Feedback Temă de discuții - Event - Fiesta Gate

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 5 Ian 2026.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Salutare, piloți ai spațiului,

Hotfix sync-ul a fost finalizat. A fost remediată o problemă care îi afecta pe jucătorii aflați în Poarta Fiesta în timpul sync-ului de ieri și care, ulterior, nu se mai puteau autentifica în joc.

În acest moment, problemele ar trebui să fie rezolvate. Versiunea clientului Unity rămâne neschimbată.

În urma unui sync este uneori posibil ca jocul să afișeze o eroare sau anumite opțiuni să nu funcționeze corect. De obicei ștergerea cacheului recent în clientul de joc conduce la rezolvarea acestor probleme de moment.

Echipa voastră, DarkOrbit​
    ICHIGO, Astăzi la 11:04 Am inteles sa remediat problema dar cupoanele pierdute (23) ?
    Banuiesc ca nu a reusit nimeni sa faca poarta . Mai am un cupon dar nu ma risc . Am scris la suport , astept sa vad daca imi recuperez cupoanele .

*-_Serenity_-* apreciază asta.
  2. salut
    aceeasi situatie, acum 10 min, am intrat in fiesta gate, Mitic, am terminat harta, am primit msg cu harta neutralizata, dar am ramas blocat in harta, dupa cateva minute am fost deconectat, si recompensa ioc, si 23 cupoane sau dus
    Mai nou la suport nu pot trimite nimic, imi spune ca nu sunt autentificat pe server

Modificat ultima dată: 15 Ian 2026
    ...mo... și Musu[MS] apreciază asta.
  3. Musu[MS]

Musu[MS] User

Poarta Fiesta finalizat.
    Hartă neutralizată. Nu este sigur să stai aici mult timp. Vei fi trimis acasă în 5 minute dacă nu treci la următoarea parte a porții galactice. ADMINI .... Am terminat poarta fiesta mitic de doua ori si nu da nimic , va bateti joc de noi ?

Modificat ultima dată: 15 Ian 2026
    ...mo... și BROSCOIUL apreciază asta.
  4. Ragnaros

Ragnaros User

misto tare, poarta aia:)))

...mo... apreciază asta.
  5. El a facut poarta dar la mine cica eram in poarta dar eu ma vedeam in 1-1 .

...mo... apreciază asta.
  6. procci

procci User

Nu iti da nimic poarta la finalizare si eu am facut-o! iti da puncte de recompensa si ai recompense in functie de activitatea in poarta! vezi ca ai pe pagina de joc cand intri

7. Musu[MS]

Musu[MS] User

punctele de recompesa pentru progres nu le,a dat !

8. Cum s-au rezolvat problemele? Eu nu am reusit sa rzolv portalul din cauza deconectarii. Cu codurile voastre bonus nu ne recuperam resursele pierdute pentru a intra in portal.

9. Intrebari pentru moderator : Progresul acumulat in poarta fiesta se mentine si la urmatorul event sau se reseteaza ? Ce dmg au tunurile pentru nave helios, indra si nidhogg avand in vedere ca tunurile cu dmg cel mai mare ultimate helios,indra,nidhogg au 16571,13333 respectiv 32406 ?
    Multumesc anticipat .

10. ICHIGO

ICHIGO Board Administrator Team Darkorbit

Salut, conform informațiilor pe care le avem disponibile momentan, DMG-ul maxim de bază pentru variantele Ultimate este următorul:
    - UL-Nidhogg: 32.406 DMG
    - UL-Helios: 16.571 DMG
    - UL-Indra: 13.333 DMG
    După cum le-ai prezentat și tu.
    Aceste valori sunt valabile atunci când armele Ultimate sunt echipate pe orice navă nu pe nava destinată lor.

În situația în care arma Ultimate este echipată pe nava destinată ei, se aplică un bonus suplimentar de DMG. De exemplu:
    - UL-Helios Pushat plus are un DMG de 16.571 atunci când este echipat pe o altă navă (de exemplu Goliath Plus).
    - Atunci când UL-Helios este echipat pe nava Pusat Plus (nava destinată lui), i se aplică un bonus de +10% DMG, după cum se poate observa în poza atașată (făcând abstracție de celelalte bonusuri de daune din imaginea atașată).
    image.jpeg

Acesta este doar un exemplu preluat de pe canalul de Discord. În prezent nu putem oferi valori exacte sau detalii suplimentare despre bonusul respectiv, deoarece nu deținem informații oficiale în acest sens.

Referitor la progresul nivelului din poarta Fiesta, momentan nu există informații oficiale suplimentare. Presupunem însă că mecanica va fi similară cu cea din cazul Expediției Galactice, respectiv progresul să se reseteze la fiecare început de eveniment.

Timbaland[HQ] apreciază asta.