Feedback Temă de discuții ❅ Eventul de Iarnă. ❄️❄️2025❄️❄️

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 16 Dec 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salutare piloți,
      ❅    .  •   · .❆    ·     .*  .  •  ❆*❆   ·      ❅ •      ·❆ ·❅         * •.     * ❆        •*  ❆ *  · ❅ *• •❆• .    *  *  *  *      ·  •    *       

În acestă temă așteptăm feedback-ul vostru în ceea ce privește eventul în desfășurare „Eventul de Iarnă ❄️❄️2025❄️❄️'. Vă rugăm să evitați off topic-ul și să încercați să fiți obiectivi.

Orientativ, încercați să acoperiți aspecte precum dificultate, aspecte tehnice, recompense, structura eventului, perioada de desfășurare și orice alt aspect mai considerați relevant.

Pentru o citire și înțelegere ușoară vă puteți structura feedback-ul cam așa:

• Aspecte pozitive
    • Aspecte negative
    • Sugestii de îmbunătățire / schimbări

* *❅•❆ ❅•   .           ❅ •            •  ·❆  ❅ ❆❆  *•  ❆       ❅    ·  .❅      •  •  . · *   • • ·❅.   *     •.❅            .  ❆   •  ❅*❅    ❅    ···**  ·    .   .❅    *·•  ❅      ❅❅   ❅  ❅      •.•*   *.          *   ❆    ❆    ❅    ❅❆· ·   .    
    Mulțumim!
    Echipa voastră Darkorbit

2. valentinme

valentinme User

poarta Fiesta ?

3. Ragnaros

Ragnaros User

e portalul labirintul inghetat, din x1

4. valentinme

valentinme User

multumesc

5. kk12

kk12 User

Am indeplinit toate obiectivele din labirint si am obtinut doar 184 BPK (chei permis de batalia) Un laser LF5 MF costa 210 BPK. Cum mai pot face rost de chei BPK sa iau macar laserul LF5 MF ? Nu mai vorbesc de celelalte articole.

-Anunaky- apreciază asta.
  6. Dai cu , cardul : shop - extras - pachete BPK . :))

7. kk12

kk12 User

Nici cu cardul nu se poate exista o singura oferta impartita in 3 pachete ( pachet mic/mare /mediu) care in total contine 25 de chei BPK si cu cele 184 de la obiective fac 209. Laserul LF5 MF este 210 BPK. Rog un admin /moderator sa ma lamureasca, mai e putin si eventul se termina.

8. Tu sti matematica sau ai lipsit de la ore ? Vrei mura-n gura ?
    Modest si usor poti sa iei fara numar . Al mai mare e doar o singura data pe event . Ai niste ochelari ? :)))))

9. kk12

kk12 User

Da am vazut si eu acum acest lucru si imi cer scuze de greseala.Nu caut scuze dar am revenit acum in decembrie dupa vreo 4 -5 ani pe joc si sincer nu prea imi place ce vad.Am revenit pentru ca am auzit de functia omega si am sperat sa echilibreze macar un pic lucrurile cu botii dar din pacate nu e nici macar 5% din ce au baietii pe hartile x7 sau ce trenulete sunt pe hartile BL.Cat priveste lasereul LF5 MF inteleg nevoia dezvoltatorului de profit -lucrez in comert- dar si mie mi se pare cam scump.Personal eu care am ramas la laserele prometheus cred ca e mai rentabil pentru mine sa iau un odysseus si un asmodius si ceva module asta daca o sa mai continui sa joc.Am vazut ceva jucatori noi pe harti-incepatori,dar nu sunt romani din pacate.Exista o oferta pentru un laser Lf5 MF de 75 de euro dao incolo de treaba SI asta o singura data.Cat timp trebuie sa petrec pe joc ca sa am 38 de lasere. Parca e 5 % free to play si 95 % pay to win.Dezvoltatorul ar trebui sa mai echilibreze lucrurile la cate noutati sunt si sa mai popularizeze jocul in tarile in care la neglijat.

...mo... și -Anunaky- apreciază asta.
  10. ttjames

ttjames User

poate te loghezi zilnic dupa 4-5 ani, au calendar bonus:)) oare cine se logheaza zilnic pentru bonusul ce il dau ei?:))