Feedback Temă de discuții - Funcție Nouă - Intensify

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 22 Dec 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salutare, piloți ai spațiului,

Funcția Intensify este acum disponibilă în DarkOrbit și dorim să aflăm părerile voastre!

Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi.
    Orientativ, încercați să acoperiți aspecte precum dificultate, aspecte tehnice, recompense, structura eventului, perioada de desfășurare și orice alt aspect mai considerați relevant.
    Pentru o citire și înțelegere ușoară vă puteți structura feedback-ul cam așa:

- Cum vi se pare această funcționalitate în jocul de zi cu zi?
    - Ce avantaje sau limitări ați observat până acum?
    - Ce îmbunătățiri ați dori să aducem în versiunile viitoare?

Așteptăm opiniile și sugestiile voastre în această temă de discuții.

Echipa voastră, DarkOrbit

2. Ragnaros

Ragnaros User

care boti?ca nu exista decat jucatori ,,cinstiti".conturile adminilor sunt % boti .jucatorii corecti, au renuntat, de mult ,au ramas putini .multumim conducerii pentru aceste conditii , succes platitorilor, la cat mai multi

-Anunaky- apreciază asta.
  3. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

alt bazar deschis, ar trebuii sa incepeti sa tipariti si prospecte, ceea ce faceti nu mai are legatura cu jocul

4. Ragnaros

Ragnaros User

sa l mai intrebam , oare, pe domnul admin, de unde are cele aproximativ 100 milioane de uridium?:)))cred ca nu mai are rost, toti ne dam seama .cred ca nici in 10 ani, daca as juca , cu mouse ul in mana , nu as putea ajunge la o asemenea suma.succesuri, domnul admin, cel cinstit

5. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut,
    Nu cred că trebuie menționat că imaginile din FAQ provin de pe un cont de test. Conturile de test sunt folosite exclusiv pentru verificarea funcțiilor care sunt sau urmează a fi implementate în joc. În acest context, cantitățile prestabilite de resurse (Uridium sau altele) fac parte integrantă din procesul de testare.
    Aceasta este natura conturilor de test, iar explicarea resurselor existente nu este relevantă.

6. Ragnaros

Ragnaros User

asta e justificarea ta, eu nu cred, asa cum nu mai crede nimeni, nimik, din ce afirmati voi.punct

-Anunaky- și _basty13_ apreciază asta.
  7. Modificati macar titlul sa nu va faceti de ras.
    Deh foamea e mare

8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

s-au facut demult de ras si acuma isi bat ei joc de noi, foamea este mare . oferte de 100 euro pe mizeria asta de joc de te caci pe tine de ras :)) functia intensify ?? intensificati ceva ??? ce?? distrugerea jocului care si asa este distrus

-Anunaky- și _ΞNOLΛ-GΛY_ apreciază asta.
  9. Xmen99

Xmen99 User

ai auzit ca aici pe jocul asta ii legea junglei si AI joaca ceilalti joaca cum pot

-Anunaky-, mortu99 și BROSCOIUL apreciază asta.
  10. Broscoiule functia aia e pentru aia de nu dau cu cardul . Daca vrei sa-ti explic roaga-ma . :)))