Feedback Temă de discuții - Event - Expediție galactică - Septembrie 2025

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ICHIGO, 24 Sep 2025.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ragnaros

Ragnaros User

pai, asta e si ideaa BP, sa va ia banii,nu i intereseaza pe ei, ca voi lucrati sau nu.

-Anunaky- și BROSCOIUL apreciază asta.
  2. DECI,

Misiunile de vent bifate ,cheite pauza,nu mi s-au dat cheite pt anumite misiuni .NO COMMENT !!!

3. Daca citeai ce am raportat eu cu ceva timp in urma nu pateai ca mine . Probabil e un bug pe flash daca faci misiunile dupa ora 1 inainte de restartul de la 6,30 nu primesti chei FTL . Nu am incercat pe unity sa vad daca e la fel . Oricum daca nu dai cu cardul sa cumperi chei (pe uridium in shop nu sunt )nu ai sanse sa termini 40 de planete in 7 zile . Sansele tin tot de probabilitatea care ti-o acorda ei : usor 2-4 % mediu 5-7% si greu 8-10 % . Bafta .

4. Ragnaros

Ragnaros User

Ne cerem scuze pentru această scurtă întrerupere!deja, v au luat o ORA , cu reswtartul, voi dati bani, ei va dau scuze:))

5. Ragnaros

Ragnaros User

:)))ca sa rezolvi misiunea cu 36.000.000 distanta obiectiv, trebuie sa aloci in jur de 10 ore, pe joc.spor

6. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

pui maus rekorder-ul in functiune si il lasi sa zboare pe durata noptii :)))

-Anunaky- apreciază asta.
  7. Sa dat drumul la autoclick si facut npc-uri automat . Cititi noua functie ( cu cardul ) valabil doar pe unity .
    Funție Nouă - Auto-tactica Omega (Omega AutoTactics)

-Anunaky- apreciază asta.
  8. Eroare: Deep Space Echoes – clasamentul s-a resetat (a fost restaurat clasamentul corect, de dinainte de reset) => REMEDIAT
    Nu e remediat . Eu sunt in clasament in 2 pozitii locul 41 si locul 51

9. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Da, tu esti pe 41 si petul tau pe 51 :)))

10. Pe ambele locuri . Sunt multi jucatori in dublu . Dupa ce sa sters clasamentul toti jucatorii care au inceput sa joace din nou apareau in clasament de doua ori . Nu sa revenit la clasamentul vechi, nu a disparut dublura din clasament .

11. buna ziua! ce este cu expeditia galactica? nu am mai intrat de mult pe joc si nu stiu despre ce este vorba! multumesc anticipat!

12. MARWEL

MARWEL User

Daca joci pe Flash , e o porcarie, nu-ti bate capul cu ea. Daca esti pe Unity, e cam tarziu sa mai faci ceva.