Feedback Temă de discuții - Încercarea Terorilor

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hyperionᅟ, 18 Oct 2022.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Din pacate problemele de conexiune ma depasesc.

Giany apreciază asta.
  2. Si pe ei vad.

Veneficus apreciază asta.
  3. FRUMUSICA

FRUMUSICA User

sunt probleme la conectare! e coada la logare mai ceva ce pe timpul lui Ceausescu la lapte!

4. FullElite

FullElite User

BA voi va bateti joc de noi? faceti dracului de joc sa functionece cum trebuie ,se blokeaza in poarta de event si pierdem vietile+ munitia

Modificat ultima dată: 23 Oct 2023
  5. LASER_1

LASER_1 User

Primește un bonus de 400% la achizițiile de Uridium plus Mindfire Cerebrum extra și RSB-75 în timpul acestei Giga Happy Hour! Asta functioneza la fix :))) nu mai are atac aerian si terestru / la ce dracu sa va mai dea lumea lovele pe un joc cu 90 % din jucatori care sunt pe automat ? cand dracu o sa faceti harti ptr automati si pentru cei care joaca cinstit ?

6. vasea2

vasea2 User

salut.am intrat sa fac obiectivele gg trial of terror am facut 15 obiective si dupa aia am cumparat pachetu sa imi dea chei sa pot cumpara cu acele chei module.problema e ca nu imi da cheile la misiunile pe care leam facutpana sa imi cumpar pachetu ma puteti aujuta cu aceasta problema

7. Chestie interesanta cu pussat plus cu x4 fara nici un amplificator dau minim 75k cu full prometeus in 16 nava-drone,apis,zeus , cumpar un amplif de lasere DMG BO1 dau 76k DMG BO2 dau 77k , iau din poarta terorii inca 2 aplif de npc 20% urc la 80k schimb pe burghiu inca 25% urc la 83k , o data la 5 lovituri da 167k . Intrebare : cum puii mei calculeaza astia de la BP daunele ca am vazut buti care bat cu pussatul si nu dau sub 110k dmg cu x4 in npcuri ?

8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

cyborgpoint

9. Ce vă place la acest event? Imi place ca este activ an de an.
    Ce nu vă place la acest event?Ce nu-mi place este ca nu putem juca la acest event ,nu putem face mai nimic . Pica server sau ce dracu o fi ca nu sunteti in stare sa gestionati.
    Ce ar trebui schimbat/modificat? In primul rand STAFF-ul din partea romana sunteti incompetenti, voi sunteti vocea noastra catre BP si sunteti inactivi sau incapabili sa ne reprezentati.
    Ce îmbunătățiri ați aduce eventului? Nu numai eventului dar si intregului mers al jocului . As inlocui de la Pianoman pana la Hyperion, ca si asa sunt INCOMPETENTI si inactivi.
    Eventul este prea greu? Prea ușor? Cum ai putea da un pronostic la ceva ce nu merge?
    La ultimul punct imi este sila sa va mai dau un raspuns.

10. Tibles

Tibles User

Cum sa Puneți mâna pe două noi modele puternice de nave Dusklight - modelele de nave Dusklight Citadel Plus și Dusklight Hecate Plus din anuntul oficial al eventului? Multumesc