Feedback Temă de discuții - Noul server Unity PvE

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 18 Oct 2024.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Nu functioneaza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2. |H|

|H| User

La fel si in cazul meu , nu functioneaza !

3. luci_halas

luci_halas User

Care link ca nu merge ,ca de obicei ...ce merge pe jocul asta...

4. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut, tocmai am verificat link-ul de descărcare și funcționează, vă rog să încercați din nou AICI.

5. |H|

|H| User

Cand dau descarcare apare acest mesaj
    504 Gateway Time-out
    The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.
    Powered by Tengine

6. 504 Gateway Time-out

The gateway did not receive a timely response from the upstream server or application.

7. dupa ce dau log in mi se face alb tot ecranul si asa ramane , jocul inca imi functioneaza pe versiunea clasica dar nu si pe unity

8. lala_lala

lala_lala User

Este foarte instabil pe unity la conexiune, te delogheaza dupa vreo cateva minute de joc , dau relog dar fara speranta.

9. |H|

|H| User

Pe 3d merge binisor dar pe 2d e prapad are multe bug-uri.

10. Nu va mai chinuiti merge clientul vechi . Pe unity, vechea fereastra care nu era de joc sa transferat pe cea de joc , de ce ? . Sa ne consume amplificatoarele . Deci voi ce ati facut , tot ce se facea fara sa fi conectat in fereasta de joc ati transferat acolo . Cum e cand se inchide conexiunea in timpul licitatiei sau cand tragi pentru porti ?
    In loc sa fie cat mai simpla , voi ati umplut fereastra de joc cu butonase si ferestre . Pai in cazul asta o sa aparem ca am jucat mai multe ore nu ca am stat in baza pentru alte activitati . Nu agreez unity .

Modificat ultima dată: 6 Ian 2025 la 20:19
    -Anunaky-, FullElite, BIANCAam și alți 2 apreciază asta.
  11. |H|

|H| User

As vrea sa stiu daca se va renunta la vechiul client de joc in favoarea celui nou ( se va inchide cel vechi sau nu ? ).
    Daca o sa ramana in pralel amandoua rog oamenii responsabili de mentenanta acestui joc sa rezolve macar bug-ul skylab a transportului de seprom.
    Joc pe varianta 2D ceea ce ma dezavantajeaza pe clientul de joc unity deoarece exista urmatoarele bug-uri :
    - cateodata pot pune tinta pe un npc cateodata nu ( dau pe npc si nu se pune tinta )
    - nu mai apar cerculetele la rang doar coroana ( nu am facut cronos special pentru a pastra cerculetele )
    - cand atac o tinta si ma misc nava nu ramane directionata catre aceasta ( daca ma intorc cu spatele laserele ies din spatele navei )
    - calitatea video a detaliilor a scazut in comparatie cu vechiul client de joc
    - si posibile multe alte bug-uri de care nu stiu
    Un avantaj al acestui client de joc unity este ca ruleaza mult mai bine dar cu un consum de resurse al pc-ului mai ridicat ( ceva normal , nu poti avea performanta cu un consum de resurse scazut )
    Unii jucatori pun pret pe detaliile vizuale altii pe functionarea, rularea jocului cat mai buna mai stabila ceea ce vechiul client are cate putin din amandoua
    Rog persoanele responsabile de mentenanta sa isi indrepte atentia pe varianta unity catre modul de joc 2D si sa rezolve toate neregulile ( doar daca vreti , nu va oblig o_O )