
  34684 ABR
  4872 Ulei Indocrine
  152.25 Zile pentru upgrade normal(am luat in calcul upgrade-ul separat al fiecarui tip de item,da atat este)

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
  Only pay to play...sau poate neluminatii inventeaza noi moduri de obtinere a uleiului indoctrine..
  Ah, si un bonus cod..
  Type in: UPGRADE Content: 1x SG3N-BO3; 150x Axion Beam Regluator; 10,000x Isochronate Valid until 30th November 2019
   
  Tibles și Veneficus apreciază asta.
 18. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  [​IMG]
  BROSCOIULRutinat
  Sa vezi cand o sa apara noile misiuni ca o sa trebuiasca sa renunti la 1000000 de Chromin de pici pe spate :)) astia sunt in stare si de asa ceva :)) nu am vrut sa sciu asta dar se pare ca le-am dat o idee buna :(

  Din pacate nu sau legat de Chromin :( acuma au bagat upgrade la prometeus si scut bo3 :)) dar mare este gradina lui dumnezeu :))

  Dupa cum am mai spus o sa bage si taxe la hangar ca sa-ti stationezi nava :) Deja ma doare spatele ca am picat de 5 ori depe scaun :(
   
  .Talibanu., WIΖΛΓΔ, Tibles și alți 2 apreciază asta.
 19. De ieri nu mai pot trimite minereu, din Skylab pe nava...
  Ceva solutii...?
  Sau se va renunta la Skylab?
   
 20. omul.negru

  omul.negru User

  vezi ca mai sunt 2 postari la problema ta, dute la tema adecvata
   

Distribuie pagina asta